Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bébécar Stylo Class?
Přidejte zkušenost s Bébécar Stylo ClassKdyž jsem byla v prodejně a zkoušela si ho, tak i prodavačka říkala, že ke mě nejde, mám 158cm.. a ne kvůli barvě, ale tenhle retro styl by sem vůbec nešel, máme tu hrozné cesty a do lesa a do pole si ho taky nějak neumím představit
.. ale díky jeho pérování si myslím, že by to asi zvládl, jen já bych si s ním připadala blbě, do města myslím, že by byl super ![]()
Dobrý večer,tento kočár je už dva roky mojí noční můrou.Kolečka odrezávají,konstrukce se loupe.První kolečka jsme reklamovali po 3 měsících,nyní už jich máme 10.bohužel s výhradním dovozcem pro ČR není žádná domluva.Uznal pouze první dvě reklamace koleček,pak už jen měnil,s nesmyslnými důvody neuznaní./jízda po nerovném povrchu,jízda na sněhu,mechanické poškození/.Peníze vrátit nechtějí a přitom mají ve vlastních rekl.podmínkách,že na vrácení peněz stačí dvě uznané reklamace stejné závady.Nedávno jsem prodávala nostalgickou košatinu ruční práce po 3 dětech,10 let starou ale hlavně v dokonalém stavu.Takže bebecar st.class já nedoporučím ani největšímu nepříteli.Škoda naoko je krásný a lehce jezdí.Snad budete mít šťastnější volbu.hezký večer
Já mám Roan Marita elegance, krásně houpe, je taky retro a není tak velký, nenafukovací kola jsou super a terén zvláda dokonale:-)
Já si ho nemůžu vynachválit, mám ho v chromované verzi s nenafukovacími koly, přiobjednala jsem si i nafukovací, myslela jsem do sněhu, ale nakonec jsem je vůbec nedávala. Skvěle houpe, jen je potřeba počítat s častějším promazáváním, ale jinak bomba:-). A taky je u něho pěkná cena:-) ![]()
Ahoj,
ráda bych oživila tuhle diskuzi. Našla jsem sice nějaké recenze, ale dost rozporuplné - resp. někdo píše, že kočárek táhne do strany, tak nechává zaaretovaná kolečka (což by pro mě postrádalo smysl kupovat tenhle drahý kočárek, já ho chci právě kvuli natáčecím kolečkům). Někdo píše, že je z hodně kvalitních materiálů a vydrží, někdo píše přesný opak. Tedy moje otázka je, napište prosím jak jste s ním spokojené po leteh, jestli vydrží i na více dětí, jakou je dobré koupit korbičku a tak…uvažujeme nad tím klasickým, ne s nafukovačkama. Moc děkuju ![]()
Recenze na tento kočárek jsou tady , tak budu ráda, když přidáte další ![]()