Kočárek Adbor Marsel Classic

696
21.8.14 10:00

kočárek adbor marsel classic

Ahoj holky chtěla bych poradit s kočárkem adbor marsel classic - prosím jaké s ním máte zkušenosti? Rozhoduji se mezi adbor marsel classic a tako acoustic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33280
21.8.14 10:45

Ten clasic mi přijde jako kopie Taka Ballila/Accoustic (to mám), jen to bude asi nižší.
Záleží, co od toho očekáváš a kam s tím chceš jezdit.
Ten clasic bude houpací, terénnější a bytelnější, acoustic bude možná lehčí (vypadá to na plastovou konstrukci) a trochu skladnější do kufru auta díky menším kolům.
Měla jsi je na prodejně naživo v ruce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
21.8.14 10:57

@Svistice no právě že né ten adbor v česku skoro není a na acoustic jsem ještě nenarazila viděla jsem ho jen venku na procházce acoustic je o kilo těžší než adbor… chci s ním jen jezdit po silnicích máme tady na vesnici pěkné silnice i chodníky žádný terén máme combi peugeot toho největšího nic extra od něj nechci jen zkušenosti jestli se kazí jak se dá prát spíš osobní zkušenosti než to co je v popiskách

Příspěvek upraven 27.04.15 v 18:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
21.8.14 10:58

Jo a mám 178cm takže jsem se přikláněla k těmto hlavně kvůli mé výšce a kvůli retro kolům hodlám ho používat jen s hlubokou korbičkou, sporťák koupíme jiný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33280
21.8.14 11:04

@Veruzka.D Pokud máte kombi auto a nevozíte třeba ještě velkého psa, tak se Ti do auta vejde. My máme Fabii kombi a tako zabralo při hluboké korbě v podstatě celý kufr, vešly se tam pak už jen igelitky a menší věci. Velká taška jezdila při cestách na chatu na předním sedadle nebo v rakvi na střeše.

Píšeš, že chceš jezdit jen u vás na vesnici, kde máte dobré silnice. Ber v potaz, že kočár kombinovaný kočár užiješ tak dva roky. Je tedy otázkou, zda se budeš 2 rok plácat jen u vás na vesnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33280
21.8.14 11:07
@Veruzka.D píše:
Jo a mám 178cm takže jsem se přikláněla k těmto hlavně kvůli mé výšce a kvůli retro kolům hodlám ho používat jen s hlubokou korbičkou, sporťák koupíme jiný

Teď jsem to teprve dočetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
21.8.14 11:14

@Svistice a jak se ti jezdí s tím tako accoustic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33280
21.8.14 11:20

@Veruzka.D Já mám Tako Acoustic. Jezdí se mi s ním výborně, jiný kočár bych nechtěla. Ale mi jezdili denně terénem a co je kluk větší tak i hodbńě provozujeme pěší turistiku - s tímhle kočárem jsem ráda, že nemusíme řešit moc trasy, protože to projede úplně všechno při zachování maximálného pohodlí pro dítě(samozřejmě se s ním nevydám na výšlap do skal).

Edit: bez ztráty hvězdičky projel třeba tohle:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
21.8.14 11:27

@Svistice ježkovy voči tak do takových terénu se opravdu nechystám.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33280
21.8.14 11:29
@Veruzka.D píše:
@Svistice ježkovy voči tak do takových terénu se opravdu nechystám.. :potlesk:

Jako ne že bych to vyhledávala, ale když jsi na výletě, tak se tam občas něco náročnějšího vyskytne. Takže jsem ráda, že nemusím otočit kočár a jít stejnou cestou zpátky nebo třeba kilometr přenášet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
27.4.15 18:14

Ahoj holky chci se zeptat zda některá máte tento kočárek Adbor Marsel Classic? Moc se mi líbí trojkombinace…ale nemůžu ho nikde najít v obchodě líbí se mi mi v béžové barvě tak bych chtěla vidět jak ve skutečnosti vypada…kdyby někdo měl tuto barvu prosím foto…a jak jste jinak s ním spokojené? A taky jsem na váškách zda by mi byl výškově protože měřím 168cm :think:
jaká koliv zkušenost s tímto kočárkem prosim pište děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.9.15 13:55

Tyto kočáry se prodávají na polských tržištích máme ho necelý rok a už v životě tam kočár nekoupím je rozvrzaný celý nakřivo, když je malá ve sporťáku v lehu těžko ovladatelný. No prostě je to hrůza!!! Jo ze začátku byl v pohodě zdál se lehoučký tak jsem z něj byla nadšena kvůli cestování autobusem ale jak jsme dali sporťák a mala už je aktivnější tak děs běs příště si fakt raději připlatíme za nějaký pevnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
31.8.17 15:39

Za mě super měli jsme abdor, chlap má skoro 2 metry a vubec se u něj nemusel hrbit… jinak prostorný pohodlný pro mimnko i sporťák pro větší dítě robustnější kovová konstrukce, kdyby malej nechtěl po prvním roce všechno uťapkat sám myslím že by vydržel dlouho i pro větší dítě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí