Proležená matrace v kočárku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12429
27.4.11 21:02

Proležená matrace v kočárku

Ahoj chci se zeptat jestli máte někdo zkušenost s proleženou matrací v kočárku?Mám X-lander XA 2010 a za 3 měsíce malý vyležel v matraci hlavou dolík a podobný se objevuje i v nohách.teď to ještě můžu otočit ale plánovala jsem ho i na druhé dítě ale to už bude matrace nepoužitelná.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
žirafííí
27.4.11 21:18

ahojky , tak si kup novou , třeba http://www.kojenecke-obleceni.eu/…kocarku.html :wink:

• Citovat
  • Upravit
žirafííí
27.4.11 21:19
  • Citovat
  • Upravit
5986
27.4.11 22:03

Mám ten samý kočár, jenom starší typ a taky jsem to řešila :-? Já jsem matraci otáčela, když tam byl důlek a ono se to po čase zas srovnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
27.4.11 22:03

Nejde o to si koupit novou, ale jako že mám nový kočár a za 3 měsíce je matrace proležená mi příjde dost brzo.Pořád je v záruce, tak přemýšlí, že se s ním otočí v obchodě.Jen jsem chtěla vědět jestli se to stalo ještě někomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
27.4.11 22:16
Kaspinka píše:
Nejde o to si koupit novou, ale jako že mám nový kočár a za 3 měsíce je matrace proležená mi příjde dost brzo.Pořád je v záruce, tak přemýšlí, že se s ním otočí v obchodě.Jen jsem chtěla vědět jestli se to stalo ještě někomu.

tak to promin :roll: , ale když si plánovala i na druhé dítě stím že už bude matrace nepoužitelná tak ti ani nic jinýho nezbyde :wink: .
jo je to smutný že za 3 měsíce se tohle stane :twisted: ,ale myslim že i když je v záruce tak ti řeknou že je to opotřebované takže neuznaný ,ale zkusit to můžeš, tim nic neztratíš :wink:

• Citovat
  • Upravit
12429
27.4.11 22:18

No právě že si myslím že mi řeknou že je to opotřebením :cry: Ale opotřebení po 3měs mi příjde dost brzy.To je jako bych šla po půl roce reklamovat svou matraci a oni mi řekli že jsem na ní neměla spát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
27.4.11 22:22
Kaspinka píše:
No právě že si myslím že mi řeknou že je to opotřebením :cry: Ale opotřebení po 3měs mi příjde dost brzy.To je jako bych šla po půl roce reklamovat svou matraci a oni mi řekli že jsem na ní neměla spát :mrgreen:

to určitě je to brzy,ale bohužel to tak pro ně je :pocitac:,ale tak to zkus, poptej se jich a uvidíš .
to samý s botama , vysoce modní obuv máš to párkrát na sobě začne se to trhat - neuznáno opotřebováno :roll:
samo že špatně vyrobeno :-P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí