Kočárek Chipolino Mona

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
577
28.4.11 00:11

Kočárek Chipolino Mona

Ahoj, máte někdo zkušenosti s tímto kočárkem? Nebo s kočárky Chipolino obecně? Za tři měsíce a kousek čekáme první dítko a z vybírání kočárku už začínám být poněkud zoufalá - je jich strašně moc…líbil by se mi třeba takový Gesslein, bohužel peněz není nazbyt, potřebujeme se vejít cca do 10tis. max. :-? a na tohle Chipolino jsem teď náhodou narazila na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3999
29.4.11 12:02

Ahoj, bohužel s ním zkušenosti nemám ale taky se mi líbí. Velice o něm uvažuji! :dance: Taky už mi z toho hrabe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
29.4.11 18:04

No hezký je, ale má 18 kilo! To mi přijde moooc. Sestra má chipolino golfky, a jezdí, ale jsou rozviklané a vypadly jim i 2 šroubky, které se museli vyměnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.7.11 19:22

Ahoj chci se zeptat jestli ste někdo nakonec ten kočárek koupili, uvažuju nad ním je krásný jenom jeslti se s ním dobře manipuluje?Já to vybírání kočárku tak nesnáším :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
19.8.11 23:05

Ahoj holky, koupila jste některá nakonec tento kočárek? Nebo máte s ním nějaké zkušenosti? Po usilovném hledání jsem zjistila, že jako jeden z mála vyhovuje mým parametrům, ale ráda bych od někoho osobní zkušenost.. Najde se někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.8.11 10:25

Já jsem o koupi kočárku také uvažovala,ale pak jsem se na něj jela podívat a nic moc. Vypadá sice moc krásně, ale příjde mi, že cena odpovídá kvalitě. Polstrování ve sporťáku nic moc, hodně otevřený. I hluboká korba byla taková tvrdá a malá. Byla jsem z něj zklamaná, ale každý na to má jiný názor. Opravdu se na něj chce podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
22.8.11 14:34

Tak ja jsem se nakonec rozhodla pro jiny, jeste jsem ho teda nebyla okouknout, ale uz na nej mam par pozitivnich referenci: Comfort line 4 od Vydeko, hlavne je jako jeden z mala lehky (aspon podle parametru), ma jen 13 kg, tak uvidime, jak to bude v realu. Jinak dik za reakci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Já32
20.11.11 20:55

Máte někdo tento kočárek

Holky máte některá tento kočárek prosím?

• Citovat
  • Upravit
Kešuuu
2.1.12 16:16

Chipolino Mona

Tak holky, tenhle kočárek fakt žádná nemáte??? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13.6.24 16:01

Potřebovala bych poradit. Mám kočárek golfky Chipolino - chybí mi k němu ale přední kolečka. Nemáte ponětí, kde bych je mohla sehnat? Kočárek je jinak vlastně nový. Předem díky za jakoukoliv radu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí