Mutsy Transporter - nemá nánožník

2068
10.2.11 19:39

Mutsy transporter nemá nánožník

Prosím majitelky kočárku Mutsy Transporter o radu :kytka:
Nánožník ke sportovní sedačce dokoupit nejde. Jak to řešíte v zimě? :nevim:
Všem moc děkuji !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Mutsy Transporter?

Přidejte zkušenost s Mutsy Transporter
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
144
10.2.11 19:47

Já mám maxi-cosi a k němu nánožník také není, jelikož ho mám v červenočerné barvě, koupila jsem si k němu univerzální černý náložník od emitexu a je super ani není poznat, že k němu nepatří. Tak se jukni na nabídku a třeba něco vybereš dělají těch univerzálních nánožníků více typů i barev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.11 19:52

Koukni na MMB.Tam je fůra ženských ,který nánožníky šijou a maj je krásný.

• Citovat
  • Upravit
1751
10.2.11 20:30

Já si koupila černý Quinny fusak, nepromokne, neprofoukne a od tý doby jsem nánožník nepoužívala.

Pokud bys ho nutně potřebovala, dá se koupit univerzál (počítej ale, že to bude nic moc) nebo nechat ušít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
10.2.11 20:42

S tím MMB by mě to ani nenapadlo :think: moc díky za tipy, už to prověřuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
10.2.11 21:25

ahoj, já sice nemám transporter ale urbana, na toho nánožník je, ale stejně jej nevozím, když sněží používám pláštěnku a normálně když foukal vítr tak ty jejich origo nánožníky jsou stejně k ničemu, takže buď bez a nebo zkus ten MMB - tahle paní se zdá být dost šikovná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
10.2.11 22:10

Nánožník jak jsem zjistila, je opravdu hodně česká vymoženost. V řadě zemí je skoro nepoužívají a to zdaleka nejen v zemích s výrazně teplejším klimatem. Třeba v sousedním Polsku se Mutsy s nánožníkem nepotká. Prostě kupují origoš fusaky, které jsou ze stejného materiálu jako kočárek, takže promoknou a profouknou podobně jako zbytek kočárku. Já ale té české mánii taky podlehla a koupila ten origoš na Urbanridera, kterej je úplně na prd, krom designu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
10.2.11 23:33

Mam na transportera original fusak. Je super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
12.2.11 13:23
berusa.m píše:
Mam na transportera original fusak. Je super!

A který přesně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
24.3.11 09:17

Ahoj holky, vidím, že tady diskutujete o Mutsy Transporter, chtěla jsem se zeptat jak jste s ním spokojené, chci si ho taky koupit, tak bych chtěla znát i názor maminek, které s ním jezdí a ne jenom prodavaček v obchodě, dík:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sayuri
1.11.11 22:50

Ahoj, nevim, zda Vas jeste zajima cokoli o Transporteru. My uz s nim jezdime 10 mesicu a neco.

Kocarek je jeden z nejlehcich, zacali jsme s korbou a naprosto bez problemu. Skladny, lehce ovladatelny kocar. Super. Nejvetsi vyhoda a zazitek pro Emmu byl ze jezdila na brise, zvedli jsme spodni lem boudy na korbe, navlekli ji na rukojet boudy a Emma z polohy na brise bajecne koukala na svet co mela pred sebou.

Poridili jsme si Mutsy traveller autosedacku, protoze jezdime velke vzdalenosti a vajicka nejsou dobra na delsi jizdy jak 20 minut. Autosedacka jde polohovat a mimco v ni lezi krasne rovne. Casto jsme ani nebrali korbu a pouzivali autosedacku. Tu bych ocenila asi nejvic. Vyuziti maximalni - na spani ve vodorovne poloze, polosed na koukani okolo a kdyz uz byla vetsi tak na sed treba pri krmeni, nebo jen tak pro zmenu perspektivy.

Ted uz jezdime s karkou. Vyborne je jak je prostorna. Dite roste a prijde zima, pridame na obleceni, kombinezy, fusaky a v kare je stale pohodlne misto. Na druhou stranu, pokud mimco jeste poradne nesedi, nebo se tak nejak pohodlne uvolni aby si pohovelo, tak se kaci ke strane, protoze sedadlo je siroke a vypada tam tak nejak zhroucene. Ale to me netrapi, hlavni je nebyt utesneny nekde, kde se nemuze ani hnout.

Kara je lehoucka, nemusi se odepinat pri skladani, vseobecne super. Ale ke kare mam nejvice vyhrad.

Nejde otacet tak, aby dite koukalo na rodice pri jizde. Tata rika, ze na nas nechce koukat, ale na svet okolo, ale prece jen, Emma sla do kary cca v 8 mesicich a ja chci videt jestli se usmiva, nebo usina, kdyz spi tak na ni chci videt a nejde to.

Dalsi s tim souvisejici nevyhoda je, ze v boude neni zadne okenko k nakouknuti dovnitr. Takze kazde dve minuty obiham karu dopredu, abych videla jestli je Emma spokojena. Az bude vetsi a bude si umet rict co ji trapi nebo tesi, tak me tohle trapit nebude, ale ted docela jo.

Dalsi nevyhoda je, ze bouda dle meho nazoru moc nestini. Napnuta konci tak nejak v prostred ditete, ze nejen slunicko, ale i pri spatnem pocasi mimcu prsi na hlavu (jasne mame plastenku, ale obcas prsi malo a da se to prebehnout…)

Dale co se mi moc nezamlouva, ze poloha na spani neni uplne vodorovna, stale je dite tak trochu v polosedu, a poloha na sezeni neni uplne kolma, takze stale tak trochu v pololehu. Takze Emma se neustale vyklani a pritahuje, aby sedela vzprimene (zady kolmo k zemi).

Nenafukovaci kola se opravdu celkem rychle ojedou, ale my zatim nemame problem. Je pravda, ze jsme kocar menili i s kolama, takze zase jezdime na novych tak nevim, jak by vypadala ta puvodni touhle dobou. Ale i nova po mesici uz nejevila znamky po vzorku.
Kocar jsme zlomili (i pres setrnou manipulaci), pouhym zvedanim (stlacenim) prednich kol na obrubnik atd. Zlomil se priblizne v kulatem spoji na boku, kde se setkavaji tri trubky konstrukce. Ale pry uz je problem vyresen a nove modely uz se vyrabeji trochu jinak a zlomeni nehrozi. Reklamace byla bez problemu, kocar vymenili za novy, jiz s novou technologickou upravou. Myslim, ze mate take novy model, pokud jste ho zakoupili touhle dobou. Pokud mate zajem, vysvetlim, co je ta zmena abyste pochopili, zda mate novy model nebo ten predchozi.
Podhlavnik co je v kare nepouzivam, protoze mam pocit, ze Emma s nim ma neprirozene predklonenou hlavu a nelezi zcela rovne, takze pro me zbytecna vec, ale to je asi vec nazoru a nic na ukor kvality kocarku.

To je asi vse co me momentalne napada. Tak si kocar uzivejte, doufam, ze Vam bude dobre slouzit a budete s nim spokojeni. My vseobecne jsme.

• Citovat
  • Upravit
Kešuuuu
4.2.12 10:07

Mutsy transporter

Ahoj holky, jeden z našich favoritů je právě Mutsy transporter, chci se zeptat jsou nějaké novinky? Máte někdo další tento kočár? Prosím o připomínky, o chvály a o mínusy tohoto kočárku. Děkuju moc!

• Citovat
  • Upravit
etesa
16.2.12 19:05

mutsy

Koupila jsem starší transporter, zítra dorazí tak jsem zvědavá jaký bude. Máme buggster, ale malému je v těch gofkách zima. Myslala jsem, že už to nějak odjezdíme , tak jsem velkej kočárek prodala. Měla jsem Red Castl , maga velikej, těžší, ale houpe, byl fakt bezva

• Citovat
  • Upravit
Kešuuu
17.2.12 09:16

Eteso jéééé, dej mi pak vědět prosím, až kočárek zkusíš! Zajímá mě jaký budou ty plastový kolečka.. prý jsou možná pěnový, nevíš? Máš zkušenost s NENAFUKOVACÍMA kolečkama?
A nevadí ti, že sportovní sedačka nejde dát do proti směru jízdy?

• Citovat
  • Upravit
etesa
17.2.12 11:39

Ahoj Kešuuu,

už ho mám doma , odpoledne jdeme ven tak ti písnu. Kočárek je tři roky starý, ale ty kolečka kromě poškrábání vypadají dobře. Kolečka jsou pěnový. Po obědě jdeme ven tak ti ještě písnu. Jinak mě překvapil je dost široký. Stejně jako máš Buggster , ale ten Red co jsem měla předtím je mnohem větší.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4