Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
máte někdo tento kočárek? Jak jste s ním spokojené? Je potřeba dokupovat ty nafukovací kolečka, nebo jsou tato plastová v pohodě? Např. gesslein dělá nenafukovací a všichni si je chválí..
Hrozně se mi líbí ten retro styl, ale když nebude funkční jako normální kočárky, tak mám v záloze Gesslein F6. Ale zatím jsem žádnou chybu neshledala a to mě fakt sedl jen F6.
Máte zkušenost s Bébécar Stylo Class?
Přidejte zkušenost s Bébécar Stylo ClassProsím tě a na co nafukovací kola?
Vždyť tyto kočáry jsou velice donbře odpružené
. Pokud se ti líbí, neváhej, není nad klasiku
Nafukovací kola jsou třeba na ty tvrdé kočáry, které se nedají houpat ![]()
Ahoj moni,díky moc!
Právě jsem nevěděla, jak moc je odpružený
.. a na zimu firma Bébécar k tomuto kočárku doporučuje nafukovací kola, ale jsem ráda, že v základu jsou nenafukovací ![]()
Taky po něm pokukujeme, jen nevím s barvou, líbí se mi právě v té bílé, ale to bude hned jako čuně:)
Přesně, v té bílé je kouzelnej. Ale ta údržba by byla dost nepraktická. Korbička ještě ok, ale sporťák, to asi nepůjde.. raději asi tu tmavě modrou ![]()
Když by mimísek byl nakonec kluk, tak klidně modrou, ale holčička by se mi líbila v nějakém kombinujícím studené pastelové barvy.
Tak my bychom si ho chtěli nechat i pro druhý, tak volím neutrální barvy. A holčička v modré být může
, kluk v růžové moc ne.. ale i tento je krásný..
To my samozřejmě taky budeme nechávat pro druhý, budeme také volit neutrélní barvu, to jen že když už po těch kočárcích pokukuju, nedá mi to:) Třeba tenhle je krásný…ale ta cena:(
Ještě tyto se mi líbí a mají dobrá hodnocení
Babystyle Lux 3 in 1
Už ho mám objednaný:-) snad příští týden dorazí,ta kolečka jsou super,alespoň nebudu muset nosit sebou pumpičku,nafukovací mě straší,že se dají nejspíš píchnout(nemám zkušenost)vozila jsem před patnácti lety syna v Libertě a nemůžu si klasická pryžová kola vynachválit,jsou užší a projedou i závějí jako nůž, bohužel na Silver cross nemám,tak tato volba mi přišla z toho,co se na trhu nabízí nejlepší.
Ahoj holky,které jste si koupily Bébécar stylo class,
jak jste spokojené?? Moc se nám líbí a je to žhavý kandidát. V té bílé barvě je super,ale ani ten celomodrý není špatný na kluka.
A ještě otázka,v jakém obchodě bysme si ho mohli vyzkoušet?? Jsme ze severu Čech a co jsme koukali na netu,byla to spíše Morava,kde ho měli v obchodě.
Ahoj rozárková,
já si nakonec vybrala Mutsy urban rider, ale po 3 měsících jsem ho prodala a teď máme Gesslein F4 a jsem za něj moc ráda.. Bébecar byl na mě obrovský, vůbec jsem za ním nebyla vidět a ve vesnici by nešel, takže bohužel neporadím
.. jinak mají ho i u nás - Hradec Králové ![]()
Děkuji za odpověď.
Taky nejsem žádný čahoun,tak na tom asi budu stejně. A nešel na vesnici kvůli barvě??? Na lesní a polní terén
mi přijde docela fajn.