Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky chtěla bych poradit s kočárkem adbor marsel classic - prosím jaké s ním máte zkušenosti? Rozhoduji se mezi adbor marsel classic a tako acoustic ![]()
Ten clasic mi přijde jako kopie Taka Ballila/Accoustic (to mám), jen to bude asi nižší.
Záleží, co od toho očekáváš a kam s tím chceš jezdit.
Ten clasic bude houpací, terénnější a bytelnější, acoustic bude možná lehčí (vypadá to na plastovou konstrukci) a trochu skladnější do kufru auta díky menším kolům.
Měla jsi je na prodejně naživo v ruce?
@Svistice no právě že né ten adbor v česku skoro není a na acoustic jsem ještě nenarazila viděla jsem ho jen venku na procházce acoustic je o kilo těžší než adbor… chci s ním jen jezdit po silnicích máme tady na vesnici pěkné silnice i chodníky žádný terén máme combi peugeot toho největšího nic extra od něj nechci jen zkušenosti jestli se kazí jak se dá prát spíš osobní zkušenosti než to co je v popiskách
Příspěvek upraven 27.04.15 v 18:31
Jo a mám 178cm takže jsem se přikláněla k těmto hlavně kvůli mé výšce a kvůli retro kolům hodlám ho používat jen s hlubokou korbičkou, sporťák koupíme jiný
@Veruzka.D Pokud máte kombi auto a nevozíte třeba ještě velkého psa, tak se Ti do auta vejde. My máme Fabii kombi a tako zabralo při hluboké korbě v podstatě celý kufr, vešly se tam pak už jen igelitky a menší věci. Velká taška jezdila při cestách na chatu na předním sedadle nebo v rakvi na střeše.
Píšeš, že chceš jezdit jen u vás na vesnici, kde máte dobré silnice. Ber v potaz, že kočár kombinovaný kočár užiješ tak dva roky. Je tedy otázkou, zda se budeš 2 rok plácat jen u vás na vesnici.
@Veruzka.D píše:
Jo a mám 178cm takže jsem se přikláněla k těmto hlavně kvůli mé výšce a kvůli retro kolům hodlám ho používat jen s hlubokou korbičkou, sporťák koupíme jiný
Teď jsem to teprve dočetla.
@Veruzka.D Já mám Tako Acoustic. Jezdí se mi s ním výborně, jiný kočár bych nechtěla. Ale mi jezdili denně terénem a co je kluk větší tak i hodbńě provozujeme pěší turistiku - s tímhle kočárem jsem ráda, že nemusíme řešit moc trasy, protože to projede úplně všechno při zachování maximálného pohodlí pro dítě(samozřejmě se s ním nevydám na výšlap do skal).
Edit: bez ztráty hvězdičky projel třeba tohle:
@Svistice ježkovy voči tak do takových terénu se opravdu nechystám.. ![]()
@Veruzka.D píše:
@Svistice ježkovy voči tak do takových terénu se opravdu nechystám..
Jako ne že bych to vyhledávala, ale když jsi na výletě, tak se tam občas něco náročnějšího vyskytne. Takže jsem ráda, že nemusím otočit kočár a jít stejnou cestou zpátky nebo třeba kilometr přenášet.
Ahoj holky chci se zeptat zda některá máte tento kočárek Adbor Marsel Classic? Moc se mi líbí trojkombinace…ale nemůžu ho nikde najít v obchodě líbí se mi mi v béžové barvě tak bych chtěla vidět jak ve skutečnosti vypada…kdyby někdo měl tuto barvu prosím foto…a jak jste jinak s ním spokojené? A taky jsem na váškách zda by mi byl výškově protože měřím 168cm ![]()
jaká koliv zkušenost s tímto kočárkem prosim pište děkuji
Tyto kočáry se prodávají na polských tržištích máme ho necelý rok a už v životě tam kočár nekoupím je rozvrzaný celý nakřivo, když je malá ve sporťáku v lehu těžko ovladatelný. No prostě je to hrůza!!! Jo ze začátku byl v pohodě zdál se lehoučký tak jsem z něj byla nadšena kvůli cestování autobusem ale jak jsme dali sporťák a mala už je aktivnější tak děs běs příště si fakt raději připlatíme za nějaký pevnější
Za mě super měli jsme abdor, chlap má skoro 2 metry a vubec se u něj nemusel hrbit… jinak prostorný pohodlný pro mimnko i sporťák pro větší dítě robustnější kovová konstrukce, kdyby malej nechtěl po prvním roce všechno uťapkat sám myslím že by vydržel dlouho i pro větší dítě ![]()