Kočárek ABC Design Viper 4S Plus Black

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2127
25.9.13 19:00

Kočárek ABC Design Viper 4S Plus Black

Ahoj holky, je tady někdo, kdo má zálusk na kočárek ABC Design Viper 4S Plus Black popřípadě už ho má doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s ABC Design Visper 4S?

Přidejte zkušenost s ABC Design Visper 4S
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2175
25.9.13 19:56

@ndkv

Ahojky. Kočárek se mi také moc líbil, ale potom jsem si přečetla recenzi, že ta látka na korbičce na slunci vybledne, tak se budu rozhodovat pro nějaký jiný. Dokonce jsem pak potkala paní na ulici s kočárkem od ABC a opravdu byl vybledlý :(
(z černé barvy taková hnědá…)

Takže vzhledem k jeho ceně bych očekávala něco víc a tento určitě nekoupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
25.9.13 20:53

@ndkv Ahoj, mám kolekci 2012, černo-červený. Malá má 8 měsíců a já se stále nechci vzdát hluboké korby. Takže s ní jezdíme už 8 měsíců, přes celé léto, hodně byla na slunci. Asi bych si ani nevšimla nějaké změny barvy, kdyby tam nebylo to „zaklápěcí“ okénko na boudičce. Měla jsem to většinou sklopené, aby malá tím průhledem viděla na nebe. A nedávno jsem to „zaklopila“ a všimla si, že látka pod tím, co byla chráněná je trochu tmavší než okolo. Takže ano, za celou tu dobu a vydařené letošní léto vyšisoval, ale určitě nění „hnědy“. Nebyt tohoto tak si toho ani nevšimnu :)
Jinak jsem zatím s kočárkem moc spokojená, dost často ho skládáme, převážíme a v pohodě, nic nevrže, neupadává. Brzo budeme muset přejít na sporták, malá se mi do korbičky brzo nevejde. Je nás ale kus (72cm a 8,6kg) a bude nám za chvíli 9měsíců a stále v ní jsme :D S fusakem by to bylo ale tak max. do půl roku. Takže kdybych měla mimčo v létě, asi bych hledala něco s větší korbou, aby i půlroční se vešlo s fusakem do korby…Pokud ale bude zimní mimi, není v tomhle problém…Pokud by tě něco zajímalo, ptej se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2127
26.9.13 10:02

@Haniii Tak my mimiska cekame 7.1.2014,takze by se do korbicky i s fusakem vlezt mel, kdyz bude jeste malicky. Myslim si, ze na slunci vetsinou vybledne kazdy tmavy kocarek… A dokupovala sis k nemu hned i autosedacku s adaptery a prebalovaci tasku? Muzes mi napsat znacky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
26.9.13 21:00

@ndkv No tak to to budete mít stejné jako my…a vidíš v metříku, že malá už od narození nebyla drobek. A ač je korbička spíš menší, tak těch 8měsícu v pohodě vydrží. Řada dětiček chce koukat ven ještě dříve a jdou do sportáku, i když mají velikou korbičku…
No asi jo, každý tmavý kočárek bude mít tendenci šisovat, tomu se člověk asi nevyhne. Ale nijak hrozné to není..Možná zdokonalují technologie a je to každý rok lepší, co se odolnosti proti slunci týče…
Sedačku (vajíčko) jsem koupila hned s kočárkem. Vybírala jsem mezi ABC, Maxi-cosi a Cybex. No a vzhledem k testům vyhrála bezkonkurenčně Cybex. K té jejich se nemusí koupit adaptéry, ale nikdy ji nikdo netestoval a já dala hlavně na bezpečnost. Na cybex se koupí adaptéry a úplně v pohodě, jezdíme v ní dodnes…
Tašku mám jejich, tu velkou. Ale kupovala jsem ji od jiné maminy za docela málo peněz, plnou cenu bych za ní nedala, je sice krásně velká, ale nic moc designová :lol: Trochu líp vypadá ta menší dvoubarevná v barvě kočárku, ale tašku můžeš koupit jakoukoliv, která se ti bude líbit a hodit barevně…Je to o tom, co od ní čekáš, zda parádu či hodně místa…
Jinak doplnky mám od emitexu - rukávník (supr věc na zimu), fusak, pláštěnku i hmyzovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2127
26.9.13 21:50

@Haniii A tu pláštěnku a hmyzovku od Emitexu máš přímo na ABC nebo universál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
27.9.13 10:59

@ndkv Hmyzovka je asi univerzál, myslím. A pláštěnka také není přímo na ABC, ale mají víc typů, takže mi paní dala rovnou takovou, která je na ten kočárek akorát, ani malá, ani velká, prostě pěkně sedí. A ted jsem zjistila, že mi jde i na sporták, tak nemusím kupovat jinou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2127
27.9.13 12:51

@Haniii A obal od hmyzovky a pláštěnky nemáš, abych zjistila velikost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2127
28.9.13 14:33

@Haniii Ahoj, tak jsem se byla podívat na ten Viper. Sice ho tam měli jen v hnědé barvě, ale nějakou představivost mám, takže v černé by byl určitě ok. Jen mě zase prodavačka nahlodala, že má dost malý sporťák oproti jiným kočárkům, že se do něj dítě těžko vleze, až bude větší a bude zima a bude v něm muset být i s fusakem. Jinak se mi s ním jezdilo dobře a byl i poměrně lehký, i když má všechny 4 kola nafukovací. Ale pak došlo na kámen úrazu. Odzkoušeli jsme ještě kočárek Peg Perego a ten je ještě mnohem, mnohem lehčí než ABC Design, ale zase se mi nelibí žádná jeho barva a je fat drahý. Už jsem z těch kočárků fakt nešťastná. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
29.9.13 20:40

@ndkv O tom sportáku jsem také slyšela, ale my ho ještě v zimě nepoužili, takže to nedokážu posoudit. Letošní zimu to bude jistě ok, přes léto je to bez fusaku, takže to také dobré, navíc od jara chci využit i lehké golfky. A příští zimu, to nám budou 2 roky nevím..Jako zdá se mi užší, ale opravdu nemám odhad..
A to se říká, že abc je spíš těžší kočárek :(
Tak záleží jaké máš priority a kolik si ochotna dát peněz. Já měla limit 15tis i s autosedačkou a váha mě zase tolik netrápila. Do autobusu se s ním leze v pohodě a do auta se mi také dává dobře…Celý kočárek nikam netahám, maximálně ve dvou pár schodů na zahradu a tam nějaký gram navíc neřešíme.. Úplně tě chápu, je to boj najít ten nejvhodnější :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
9.3.14 21:08

@Haniii Ahoj, ráda bych se zeptala na rozměry korbičky… někde jsem četla, že oproti modelu 2012 jsou ty novější o kousek větší, ale je taky možný, že z toho hledání po netu jsem se sekla… můžu tě tedy poprosit o info velikosti? Jinak nám se to má narodit v půlce června, takže v prosinci by se tvých slov prcek vešel i s fusek, pak už by to bylo horší.. takže jestli jsou ty nové modely trošku větší, bylo by to fajn, jen si to chci ověřit :-) moc prosííím :-) Jane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
9.3.14 21:14

@Haniii a ještě jedna otázečka.. už jste ve sporťáku? Je to ok, nebo je fakt menší? (jinde holky psaly, že dítě v něm sjíždí…) omlouvám se, jestli jsem otravná, jen zjišťuji info, krátí se mi to :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
9.3.14 21:16

„@Jane1990“ Zítra ti ji přeměřím, ju? Máme už několik měsíců sporťák a korbička je uklizená, tak zítra tam zajdu s metrem. Já četla, že u novějších je trochu delší i zádová opěrka u sporťáku, tak je možné, že i korbička. Třeba ho celkově malinko zvětšili :)
Tak koukám, že se objevil další dotaz, tak doplním. Musím říct, že sporták je fakt menší. Je takový uzavřenější, ty bočnice (nebo jak to nazvat) mají jiné kořárky jakoby do boků, takže je to pak širší, placaté. ABC má ty bočníce hodně naklopené dopředu, což je fajn u menšího miminka, že je tam více schované. Takže i s menším děckem, klidně i ležícím bych se nebála ho tam dát, je to uzavřené pěkně. Ale pro větší a tudíž „ramenatější“ dítě to nejde nijak moc rozevřít a je to úzké. Dokud sedí, tak pohoda, protože stejně se neopírá a čumí všude kolem, drží se madla. Ale když jí dám do lehu na spaní, tak ručičky rozhodně nepoloží vedle těla, ale musí je mít jakoby zmáčklé před sebe. Stejně tak ta zádová opěrka, máme cca 80cm a máme jí tak akorát. Ale jak jsem psala, tu snad v dalším roce už prodloužili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
9.3.14 21:26

@Jane1990 Jinak nikam mi v kočárku nesjíždí. Občas ji popotáhnu nahoru, ale to jsem koukala dělá kde jaká maminka v jakémkoliv kočárku. To dítě se prostě hrabe a není pak v ideální poloze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
10.3.14 10:08

@Jane1990 Tak jsem přeměřila korbičku, dole u matrace je dlouhá 76cm a na horním okraji je to 80cm. Potřebujete i šířku? To si myslím ale nebývá problém, spíš se vždy řeší délka. No a my máme model roku 2012.
Posílám foto, jak jsme tam byly v půl roce. Není toho moc vidět, ale pro orientaci, jak je kočárek zaplněný půlročním standartním (rozhodně nejsme žádní drobci) děckem. Pod hlavou má polštářek, takže to vyjde stejně jako by tam měla fusak…A u nožiček ještě místo bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí