Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Bjoucik.15 Já s ním taky jezdila v Praze a šla i ZOO
jinak třeba ta GT3 má taky přes 15kg a když byla jako sporťák, tak ji naložím do vysoké tramvaje sama. Záleží tedy jakou máš fyzičku, ale já třeba při výběru váhu neřešila a nikdy jsem toho nelitovala.
@j.a.n.i1 no mám 160cm a 50kg…takže bohužel váhu řešit musím
úplně lehkej nechci… Měla jsem 5kg kočárek a špatně se mi s ním jelo… sporťák mám 9kg a je lepší ale taky ho odfouke vítr ![]()
@j.a.n.i1 tak furt lepší než mých 160cm. Když lezu do tramvaje tolik ten kočár nezvednu! a už se mi stalo s trojkolkou ze e mi přední kolo zaseklo o schod a ja málem převrhla kočár
od té doby jezdím jen nízkopodlažnim MHD
(Zelva Veruna) Souhlas s tříkolkou, taky můžu doporučit tohle vozítko - jak má nad předním kolem takovou plošinku, tak náš malej (27 měs.) si na ni sedne a jede jakoby proti směru že se drží za madlo a sklopím mu tu podložku na nohy nahoru, tak doufám že kočárek vydrží než do něj půjde případný sourozenec, kterého bych ráda tak do roka stihla pořídit…jen nevím jestli to takhle půjde i když na tom bude hluboká bouda, aby se měl čeho chytit, a na moc dlouhé ježdění třeba na uspání mimina to taky není, trochu tím blokuje brzdu (má 13 kg což už je znát a nerada bych kočár oddělala tak to nepřeháníme, má to spíš za odměnu:-)
Jinak samozřejmě doufám že třeba za rok už bude většinou šlapat sám, takže jsem to myslela taky jen na nouzové popovezení v případě spěchu x loudání apod., a super je i X-lander XT, taky tříkolka, máme u babičky na zahradu už jako starší půjčenej ale docela i pěkně houpe a do lesa perfektní! Tříkolový jsem chvíli používala i golfky a do čtyřky už bych nešla… ale jestli jde na tyhle modely přidělat skejt netuším, po tom jsem zatím nepátrala, nevíte?