ABC Design Turbo 6S

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17521
6.5.11 21:41
Barča K píše:
Ahojky všem chtěla bych se vás zeptat zda máte některá zkušenosti stímto kočárkem dám vám sem odkaz a když tak mi jen napište co na něj říkáte a nebo jak se vám líbí. Mě se líbí moc a hodně o něm uvažuji :)
http://www.eshopbaby.cz/…esign-p2454/ a také uvažuji o té barvě ranger co si o tom myslíte vy?

Ahoj, tady je to video, jestli jsi ho ještě neviděla.

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
6.5.11 22:56

Moc děkuji hned jsem si ho zkoukla jen na tebe dotaz ta pláštěnka prý není nějak moc dobrá kdžy je dělaná tak nák na všechny kočárky řešila jsi to nějak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
6.5.11 23:08
Barča K píše:
Moc děkuji hned jsem si ho zkoukla jen na tebe dotaz ta pláštěnka prý není nějak moc dobrá kdžy je dělaná tak nák na všechny kočárky řešila jsi to nějak?

Pláštěnku ještě nemám, objednala jsem si z jednoho e-shopu tu moskytiéru abc a je to taky na prd. Asi to zkouknu ještě v kamenných obchodech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
7.5.11 12:43

Jo taklle tak když budeš tak hodná tak až to zkoukneš tak mi pak řekni ju děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
7.5.11 13:06

Tak nam moskytiera docela vyhovuje.
Plastenka je teda fakt na prd, nahradni jsem zatim nekoupila, ale koukala jsem na plastenky Emitexu - zdaji se docela dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
7.5.11 13:54
dusicka.. píše:
Tak nam moskytiera docela vyhovuje.
Plastenka je teda fakt na prd, nahradni jsem zatim nekoupila, ale koukala jsem na plastenky Emitexu - zdaji se docela dobre.

Tak děvčata podlala jsem špatnou informaci, já si sice objednala od ABC ale poslali mě to od jiný firmy…Tak ta moskytiera abc asi špatná nebude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
7.5.11 14:45

tak to by jsem asi byla naštvaná kdyby mi poslali něco úplně jiného než co člověk chce ale stane se…tak snad mi ta pláštěnka alespon ze začátku bude vyhovovat může se když tak zeptat co je v ceně kočárku a co se musí dokoupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
7.5.11 15:41
Barča K píše:
tak to by jsem asi byla naštvaná kdyby mi poslali něco úplně jiného než co člověk chce ale stane se…tak snad mi ta pláštěnka alespon ze začátku bude vyhovovat může se když tak zeptat co je v ceně kočárku a co se musí dokoupit?

Baru v ceně kočárku je sportovní podvozek a ta nasouvací korbička a fusak. Autosedačku a pláštěnku,moskytiéru a kabelu na řidítka si musíme dokoupit. Český eshopy to mají asi o 3tisíce dražší, tak občas něco z toho dávájí zdarma ale v Německu k tomu nic nedávali. Co bych chtěla za 6300 :-) Příští týden tam jedu pro tu autosedačku abc desing rider, tak tam rovnou koupím novou moskytiéru a kouknu i po pláštěnkách. Ale jinak se tam vyplatí nakupovat jen v akci nebo když máš levně euro, protože ty věci na děti tam mají některé dražší než u nás..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
7.5.11 19:01

Tak ti moc děkuji tak to máš opravdu za krásnou cenu všude kde jsem koukola tak je vlastně za těch 10000 kč takže si myslím že k tomu bude třeba ta vanička i pláštěnka aspon nebo i taška ale díky moc no k tomu to kočárku si budu také brát autosedačku ale pokud se nerozhodnu pro tu Abc design rider tak možná to k tomu také jde tak třeba maxi cosi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
7.5.11 19:11
Barča K píše:
Tak ti moc děkuji tak to máš opravdu za krásnou cenu všude kde jsem koukola tak je vlastně za těch 10000 kč takže si myslím že k tomu bude třeba ta vanička i pláštěnka aspon nebo i taška ale díky moc no k tomu to kočárku si budu také brát autosedačku ale pokud se nerozhodnu pro tu Abc design rider tak možná to k tomu také jde tak třeba maxi cosi :)

Já je viděla obě naživo a moc velkej rozdil mezi nima nebyl.Ale taky jsem nad ni přemýšlela ale nemají ji barevně sladěnou s mym kočárkem,leda snad černou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
7.5.11 19:23

jo jasný no k té mé barvě je také hned ta rider lepší v té barvě ale naštěstí ta maxi cosi mají i takové béžové takže bych neměla problém :) a hlavně jsou prý lepší podle těch testů a tak ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
7.5.11 19:35
Barča K píše:
jo jasný no k té mé barvě je také hned ta rider lepší v té barvě ale naštěstí ta maxi cosi mají i takové béžové takže bych neměla problém :) a hlavně jsou prý lepší podle těch testů a tak ..

No ja právě taky koukala na testy ale na abc jsem nenašla,jen že mají tu nejnovější normu,nemáš nějaký odkazy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
8.5.11 11:23

no musím souhlasit bohužel jsem právě také na aby žádné testy nenašla tak proto spíše tu maxi cosi protože jde i k podvozku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
8.5.11 17:58
Barča K píše:
no musím souhlasit bohužel jsem právě také na aby žádné testy nenašla tak proto spíše tu maxi cosi protože jde i k podvozku :)

ahoj, tak jsem koukala na tu maxi cosi, stojí asi 4200 ale je potřeba k tomu koupit ještě tu základnu za 4500 pokud chceš jít i bezpečnost na boční náraz a ještě adaptér na kočárek turbo, tak to je tak 9300. :-( Ale taky se k ní přikláním. Do auto to isofix jde namontovat, už jsem se koukala. Oni tu autosedačku ABC design vůbec nedávají na ty testy, bohužel, není to ani na žádných německých stránkách :-(, tak fakt nevím co si tom myslet. ALe určitě se vyplatí dát o 7tisíc navíc a mít jistotu, že se malému nic nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
9.5.11 15:53

Aha no tak to je celkem dost peněz myslíš si že když člověk nebude až tak moc jezdit autem že je až tak moc ten isofix důležitý? Znám plno lidí co ho nemají a neříkají že by měli nějaký problém že by ho potřebovali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí