ABC Design Turbo 6S

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17521
17.5.11 21:13
Barča K píše:
http://www.eshopbaby.cz/…emitex-p304/ tady je třeba ta moskytiéra ono myslím že to stupátko je nedomyšlené a slunečník blbost..no k jídelní židličce já přávě nevím vůbec kterou protože všechny jsou většinou strašně barevné a já chci spíše nějakou béžovou..

Jé díky, tak já si objednám tmavě modrou, to se mi hodí ke kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
17.5.11 21:16

Baru a myslíš, že tahle pláštěnka je na ten náš kočárek?
http://www.eshopbaby.cz/…itex-p46504/
Ta ma otvor, byla by lepší než ta abc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
18.5.11 16:36

Tak jsem našla ještě že má pláštěnku černou a ta má velký otvor ale zase stojí dost až 900 kč a pak jsem šla na stránky emitexu a tam je víc druhů pláštěnek tu co jsi dala ty si myslím že je spíš na korbičky myslím že ten náš by byl tak podobně jako tako a to tam pláštěnka také od emitexu je
http://www.emitex.cz/k-plastenky.php myslím že nám by se hodily tak nějaká z těch tří prvních

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babe007nepři
18.5.11 17:10
Barča K píše:
Tak jsem našla ještě že má pláštěnku černou a ta má velký otvor ale zase stojí dost až 900 kč a pak jsem šla na stránky emitexu a tam je víc druhů pláštěnek tu co jsi dala ty si myslím že je spíš na korbičky myslím že ten náš by byl tak podobně jako tako a to tam pláštěnka také od emitexu je
http://www.emitex.cz/k-plastenky.php myslím že nám by se hodily tak nějaká z těch tří prvních

No já mám korbičku i sporták a rodit budu na konci srpna, tak asi ten sporťák použiji až další rok si myslím..

• Citovat
  • Upravit
17521
23.5.11 12:42

BarčaK

ahoj Barčo, tak v Německu měli vystavené jen pebble za 189 euro , cabrio fix neměli, byl vyprodaný, ale chtěli za něj 169 euro. Takže si myslím, že ty ceny e-eshopu v Čechách uplně odpovídají. Dneska jsem volala do Malviku www.malvik.cz tam mají oboje a hodně kusů, tak se tam zajedu podívat, která je prostornější. Ta pebble má sice o něco málo lepší hodnocení, ale na jiné diskuzi jsem vyčetla, že cvalíkům je brzo malá..Ten cabrio fix je prostornější. A náš asi bude cvalík :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
23.5.11 15:36

Ahoj jé tak moc děkuji že jsi si na mě vzpoměla no u mě asi stejně nakonec vyhraje pak ta pebble já jsem hubenoučká a takže si myslím že malý bude také hubený a né žádný cvalík :) a co si nakonec myslíš o těch pláštěnkách nebo tě už něco napadlo jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
23.5.11 17:58
Barča K píše:
Ahoj jé tak moc děkuji že jsi si na mě vzpoměla no u mě asi stejně nakonec vyhraje pak ta pebble já jsem hubenoučká a takže si myslím že malý bude také hubený a né žádný cvalík :) a co si nakonec myslíš o těch pláštěnkách nebo tě už něco napadlo jiného?

No ono to právě bývá celkem obráceně, všechny moje štíhlé kamarádky měly pěkné cvalíčky :-) Ale přece jen budeme mít kluka a ti jsou asi baculatější :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
23.5.11 19:42

Opravdu no ono asi také záleží na tom jak vypadaly po narození my nebo ty tvé kamarádky :) a nebo také na klukovi s terým to čekáme pokud on byl jako malý cvalík tak je jasný že to bude i to naše cvalík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
23.5.11 19:42

a k těm pláštěnkám jak jsi to vymyslela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
23.5.11 21:04
Barča K píše:
a k těm pláštěnkám jak jsi to vymyslela?

Tak ja byla malá,měla jsem 2,5 kg přenošená,můj 3,5.Pláštěnku asi vezmu v krámě s autosedačkou.Z toho krámu,co byl odkaz na ten emitex nikdo přes týden neodpovídá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
24.5.11 16:10

Ahoj Baru,tak jsem rovnou koupila v Malviku tu Cabrio Fix,je fakt uvnitř prostornější a hlavně tak o kilčo lehčí než Pebble,maji tam i moskytiery a plastenky na Turbo 6s od Emitexu i autosedačku,vse okolo 150 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
24.5.11 16:28

Jé no tak to je úplně super to děkuji oc za informace to si také v malvíku objednám a poslala by jsi mi sem odkaz co tedy za pláštěnku a moskytiéru jsi koupila? opravdu no asi také dám na tebe a cabrio fix také koupím bude to lepší kort i jedno když isofix nebudu kupovat..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
24.5.11 17:48

ted myslím nad tím jaká jídelní židlička bude lepší co si myslíš ty nebo jakou už jsi zakoupila či jaká tě zaujala? JAké mě ted napadlo jestli Abc kočárek tento byl první co jsi hned chtěla nebo jsi měla ještě jiné vybranné a jaké pak to byly? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
24.5.11 20:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
24.5.11 20:39
Barča K píše:
ted myslím nad tím jaká jídelní židlička bude lepší co si myslíš ty nebo jakou už jsi zakoupila či jaká tě zaujala? JAké mě ted napadlo jestli Abc kočárek tento byl první co jsi hned chtěla nebo jsi měla ještě jiné vybranné a jaké pak to byly? :)
Židličku jsem ještě ani nekoukala, podle mě stejně u bude sedět až tak za půl roku, v Ikea mají když tak uplně obyčejnou plastovou asi za 500Kč.Nebo jsem viděla v Německu takovou rozkládací za 40 euro, buď je ta stojato jako židlička nebo se pak rozloží jako stoleček a židlička, dřevěná.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí