Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky prosim mate uz nektera v provozu tento kocarek?
Jden se na nej teprva podivat, ale dle infa se jevi dobre ![]()
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s ABC Design Visper 4S?
Přidejte zkušenost s ABC Design Visper 4STo ti neporadim, zavrhla jsem ho, je strasne tezky
uplne me to odradilo
@Monik1 máme ho koupený
je sice těžší, to je jediné negativum, znám 2 maminky, které ho mají a jsou nadšené, já si ho zkoušela a výborně se ovládá ![]()
Pisou, ze ma cca 16kg…tak to neni zas tak hrozny
a co skladani? Dost cestujeme, tak jestli to neni na vyssi divci ![]()
Ja mam, je tezsi ale to nevadi. 13 nebo 15 kilo to uz je jedno, jezdi dobre, skladani v pohode, odendas korbu, slozis podvozek a my odendavame dve kola a kufr je plny
Ale kdybych kupovala ted koupim nejaky vic houpaci.
Ahoj, nemám teda viper 4 2017, ale viper 4s 2015
a jsem s ním maximálně spokojená. Ano, je těžší, ale zvládne naprosto veškerý terén i město. Skládaní je jednoduché, já teď už ani nesundávám sportovní nástavbu, skládám to rovnou celé ![]()
@jesterkamed nad tim jsem premyslela, zda to pak pujde skladat cele, tak to je super ![]()
Ja ho uz mam doma termin mam teda az za mesice ale vypada krasne
@Zaluzie ono to jde složit i s korbickou, ale to se pak blbě davalo do auta ????
Máme a za mě super jak do města tak do terénu, zatím ještě není vyzkoušený sporťák, ale s hlubokou jsem spokojená. Skládání je rychlé a jednoduché
Prosím nevíte někdo kolik váží samotný podvozek? Jestli není moc těžký na časté nakládání do auta… Díky
Myslím ze korba i sportak mají tak 2 max 3 kila, takze podvozek bude mit kolem tech 13 kil