ABC Design Turbo 6S

Napsat příspěvek
Velikost písma:
225
12.6.11 13:38

Já všřím že to vzládnu a hlavně nic jiného mi nezbyde hlavně že mi přibyde to největší štěstí syn :) Jo tam by jsem také nejradši žila a máš stejný typy řecko a chorvatsko to je též moje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
12.6.11 13:50
Barča K píše:
Já všřím že to vzládnu a hlavně nic jiného mi nezbyde hlavně že mi přibyde to největší štěstí syn :) Jo tam by jsem také nejradši žila a máš stejný typy řecko a chorvatsko to je též moje :)

Já se taky na malého hrozně těším.My máme Chorvatsko celý procestovaný,v Řecku jsme byli jen 1× ale plánujeme jet příští rok v srpnu i s malým.Chtěli bychom časem projet Kretu,Rhodos,Zakynthos,Santorini ,Korfu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
12.6.11 13:53

To máte nádherně naplánovaný to je krása to já jsem byla v chorvatsku už 3 a v řecku také jen 1 ale časem se jednou také chystám i s malým vyjet k moři a můžu se zeptat jaké jsi vybrala jméno? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
12.6.11 16:12
Barča K píše:
To máte nádherně naplánovaný to je krása to já jsem byla v chorvatsku už 3 a v řecku také jen 1 ale časem se jednou také chystám i s malým vyjet k moři a můžu se zeptat jaké jsi vybrala jméno? :)

ahoj Baru, po tatínkovi. Jirka. Pro holčičku jsem chtěla Ella. Moje máme je Eliška, tak mi to přišlo podobné a Emmu a Anetku mi už vyfoukly kámošky :-) A jaké ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
12.6.11 16:35

Ahojky no tak to je pěkné, původně jsem chtěla na holčičku Emma, Sofie tyhle dvě mě napadly první, ale protože budu mít chlapečka tak by se rozhoduji mezi Tadeás, Maxmilián, Richard,Benjamín asi tohle větší favority ještě pořádně nevím protože je těžší k tomu příjmení přijít na správné jméno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
12.6.11 16:46
Barča K píše:
Ahojky no tak to je pěkné, původně jsem chtěla na holčičku Emma, Sofie tyhle dvě mě napadly první, ale protože budu mít chlapečka tak by se rozhoduji mezi Tadeás, Maxmilián, Richard,Benjamín asi tohle větší favority ještě pořádně nevím protože je těžší k tomu příjmení přijít na správné jméno :)

Mě se taky líbí cizí ale nehodí se to k přijmení. Jen ta Ella by ještě šla. Tak je lepší Jiřík. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
12.6.11 19:01

Ano to souhlasím mě se právě k mému příjmení Králová a pro syna král také zas tolik cízí jména nehodí ale ty co jsem vyjmenovala si myslím že jsou jedny zlepším ted jen vybrat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
12.6.11 19:46
Barča K píše:
Ano to souhlasím mě se právě k mému příjmení Králová a pro syna král také zas tolik cízí jména nehodí ale ty co jsem vyjmenovala si myslím že jsou jedny zlepším ted jen vybrat :)

Tak k tvému příjmení by se mi nejvíc líbilo Richard nebo Maxmilián. My budeme mít Jiříka po tatínkovi, po dědovi a snad i po pradědovi. A tatínek je patřičně hrdej. Taky jsme vymýšleli ze srandy hrozný jména třeba RamboArnold nebo JeanClaudeRocky atd. S tím jsme se doma zabavili a nasmáli asi dvě hodinky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
13.6.11 15:07

Jé tak to věřím že jste se musely pořádně nasmát to by mě ani nenapadlo takle to kombinovat takle všemožně jména, souhlasím s tebou a nakonec asi zůstanu u jména Maxmilián je to krásný jméno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
20.10.11 15:07

Ahoj,tak uz kočárek testuji v realu.Vyhody fakt super kolečka,mužete jet lesem,po zahrade,vymoly a zvladaj a je lehkej.A podstatna nevyhoda je fakt malej,Jirik ma 6 tydnu a v kombineze s dekou se jen tak vejde pod fusak na siřku a na dylku mu chybi tak 10cm.Snad v nem odjezdime aspon zimu!Ty vložny tašky jsou naprd!Fakt lepší velka pevna korba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
20.10.11 17:12

Ahoj tak to mě opravdu teda mrzí ale aspon jedna výhoda že jsou skvělé ty jízdní vlastnosti aspon něco holt půjdete dřív do sportáku aspon že je do úplného lehu to je aspon též výhoda oproti jiným kočárkům :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
22.8.13 16:25

Ahoj holky, zaujal mne tento kočárek, prosím, kdo máte zkušenost, je kvalitní? A kola vypadají na plastová - je kočárek odpružený? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
22.9.16 08:59

Ahoj, rozhodla jsem se pro tenhle kocarek ABC design turbo 6 S, tak me zajimaji vase postrehy a zkusenosti ohledne tohoto kocarku, prosim? Ajaka je podle vas primerena cena za pouzity kocarek po 1 diteti? Dekuji za tipy a nazory ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí