Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, prosím Vás, chtěla jsem se zeptat - drandíte někdo s kočárkem ABC Design Viper 4S ve sportovní verzi? Já mám fungl nový sporťák pro rok 2014, a přijde mi, že je děsně tvrdý, protože nemá žádné odpružení a jak psali, že je do terénu, tak nevyjede ani nejmenší obrubník… Proto by mě zajímalo, jestli máte ty samé zkušenosti s tímto kočárkem? Já jsem se na něho hrozně těšila, ale jsem trochu v rozpacích… taky si nejsem úplně jistá pohodlností sportovní sedačky, přijde mi, že syn (13 měs.) tam jakoby pořád sjíždí dolů… ale možná, že až trochu povyroste, že mu kočárek bude akorát
Zatím je v zimním fusaku, tak i tím se tam líp zašprajcuje. Tak bych Vás chtěla poprosit o Vaše současné zkušenosti. Četla jsem spoustu recenzí, i tady na Emiminu, ale i tak se na toto ptám znovu… a moc děkuji všem. ![]()
Máte zkušenost s ABC Design Visper 4S?
Přidejte zkušenost s ABC Design Visper 4SBohužel jsem se ke sporťáku nedostala. Musím jej nyní prodat po 7m úžívání.
Ale mě se po chvíli ježdění konstrukce změkčila či jak to napsat. Drandila jsem s ním po lese, atp. a nevnímala jsem ho drncavě. Ale každý má jinou představu. Třeba tchán, jak byl zvyklý na klasickou starou Libertu, houpák na pérech, tak ten to komentoval, ale to myslím, z jeho pohledu nebude houpat takto nic
.
Kočár máme 13 měsíců a ze začátku byl taky takový tvrdší, ale časem se to zlepšilo. Máme projeté lesní cesty, trávu, louky, kameny atd… nijak jsme ho nešetřili. Možná i poholo promazání (vrzalo nám jednu dobu kolo).
Ahoj, ja mam kocar rok, pouzivam ho devet mesicu a jsem naprosto spokojena… Neni to sice klasickej houpak, ale myslim si, ze na prochazky do lesa staci… mne osobne se jezdi lepe se sportakem, kdyz mala kouka ven a ne na me… teziste je hned jinde a dle meho usudku jede lip ![]()
Ahoj, taky máme tento kočárek, ale verzi 2015 a jsme moc spokojení. Jezdíme od ledna, zatím s hlubokou korbičkou, a zatím jsem nepřišla na nic, co by mi vadilo. Co se týče toho odpružení, tak jsme v obchodě tehdy porovnávali verzi 2014 a 2015 a ta 2015 je fakt mnohem víc odpružená. Ta 2014 vůbec nepruží, nešlo podrndat. I do terénu mi přijde právě super, jezdíme všude a v pohodě. A že by to s malým nějak moc házelo, to se mi teda nezdá. Sporťák jsme zatím teda ještě nevytáhli, takže k tomu zatím nemám co napsat.
Můžu potvrdit, odpružení asi časem změkne. Náš Viper4 je starší a pruží dobře, i v terénu.