Kočárek Tako Ballila

2144
25.4.11 16:58

Kočárek Tako Ballila

Ahoj maminky,
chtěla jsem se optat, zda některá z Vás má kočárek Tako Ballila? :-D
Nám se celkem líbí, má prostornou velkou korbu, ale nemůžeme se nějak rozhodnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Tako Ballila?

Přidejte zkušenost s Tako Ballila
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4989
25.4.11 18:04

ja mela Tako (jiny druh)na prvni dite, chtela jsem prostorny kocarek. Prostorny byl, to jo, ale taky pekne tezky, mela jsem co dela dat ho sama do auta, meli jsme kombika, ale i po slozeni jsem s nim pekne zapasila, nez jsem ho tam narvala. Dalsi nevyhodou bylo, ze se nedala nasadit autosedacka. Vlacet nekam dite jen v autosedacce, je zazitek.
Tak ted na druhe dite, byl muj hlavni pozadavek na kocar, aby byla moznost nasadit na konstrukci autosedacku, aby byl lehky a skladny.
Pokud cestujes autem, tak tyhle 3 veci u kocaru opravdu ocenis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
25.4.11 18:30

no já na něj koukala, u nás ho mají v jednom obchodě, ale nezkoušela jsem ho skládat, budu tam muset zajít a okouknout to :-D
mě se líbí že má pevnou a velkou korbičku, to jsem chtěla…některé ty kočárky jsou krásné, ale ty malé korbičky :-( a i ten sporťák zas nevypadá tak špatně…ještě váhám nad tím materiálem, zda to půjde dobře čistit, no uvidíme…
a ty už máš vybraný nějaký kočárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
25.4.11 19:11

Jako výběr si myslím dobrý. Moc pěkný kočárek, líbí se mi tyto klasiky… A autosedačka na to jde. Neváhala bych. Já mám roana :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
25.4.11 19:36

a jak jsi spokojená z Roanem, já na něj také koukala, trošku nevím jak ten sporťák…potkala jsem pár maminek z Roanem, tak jsem se jich ptala jak se jezdí a byli většinou spokojené…a jakou máš barevnou kombinaci,jak je přesně velká(vnitřní)korbička,má tech 80cm na délku? my čekáme miminko v srpnu a byla bych ráda kdyby mi malá vydržela přes zimu v hluboké korbě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
25.4.11 19:40

ja mam tenhle http://www.kiddisave.co.uk/…r-Black-Red/ , ale myslim, ze v CR sehnat nejde
holky si tu take moc chvali Firkon, je take prostorny a dobra cena http://www.batolatko.cz/…11,6985.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michal tatulda
4.6.11 00:50

Ballila

Ahoj maminy. Tak ke kocarku Tako Ballila. Vcera jsme byli s pritelkyni v obchode s detskymi potrebami, trosku pokouknout, miminko se narodi az v Listopadu. No a dostali sme se ke kocarku. No a pritelkyne se zamilovala do tohoto typu, moc se ji totiz libi retro kocarky. Jiny uz nechtela. No a tak sme ho byli dnes tajne koupit :-) No a tak me dnes prodavacka zaskolovala. Podle jiz odzkousenych kocarku se tenhle lehce rozlozi, staci zamacknuti dvou pojistek a je to, je jeden z nejlehcich, vnitrek korbicky je na zip, takze se da vyprat :-) i ve vnitr korbicky se da polohovat (kdyz je miminko vetsi, aby sedelo :-)), vymena za sportovni korbicku zabere par sekund (zase dve pojistky :-)), samozrejme se daji polohovat nozicky, jsou k tomu i rukavice do zimy, ktere se pripinaji na rukojet, ktera je samozrejme taky polohovatelna. Sportovni korbicku muzete dat smerem dopredu, nebo miminko otocit k vam :-) Akorat u autosedacky nic nepovim, s ni jsme si to nebrali, protoze uz mame :-) A ted nevyhoda, je z ekokuze, nemel by zmoknout, ani kdyz snezi. Kuze se pry ma osetrovat jakymsik sprejem. Proto je ke kocarku dodavana plastenka, ktera ma kapsu nad nakupnim mistem (nevim, jak se to presne nazyva :-D), kde se ma nechavat, prave kvuli desti a snehu. No a je to myslim nerez, ten se ma pry taky casto cistit, hlavne v zime kvuli soli. No kola jdou krasne vysadit (brali sme s temi vetsimi), ale zatim pry nejsou k dispozici nahradni (ani duse myslim), protoze je to novinka. Tak snad jsem trosku pomohl. Uz se tesim, az se v nem projede nase miminko. Tak zatim maminy :-))))
„Budouci tatulda“ :-)))) :wink:

• Citovat
  • Upravit
45
23.6.11 12:54

Ahoj všem, nikdo jiný nemá zatím zkušenosti? Včera jsem ho viděla v obchodě a opravdu se mi moooc líbí, akorát mám obavu z toho materiálu… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Haottona
4.8.11 10:15

Ahoj rodičové, mám doma kočárek Ballila o kterém tady diskutujete. Pokud o něm některá z vás uvažuje, můžu jen doporučit. Je velmi lehký a lehce skladný. Funkci perfektně popsal tatínek výše. Já mám celou trojkombinaci, tedy i s autosedačkou a jsem moc spokojená. Používáme ho už 4 měsíce a to denně. Má perfektní kola do terénu (chodíme po lese), ale i do města (na nákupy). Korbička je opravdu velká. doporučuju i tu autosedačku, protože ji jednoduše připnete na podvozek a můžete s mimčem šupajdit bez složitého překládání do korbičky. :lol: Máme tu černou verzi. Materiál se nijak nešisuje. Dokonce jsme už několikrát zmokli, ale materiálu to nic neudělalo. Jednoduše se skládá a je lehký, oproti těm klasickým Tako kočárkům. Takže za mne doporučuji!

• Citovat
  • Upravit
1730
23.8.11 18:15

Houpavý?

Ahoj holky, líbí se mi houpavý roan marita i díky svým velkým kolům a tahle novinka mě zaujala také svým klasickým stylem a vypadá, že bude i houpat? Myslíte, že houpe nebo nehoupe jako ostatní taka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
23.8.11 20:26

je krásně houpavý, stejně jako roan :-D koukala jsem na oba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
24.9.11 10:25

První zkušenosti

Maminky, co už jezdíte s Ballilou, jste spokojené??? A co ten materiál??? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
18.10.11 10:28

Zdravim,
nejak to tu umrelo, ale jinde o tomto kocarku taky nic neni… je tu jeste nekdo, kdo ho ma? videla jsem ho jen na veletrhu a ted bych ho rada nekde osahala, ale zatim jsem se nepotkala s uspechem, ze by ho nekde meli.. recenzi je malo, je letos novy… nejake dalsi zkusenosti po delsi dobe pouzivani? sportovni korbicka…? vaha? odolnost?
 diky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
18.10.11 10:47
hanakut píše:
Zdravim,
nejak to tu umrelo, ale jinde o tomto kocarku taky nic neni… je tu jeste nekdo, kdo ho ma? videla jsem ho jen na veletrhu a ted bych ho rada nekde osahala, ale zatim jsem se nepotkala s uspechem, ze by ho nekde meli.. recenzi je malo, je letos novy… nejake dalsi zkusenosti po delsi dobe pouzivani? sportovni korbicka…? vaha? odolnost?
diky…

Taky by mě zajímaly zkušenosti. Viděla jsem ho naživo jen u jednoho tatínka v obchodě, a to ještě v černé barvě, která se mi vůbec nelíbí a jak na tom podvozku byla ta černá autosedačka - vypadalo to dost blbě - no takový nesoulad, navíc bych nechtěla ta bílá velká kola - vypadalo to fakt dost blbě, jinak jsem taky neměla možnost si ho osahat. Líbí se mi ty menší černá kola a nejlépe ta hnědá varianta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
18.10.11 11:10

Tady ho má jedna maminka hnědý s velkými tmavými koly,je krásný.Zatím jí nevrže a pořád vypadá pěkně,potkávám ji asi 4 měsíce.Prodávají ho v Babyexpert.cz,u nás byl i dlouho vystavený,vždycky je hned zarezervovaný :wink: Ta maminka k němu chodí i patřičně „vytuněná“,tak jak se to ke kočárku hodí,sukně,podpatky,kabátek,prostě za dámu a moc jí to s kočárem sluší,já bych se svýma teniskama a bundou k němu neladila :wink: .Je velký,krásně houpe,sporťák asi už tak moc krásný nebude,jak to tak u těchhle podvozků bývá(měla jsem Inglesinu a taky sporťák nehezký),ale zase jde vozit čelem k mamince,takže výhoda.Hluboký je nádherný a v té hnědé s tmavým podvozkem :palec: A cena slušná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí