Kočárek ABC Design Viper 4S - drncák

167
16.1.14 10:34

Kočárek ABC Design Viper 4S - drncák

Ahoj holky, prosím Vás, chtěla jsem se zeptat - drandíte někdo s kočárkem ABC Design Viper 4S ve sportovní verzi? Já mám fungl nový sporťák pro rok 2014, a přijde mi, že je děsně tvrdý, protože nemá žádné odpružení a jak psali, že je do terénu, tak nevyjede ani nejmenší obrubník… Proto by mě zajímalo, jestli máte ty samé zkušenosti s tímto kočárkem? Já jsem se na něho hrozně těšila, ale jsem trochu v rozpacích… taky si nejsem úplně jistá pohodlností sportovní sedačky, přijde mi, že syn (13 měs.) tam jakoby pořád sjíždí dolů… ale možná, že až trochu povyroste, že mu kočárek bude akorát :-) Zatím je v zimním fusaku, tak i tím se tam líp zašprajcuje. Tak bych Vás chtěla poprosit o Vaše současné zkušenosti. Četla jsem spoustu recenzí, i tady na Emiminu, ale i tak se na toto ptám znovu… a moc děkuji všem. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s ABC Design Visper 4S?

Přidejte zkušenost s ABC Design Visper 4S
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
52
27.1.14 00:05

Bohužel jsem se ke sporťáku nedostala. Musím jej nyní prodat po 7m úžívání.
Ale mě se po chvíli ježdění konstrukce změkčila či jak to napsat. Drandila jsem s ním po lese, atp. a nevnímala jsem ho drncavě. Ale každý má jinou představu. Třeba tchán, jak byl zvyklý na klasickou starou Libertu, houpák na pérech, tak ten to komentoval, ale to myslím, z jeho pohledu nebude houpat takto nic :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
27.1.14 00:05

Pardon mně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.2.14 10:46

Kočár máme 13 měsíců a ze začátku byl taky takový tvrdší, ale časem se to zlepšilo. Máme projeté lesní cesty, trávu, louky, kameny atd… nijak jsme ho nešetřili. Možná i poholo promazání (vrzalo nám jednu dobu kolo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
27.2.14 20:14

Ahoj, ja mam kocar rok, pouzivam ho devet mesicu a jsem naprosto spokojena… Neni to sice klasickej houpak, ale myslim si, ze na prochazky do lesa staci… mne osobne se jezdi lepe se sportakem, kdyz mala kouka ven a ne na me… teziste je hned jinde a dle meho usudku jede lip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.15 15:22

Ahoj, taky máme tento kočárek, ale verzi 2015 a jsme moc spokojení. Jezdíme od ledna, zatím s hlubokou korbičkou, a zatím jsem nepřišla na nic, co by mi vadilo. Co se týče toho odpružení, tak jsme v obchodě tehdy porovnávali verzi 2014 a 2015 a ta 2015 je fakt mnohem víc odpružená. Ta 2014 vůbec nepruží, nešlo podrndat. I do terénu mi přijde právě super, jezdíme všude a v pohodě. A že by to s malým nějak moc házelo, to se mi teda nezdá. Sporťák jsme zatím teda ještě nevytáhli, takže k tomu zatím nemám co napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
20.5.22 13:08

Můžu potvrdit, odpružení asi časem změkne. Náš Viper4 je starší a pruží dobře, i v terénu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí