Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, maminy.
Máte některá kočár Firkon Vario Long? Jaké s ním máte zkušenosti? Je to novinka, tak je mi jasné, že jich moc není, ale kdyby náhodou. A ještě bych ráda věděla, kolik váží konstrukce s koly (je to opravdu těch 6,5 kg, nebo je to víc - 10 kg i s koly jako u Varia?). Moc díky za odpovědi.
Kdyby ho měl náhodou někdo v Plzni a blízkém okolí, bylo by možné se domluvit i na omrknutí? ![]()
Máte zkušenost s Firkon Verano Long?
Přidejte zkušenost s Firkon Verano LongAhoj. Já zatím kočárek nemám, ale kamarádka má použitý Firkon Quatro a je nadšená. Taky bych chtěla nějaký Firkon, ale musím počkat, než se dozvím, jestli nečekám dvojčata.Posílám odkaz na internetový obchod. http://www.batolatko.cz/…no-long.html
Nám se právě líbí čtyřkolky s kolečky za sebou, kvůli terénu. To má ještě F7 a Ivone, a Vario je pry odlehceny nastupce Ivone. F7 se mi taky docela libi, ale nevim, jestli neni taky hodne tezka (musim zdolavat schody
).
Já chtěla čtyři velká pevná kola, ne ty mrmlavý. A chtěla jsem kombinaci stylu že z hlubokého zvednu záda, sklopím nohy a mám sporťák, ne dvě nástavby. Proto jsem koupila tu F7. A jsem spokojená, je to tank, projedu všude a je hodně prostorný, nehrozí, že by se mi tam nevešlo dítě na třech měsících s fusakem ![]()
Schod máme do baráku jeden a není problém, už jsem s tím zdolávala i schodiště, ale nepoponášela jsem ho, vyjela jsem to po zadních. Nosím ho jen když nakládám do auta a že by byl dvakrát lehký, to bych neřekla, ale dá se to. Nemám srovnání s jinými kočárky co se váhy týče.
Líbí se mi tam ta vložná taška, v zimě jsem venku uspala a tašku i s dítětem donesla do ložnice k otevřenému oknu a tam nechala dospat. Momentálně používáme vyhlídkovou verzi ![]()
Brunifid, a dá se ta síťka odendat úplně?
My měli na první dítě Firkon Vector, tam to šlo a malej jezdil taky takhle, na průzkumníka ![]()
Ale byl zas dost těžkej (ten kočár), tak jsem uvažovala, že bych něco lehčího brala. My musíme zdolat min. jedno schodiště (to lze řešit ještě nájezdem), ale budou opravovat výtah a to bych teda pak dál každej den tahat nechtěla.
Síťka nejde odendat, nestraš, to by dítě vyskočilo ven ![]()
No jestli to máš tahat denně po schodech, to bych pouvažovala, jestli než kombinaci nekoupit jen hluboký kočár a potom golfky ![]()