Kočárek Firkon Long

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
27.4.11 08:38

Firkon long

Ahoj, maminy.
Máte některá kočár Firkon Vario Long? Jaké s ním máte zkušenosti? Je to novinka, tak je mi jasné, že jich moc není, ale kdyby náhodou. A ještě bych ráda věděla, kolik váží konstrukce s koly (je to opravdu těch 6,5 kg, nebo je to víc - 10 kg i s koly jako u Varia?). Moc díky za odpovědi.
Kdyby ho měl náhodou někdo v Plzni a blízkém okolí, bylo by možné se domluvit i na omrknutí? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Firkon Verano Long?

Přidejte zkušenost s Firkon Verano Long
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2780
27.4.11 10:02

Ahoj. Já zatím kočárek nemám, ale kamarádka má použitý Firkon Quatro a je nadšená. Taky bych chtěla nějaký Firkon, ale musím počkat, než se dozvím, jestli nečekám dvojčata.Posílám odkaz na internetový obchod. http://www.batolatko.cz/…no-long.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
27.4.11 10:49

Já mám Firkon F7 a jsem spokojená :palec:

• Citovat
  • Upravit
Duml.
27.4.11 16:04

Nám se právě líbí čtyřkolky s kolečky za sebou, kvůli terénu. To má ještě F7 a Ivone, a Vario je pry odlehceny nastupce Ivone. F7 se mi taky docela libi, ale nevim, jestli neni taky hodne tezka (musim zdolavat schody :-( ).

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
27.4.11 16:45

Já chtěla čtyři velká pevná kola, ne ty mrmlavý. A chtěla jsem kombinaci stylu že z hlubokého zvednu záda, sklopím nohy a mám sporťák, ne dvě nástavby. Proto jsem koupila tu F7. A jsem spokojená, je to tank, projedu všude a je hodně prostorný, nehrozí, že by se mi tam nevešlo dítě na třech měsících s fusakem :lol:
Schod máme do baráku jeden a není problém, už jsem s tím zdolávala i schodiště, ale nepoponášela jsem ho, vyjela jsem to po zadních. Nosím ho jen když nakládám do auta a že by byl dvakrát lehký, to bych neřekla, ale dá se to. Nemám srovnání s jinými kočárky co se váhy týče.

Líbí se mi tam ta vložná taška, v zimě jsem venku uspala a tašku i s dítětem donesla do ložnice k otevřenému oknu a tam nechala dospat. Momentálně používáme vyhlídkovou verzi :lol:

• Citovat
  • Upravit
2
28.4.11 11:16

Brunifid, a dá se ta síťka odendat úplně?
My měli na první dítě Firkon Vector, tam to šlo a malej jezdil taky takhle, na průzkumníka :-D
Ale byl zas dost těžkej (ten kočár), tak jsem uvažovala, že bych něco lehčího brala. My musíme zdolat min. jedno schodiště (to lze řešit ještě nájezdem), ale budou opravovat výtah a to bych teda pak dál každej den tahat nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
28.4.11 11:55

Síťka nejde odendat, nestraš, to by dítě vyskočilo ven 8-o
No jestli to máš tahat denně po schodech, to bych pouvažovala, jestli než kombinaci nekoupit jen hluboký kočár a potom golfky :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4