Kočárek - Bébécar Stylo Class

4583
9.5.11 13:28

Kočárek Bébécar Stylo Class

Ahoj holky,
máte někdo tento kočárek? Jak jste s ním spokojené? Je potřeba dokupovat ty nafukovací kolečka, nebo jsou tato plastová v pohodě? Např. gesslein dělá nenafukovací a všichni si je chválí..
Hrozně se mi líbí ten retro styl, ale když nebude funkční jako normální kočárky, tak mám v záloze Gesslein F6. Ale zatím jsem žádnou chybu neshledala a to mě fakt sedl jen F6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Bébécar Stylo Class?

Přidejte zkušenost s Bébécar Stylo Class
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17014
9.5.11 16:37

Prosím tě a na co nafukovací kola? 8-o Vždyť tyto kočáry jsou velice donbře odpružené :palec: . Pokud se ti líbí, neváhej, není nad klasiku :palec: Nafukovací kola jsou třeba na ty tvrdé kočáry, které se nedají houpat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4583
10.5.11 07:27

Ahoj moni,díky moc!
Právě jsem nevěděla, jak moc je odpružený :).. a na zimu firma Bébécar k tomuto kočárku doporučuje nafukovací kola, ale jsem ráda, že v základu jsou nenafukovací ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.11 19:40

Taky po něm pokukujeme, jen nevím s barvou, líbí se mi právě v té bílé, ale to bude hned jako čuně:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4583
10.5.11 20:14

Přesně, v té bílé je kouzelnej. Ale ta údržba by byla dost nepraktická. Korbička ještě ok, ale sporťák, to asi nepůjde.. raději asi tu tmavě modrou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.11 07:55

Když by mimísek byl nakonec kluk, tak klidně modrou, ale holčička by se mi líbila v nějakém kombinujícím studené pastelové barvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4583
11.5.11 08:01

Tak my bychom si ho chtěli nechat i pro druhý, tak volím neutrální barvy. A holčička v modré být může :wink: , kluk v růžové moc ne.. ale i tento je krásný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.11 08:10

To my samozřejmě taky budeme nechávat pro druhý, budeme také volit neutrélní barvu, to jen že když už po těch kočárcích pokukuju, nedá mi to:) Třeba tenhle je krásný…ale ta cena:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.11 08:15

Ještě tyto se mi líbí a mají dobrá hodnocení
Babystyle Lux 3 in 1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L1H7
12.5.11 19:14

Už ho mám objednaný:-) snad příští týden dorazí,ta kolečka jsou super,alespoň nebudu muset nosit sebou pumpičku,nafukovací mě straší,že se dají nejspíš píchnout(nemám zkušenost)vozila jsem před patnácti lety syna v Libertě a nemůžu si klasická pryžová kola vynachválit,jsou užší a projedou i závějí jako nůž, bohužel na Silver cross nemám,tak tato volba mi přišla z toho,co se na trhu nabízí nejlepší.

• Citovat
  • Upravit
L1H7
12.5.11 19:16
  • Citovat
  • Upravit
L1H7
12.5.11 19:21

Liberta

Liberta 1995

• Citovat
  • Upravit
Rozárková
26.2.12 20:13

Ahoj holky,které jste si koupily Bébécar stylo class,
jak jste spokojené?? Moc se nám líbí a je to žhavý kandidát. V té bílé barvě je super,ale ani ten celomodrý není špatný na kluka.
A ještě otázka,v jakém obchodě bysme si ho mohli vyzkoušet?? Jsme ze severu Čech a co jsme koukali na netu,byla to spíše Morava,kde ho měli v obchodě.

• Citovat
  • Upravit
4583
26.2.12 21:19

Ahoj rozárková,
já si nakonec vybrala Mutsy urban rider, ale po 3 měsících jsem ho prodala a teď máme Gesslein F4 a jsem za něj moc ráda.. Bébecar byl na mě obrovský, vůbec jsem za ním nebyla vidět a ve vesnici by nešel, takže bohužel neporadím ;) .. jinak mají ho i u nás - Hradec Králové :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
26.2.12 21:30

Děkuji za odpověď.
Taky nejsem žádný čahoun,tak na tom asi budu stejně. A nešel na vesnici kvůli barvě??? Na lesní a polní terén ;) mi přijde docela fajn.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4