Kočárek Mutsy nebo Teutonie?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1638
15.2.11 15:54

Mutsy nebo Teutonie?

ahojky holky, pročítám informace ohledně Mutsyho..na Teutonii, zde taková rozsáhlá diskuze není. Zajímal by mě váš názor, který kočárek je lepší. Mutsy mi přijde hodně designový a „IN“ , ale není třeba Teutonie prostornější a lepší kočárek?
co si myslíte vy, vyše názory a zkušenosti? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12658
15.2.11 16:13

ked sme vyberali kocar, teutonii sme zvazovali ale mutsy vyhral a prisiel mi lepsi.. lepsi v style jazdnych vlastnosti ..
aj ked dizajn je podla mna dobry u neho ;-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
15.2.11 16:14

Mozna by bylo lepsi sem dat odkazy, ktery typ primo myslis. Nasla jsem si oba na internetu a musim teda rict, ze ani jeden mi z nich neprisel designovy a IN natoz pohodlny :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
15.2.11 16:55

teutonie je skvela, dobre se s ni jezdi, jednoduse se sklada
mutsy mi prijde hromotluctejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
15.2.11 17:03

Taky jsme vybírali mezi těmito dvěma kočárky. Nakonec vyhrála Teutonie. Lépe se skládá a nemusí se přitom sundavat korba. A taky váhově byla lehčí, což pro mě hrálo roli. Záleží co upřednostnuješ. A taky mezi jakými tipy vybíráš konkrétně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
15.2.11 17:10

a mně přišlo, že se líp skládá Mutsy :mrgreen:
Taky jsme zvažovali Teutonku, ale vyhrál Mutsy UR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
15.2.11 17:20

teutonie je uzasna ..odvozila som maleho v S3. Velka spokojnost. Uzasne jazdne vlasnosti, spolahlivy material, dostatocne bytelny kocerek, dostatocne velky nakupny kosik..A kocarek je stale ako novy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
15.2.11 17:55

kuk

no uvažuji mutsy urban rider…ale přeci jen mám obavy z menší korbičky a taky že se bude korbička naklánět u hlavy nebo u noh/někde píší, že se to stává/

teutonii nevím, pořádně nemůžu najít dobrý odkaz

ale u obou to musí být čtyřkolka, méně do města, více do terénu, les…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2369
15.2.11 17:55

Mně teutonia přijde lepší. Měla jsem ji předvybranou, ale budou dvojčátka :twisted: , takže se nekoná.
Jestli jsi z Prahy, zajeď do Malvíka, tak mají oba kočárky a vyzkoušej naživo. Mně přišel Mutsy těžší na ovládání, tvrdší a celkově se blběji vozil než teutonka. Prostě nejlepší bude vyzkoušet oba. Zas mutsík je lepší do terénu… Myslím, že ale ani s jedním neuděláš velkou chybu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
15.2.11 18:07

kuk

jsem z Brna… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2369
15.2.11 18:16

Aha, trochu z ruky :lol:

Tak v tom případě Babypark, tam mají taky oba :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
15.2.11 18:17
madrianova píše:
no uvažuji mutsy urban rider…ale přeci jen mám obavy z menší korbičky a taky že se bude korbička naklánět u hlavy nebo u noh/někde píší, že se to stává/

teutonii nevím, pořádně nemůžu najít dobrý odkaz

ale u obou to musí být čtyřkolka, méně do města, více do terénu, les…

S korbičkou si nedělej starosti, já mám 5měsíční dítě (žádnýho drobka)a má tam ještě dobrejch 6cenťáků místo. Kamarádka teda má červnovou dcerku a chtěla zimu odvozit v hlubokým, tak místo Urbana zvolila Icoo Peak4Air (do terénu stejnej, celkově srovnatelnej, delší korbička, ale těžší)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
15.2.11 18:26

kuk

já budu mít mimi až v srpnu…takže taky mě čeká celá zima…právě… :nevim: :nevim:

ještě je brzy na kočárek, jenže mám zdrav.problémy a nevím, co bude až budu mít pupek, tak se chci rozhodnout už nyní tak něják, obkouknout a pak už jen před porodem koupit..
díky za rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
15.2.11 18:41
madrianova píše:
já budu mít mimi až v srpnu…takže taky mě čeká celá zima…právě… :nevim: :nevim:ještě je brzy na kočárek, jenže mám zdrav.problémy a nevím, co bude až budu mít pupek, tak se chci rozhodnout už nyní tak něják, obkouknout a pak už jen před porodem koupit..
díky za rady…

já mám dítě v půlce září. Jo a s tím náklonem korbičky - kdyby Bébka měla Teutonii, tak se vsadím, že jí bude mít taky nakloněnou :mrgreen:
Kdyžtak mrkni i po tom Icoo. Ale jak už psaly holky - chce to všechny vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
15.2.11 21:13
madrianova píše:
já budu mít mimi až v srpnu…takže taky mě čeká celá zima…právě… :nevim: :nevim:ještě je brzy na kočárek, jenže mám zdrav.problémy a nevím, co bude až budu mít pupek, tak se chci rozhodnout už nyní tak něják, obkouknout a pak už jen před porodem koupit..
díky za rady…

Ahojky já byla zamilovaná do mutsy ale z finančních důvodů sem šla nakonec do Implast bolder, mám říjnovou holčičku, má už 4m a na dýlku mám 66cm a dobrý, do hl. korby se stále vleze a počítám že tak do května v ní ještě zůstane. to já jen pro představu, kupovala sem ho v Brně na václavské, šlo mi o moderní vzhled a hlavně že sjou jak přední tak i zadní kola odpružený, do terénu, nebo klidně i po štěrku je mimču blaze :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí