Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj chci se zeptat jestli máte někdo zkušenost s proleženou matrací v kočárku?Mám X-lander XA 2010 a za 3 měsíce malý vyležel v matraci hlavou dolík a podobný se objevuje i v nohách.teď to ještě můžu otočit ale plánovala jsem ho i na druhé dítě ale to už bude matrace nepoužitelná.
Díky
ahojky , tak si kup novou , třeba http://www.kojenecke-obleceni.eu/…kocarku.html ![]()
Mám ten samý kočár, jenom starší typ a taky jsem to řešila
Já jsem matraci otáčela, když tam byl důlek a ono se to po čase zas srovnalo.
Nejde o to si koupit novou, ale jako že mám nový kočár a za 3 měsíce je matrace proležená mi příjde dost brzo.Pořád je v záruce, tak přemýšlí, že se s ním otočí v obchodě.Jen jsem chtěla vědět jestli se to stalo ještě někomu.
Kaspinka píše:
Nejde o to si koupit novou, ale jako že mám nový kočár a za 3 měsíce je matrace proležená mi příjde dost brzo.Pořád je v záruce, tak přemýšlí, že se s ním otočí v obchodě.Jen jsem chtěla vědět jestli se to stalo ještě někomu.
tak to promin
, ale když si plánovala i na druhé dítě stím že už bude matrace nepoužitelná tak ti ani nic jinýho nezbyde
.
jo je to smutný že za 3 měsíce se tohle stane
,ale myslim že i když je v záruce tak ti řeknou že je to opotřebované takže neuznaný ,ale zkusit to můžeš, tim nic neztratíš ![]()
No právě že si myslím že mi řeknou že je to opotřebením
Ale opotřebení po 3měs mi příjde dost brzy.To je jako bych šla po půl roce reklamovat svou matraci a oni mi řekli že jsem na ní neměla spát ![]()
Kaspinka píše:
No právě že si myslím že mi řeknou že je to opotřebenímAle opotřebení po 3měs mi příjde dost brzy.To je jako bych šla po půl roce reklamovat svou matraci a oni mi řekli že jsem na ní neměla spát
to určitě je to brzy,ale bohužel to tak pro ně je
,ale tak to zkus, poptej se jich a uvidíš .
to samý s botama , vysoce modní obuv máš to párkrát na sobě začne se to trhat - neuznáno opotřebováno ![]()
samo že špatně vyrobeno ![]()