Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, máte někdo zkušenosti s tímto kočárkem? Nebo s kočárky Chipolino obecně? Za tři měsíce a kousek čekáme první dítko a z vybírání kočárku už začínám být poněkud zoufalá - je jich strašně moc…líbil by se mi třeba takový Gesslein, bohužel peněz není nazbyt, potřebujeme se vejít cca do 10tis. max.
a na tohle Chipolino jsem teď náhodou narazila na netu.
Ahoj, bohužel s ním zkušenosti nemám ale taky se mi líbí. Velice o něm uvažuji!
Taky už mi z toho hrabe
No hezký je, ale má 18 kilo! To mi přijde moooc. Sestra má chipolino golfky, a jezdí, ale jsou rozviklané a vypadly jim i 2 šroubky, které se museli vyměnit.
Ahoj chci se zeptat jestli ste někdo nakonec ten kočárek koupili, uvažuju nad ním je krásný jenom jeslti se s ním dobře manipuluje?Já to vybírání kočárku tak nesnáším ![]()
Ahoj holky, koupila jste některá nakonec tento kočárek? Nebo máte s ním nějaké zkušenosti? Po usilovném hledání jsem zjistila, že jako jeden z mála vyhovuje mým parametrům, ale ráda bych od někoho osobní zkušenost.. Najde se někdo?
Já jsem o koupi kočárku také uvažovala,ale pak jsem se na něj jela podívat a nic moc. Vypadá sice moc krásně, ale příjde mi, že cena odpovídá kvalitě. Polstrování ve sporťáku nic moc, hodně otevřený. I hluboká korba byla taková tvrdá a malá. Byla jsem z něj zklamaná, ale každý na to má jiný názor. Opravdu se na něj chce podívat.
Tak ja jsem se nakonec rozhodla pro jiny, jeste jsem ho teda nebyla okouknout, ale uz na nej mam par pozitivnich referenci: Comfort line 4 od Vydeko, hlavne je jako jeden z mala lehky (aspon podle parametru), ma jen 13 kg, tak uvidime, jak to bude v realu. Jinak dik za reakci!
Holky máte některá tento kočárek prosím?
Tak holky, tenhle kočárek fakt žádná nemáte??? ![]()
Potřebovala bych poradit. Mám kočárek golfky Chipolino - chybí mi k němu ale přední kolečka. Nemáte ponětí, kde bych je mohla sehnat? Kočárek je jinak vlastně nový. Předem díky za jakoukoliv radu. ![]()