Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahojky holky, pročítám informace ohledně Mutsyho..na Teutonii, zde taková rozsáhlá diskuze není. Zajímal by mě váš názor, který kočárek je lepší. Mutsy mi přijde hodně designový a „IN“ , ale není třeba Teutonie prostornější a lepší kočárek?
co si myslíte vy, vyše názory a zkušenosti? ![]()
ked sme vyberali kocar, teutonii sme zvazovali ale mutsy vyhral a prisiel mi lepsi.. lepsi v style jazdnych vlastnosti ..
aj ked dizajn je podla mna dobry u neho ![]()
Mozna by bylo lepsi sem dat odkazy, ktery typ primo myslis. Nasla jsem si oba na internetu a musim teda rict, ze ani jeden mi z nich neprisel designovy a IN natoz pohodlny
![]()
teutonie je skvela, dobre se s ni jezdi, jednoduse se sklada
mutsy mi prijde hromotluctejsi
Taky jsme vybírali mezi těmito dvěma kočárky. Nakonec vyhrála Teutonie. Lépe se skládá a nemusí se přitom sundavat korba. A taky váhově byla lehčí, což pro mě hrálo roli. Záleží co upřednostnuješ. A taky mezi jakými tipy vybíráš konkrétně.
a mně přišlo, že se líp skládá Mutsy ![]()
Taky jsme zvažovali Teutonku, ale vyhrál Mutsy UR.
teutonie je uzasna ..odvozila som maleho v S3. Velka spokojnost. Uzasne jazdne vlasnosti, spolahlivy material, dostatocne bytelny kocerek, dostatocne velky nakupny kosik..A kocarek je stale ako novy.
no uvažuji mutsy urban rider…ale přeci jen mám obavy z menší korbičky a taky že se bude korbička naklánět u hlavy nebo u noh/někde píší, že se to stává/
teutonii nevím, pořádně nemůžu najít dobrý odkaz
ale u obou to musí být čtyřkolka, méně do města, více do terénu, les…
Mně teutonia přijde lepší. Měla jsem ji předvybranou, ale budou dvojčátka
, takže se nekoná.
Jestli jsi z Prahy, zajeď do Malvíka, tak mají oba kočárky a vyzkoušej naživo. Mně přišel Mutsy těžší na ovládání, tvrdší a celkově se blběji vozil než teutonka. Prostě nejlepší bude vyzkoušet oba. Zas mutsík je lepší do terénu… Myslím, že ale ani s jedním neuděláš velkou chybu ![]()
Aha, trochu z ruky ![]()
Tak v tom případě Babypark, tam mají taky oba ![]()
madrianova píše:
no uvažuji mutsy urban rider…ale přeci jen mám obavy z menší korbičky a taky že se bude korbička naklánět u hlavy nebo u noh/někde píší, že se to stává/teutonii nevím, pořádně nemůžu najít dobrý odkaz
ale u obou to musí být čtyřkolka, méně do města, více do terénu, les…
S korbičkou si nedělej starosti, já mám 5měsíční dítě (žádnýho drobka)a má tam ještě dobrejch 6cenťáků místo. Kamarádka teda má červnovou dcerku a chtěla zimu odvozit v hlubokým, tak místo Urbana zvolila Icoo Peak4Air (do terénu stejnej, celkově srovnatelnej, delší korbička, ale těžší)
já budu mít mimi až v srpnu…takže taky mě čeká celá zima…právě…
![]()
ještě je brzy na kočárek, jenže mám zdrav.problémy a nevím, co bude až budu mít pupek, tak se chci rozhodnout už nyní tak něják, obkouknout a pak už jen před porodem koupit..
díky za rady…
madrianova píše:
já budu mít mimi až v srpnu…takže taky mě čeká celá zima…právě…![]()
ještě je brzy na kočárek, jenže mám zdrav.problémy a nevím, co bude až budu mít pupek, tak se chci rozhodnout už nyní tak něják, obkouknout a pak už jen před porodem koupit..
díky za rady…
já mám dítě v půlce září. Jo a s tím náklonem korbičky - kdyby Bébka měla Teutonii, tak se vsadím, že jí bude mít taky nakloněnou ![]()
Kdyžtak mrkni i po tom Icoo. Ale jak už psaly holky - chce to všechny vyzkoušet.
madrianova píše:
já budu mít mimi až v srpnu…takže taky mě čeká celá zima…právě…![]()
díky za rady…
Ahojky já byla zamilovaná do mutsy ale z finančních důvodů sem šla nakonec do Implast bolder, mám říjnovou holčičku, má už 4m a na dýlku mám 66cm a dobrý, do hl. korby se stále vleze a počítám že tak do května v ní ještě zůstane. to já jen pro představu, kupovala sem ho v Brně na václavské, šlo mi o moderní vzhled a hlavně že sjou jak přední tak i zadní kola odpružený, do terénu, nebo klidně i po štěrku je mimču blaze ![]()