Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky všem chtěla bych se vás zeptat zda máte některá zkušenosti stímto kočárkem dám vám sem odkaz a když tak mi jen napište co na něj říkáte a nebo jak se vám líbí. Mě se líbí moc a hodně o něm uvažuji ![]()
http://www.eshopbaby.cz/…esign-p2454/ a také uvažuji o té barvě ranger co si o tom myslíte vy?
Barča K píše:
Ahojky všem chtěla bych se vás zeptat zda máte některá zkušenosti stímto kočárkem dám vám sem odkaz a když tak mi jen napište co na něj říkáte a nebo jak se vám líbí. Mě se líbí moc a hodně o něm uvažuji
http://www.eshopbaby.cz/…esign-p2454/ a také uvažuji o té barvě ranger co si o tom myslíte vy?
ahoj, mám ho v barvě Magic, ještě ho teda nepoužívám, ale zkoušela jsem ho několikrát v obchodě. Je pevný, vypadal bytelnější než dražší kočárky, má super kola a opravdu dobře se mi s ním po obchodě jezdilo. Mám ho z Drážďan ze Spielmaxu, byl tam do konce dubna v akci za 6300
V Německu ho loni hodnotili jako třetí nejlepší kočárek.
Opravdu no to je úžasný už jsem si málem myslela že tento kočárek nemá, moc díky a jak vypadají kolečka máš nafukovací? a ještě dokaz pořizovala jsi si k tomuto kočárku také autosedačku?
ahoj, my jsme před pár dny zkoušeli v obchodě ABC S4 Viper a taky na mě udělal moc dobrý dojem - tak ráda slyším pozitivní reakce i na další typy ABC D.
btw. ty dvě kolečka navíc vepředu by měla napomáhat lepšímu manévrování?
Barča K píše:
Opravdu no to je úžasný už jsem si málem myslela že tento kočárek nemá, moc díky a jak vypadají kolečka máš nafukovací? a ještě dokaz pořizovala jsi si k tomuto kočárku také autosedačku?
Nejsou tam nafukovací kolečka, ale jsou takový pevný, větší. Autosedačku teď sháním, bohužel tu barvu magic už mají vyprodanou, tak se rozhoduji mezi černou a aqua/dark brown.
Tak děkuji to mě tedy ty kolečka celkem šokují já myslela že alespon že zadní větší jsou nafukovací alespon jsem tu skoro všude četla je to divné ale stejně mě to neodrazuje ![]()
Barča K píše:
Tak děkuji to mě tedy ty kolečka celkem šokují já myslela že alespon že zadní větší jsou nafukovací alespon jsem tu skoro všude četla je to divné ale stejně mě to neodrazuje
No v tom popisku, co jsi sem házela je to i napsané, že nejsou nafukovací, to jsi se možná jen překoukla. Oni ty nafukovací dělají většinou u těch dražších kočárků od 15tisíc výš.
My mame ABC design Viper S3 a nafukovaci kola ma.
Jinak jsme teda velice spokojeni jak s hlubokou korbou, tak se sportakem
Jedine co, tak obcas drnci brzda.
dusicka.. píše:
My mame ABC design Viper S3 a nafukovaci kola ma.
Jinak jsme teda velice spokojeni jak s hlubokou korbou, tak se sportakemJedine co, tak obcas drnci brzda.
aha, já koukala jen na to Turbo, to se mi jedinný líbilo a Condor. Mě ty trojkolky nějak nic neříkají
to si pořídím možná až bude větší.
Babe007 píše:
aha, já koukala jen na to Turbo, to se mi jedinný líbilo a Condor. Mě ty trojkolky nějak nic neříkajíto si pořídím možná až bude větší.
A ve 4 kolce je to jeste Viper S4.
Ale to uz je u Tebe bezpredmetne, kdyz kocarek mas ![]()
Barca K, my jsme ke kocarku porizovali autosedacku od Maxi Cosi - chteli jsme nejakou proverenou znacku. Na podvozek jde nacvaknout diky adapterum a manipulace je velice jednoducha.
Jinak jeste z nasi zkusenosti pozor na univerzalni plastenku ABC design. S ni spokojeni nejsme - je to takovy pytel, co dost susti, kdyz pod nej foukne. Taky se skrz ni spatne dostava dovnitr do kocarku, protoze nema zadny otvor vpredu.
dusicka.. píše:Babe007 píše:A ve 4 kolce je to jeste Viper S4.
aha, já koukala jen na to Turbo, to se mi jedinný líbilo a Condor. Mě ty trojkolky nějak nic neříkajíto si pořídím možná až bude větší.
Ale to uz je u Tebe bezpredmetne, kdyz kocarek mas
No já chtěla těch 6 koleček a to měli jen turbo nebo concord. Mě ty dvě vpředu přijdou bytelnější než jedno, ale v terénu to ještě odzkoušené není ![]()
Babe007 píše:
No já chtěla těch 6 koleček a to měli jen turbo nebo concord. Mě ty dvě vpředu přijdou bytelnější než jedno, ale v terénu to ještě odzkoušené není
My jsme meli prvne 3kolku se zdvojenym prednim koleckem a jako nic moc. Ale on byl ten kocar celkove spatna volba ![]()
Tak preji, at jste se zdvojenymi kolecky spokojeni ![]()
Děkuji ještě jednou holky já doufám že s tímto kočárkem budu spokojená. Babe007: nemohla by jsem tě poprosit o nějakké reálně fotečky kočárku byly by lepší jak jen ty na internetu ![]()
Barča K píše:
Děkuji ještě jednou holky já doufám že s tímto kočárkem budu spokojená. Babe007: nemohla by jsem tě poprosit o nějakké reálně fotečky kočárku byly by lepší jak jen ty na internetu
Já mám kočárek u dědy.Budu ho omývat až tak měsíc před porodem ale zitra ti můžu poslat video z youtube.Nebo si zadej nazev kočárku do youtube a vyjedou ti videa od firmy abc