Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, na youtube mě velmi zaujala prezentace kočárku I´Coo Pii. Přijde mi velmi skladný a kvalitní, máte s ním někdo zkušenost??? Jediný problém vidím v nenafukovacích kolečkách, jak to vidíte vy? Mám v plánu ho využívat převážně v Praze: chodníky, v parcích, tráva, MHD, samozřejmě i v zimě na sněhu, ale ráda bych s kočárem čas od času zajela i na cesty v lese.
Moc děkuji za Vaše příspěvky. ![]()
ahoj
mam icoo pocco, nenafukovací kolečka vůbec nevadí, jsou v pohodě, po zámkové dlažbě se s nim jede bez problémů
Můžete mi prosím napsat ještě nějaké Vaše zkušenosti se značkou I´coo ?
já si ho taky pořídila, byl slevněný o plovinu, takže super koupě, na zkoušení si ještě počkám do října
jinak se mi jeví jako super
chodím se kochat ![]()
Premyslim o i coo pii a i coo peak air. Poradite? Mate nekdo zkusenosti s jednim z techto modelu?
viky23 píše:
já si ho taky pořídila, byl slevněný o plovinu, takže super koupě, na zkoušení si ještě počkám do října![]()
jinak se mi jeví jako super
chodím se kochat
ohledne kocarku i coo pii.. jak se s nim jezdi v zime, kdyz je treba snih a nebo takova rozbredla brecka? Jde mi hlavne o ty kolecka, jestli s takovym terenem nemaji problem..
tak letos jsme při téhle zimě nebyl u nás sníh ani břečka
mám icoo pii, už jezdím 3 měsíce a jsem celkem spokojená, mám nenafukovací kolečka, tak na hrubším povrchu to vážně dost třepe
jinak se jede pěkně jako po másle, už jsem jela i na polňačce a zvládl to
párkrát se mi stalo, že nějaký větší obrubník nevyjede a zasekne se, ale má odpružení právě proti takovým nárazům, mě se jezdí pěkně když už vím kde jet či nejet
a už se těším až malá bude sedět a ozkoušíme sporťák ![]()
Holky, můžu se zeptat, jak jsou velká kolečka u tohoto kočárku I coo pii? Nikde na internetu to nemohu v parametrech najít.. Ráda bych co největší.. ![]()
Pro jaký kočárek jsi se cherries nakonec rozhodla?
Ahoj holky, dočetla jsem se, že kočárek má 19,5 kg! Nemáte s tím problém? Vypadá kvalitně, ale teda ta hmotnost mě zarazila. ![]()
Jdi do něj
mám peak air, těžší je, ale kočár je prostě bezkonkurenční, robustní, do terénu, do města, nemá chybu, jiný bych nikdy nechtěla ![]()
Je skvely, pri jizde kila nejsou citit, pouze pokud kocar nekam zvedas…my s nim jezdili v lese, v terenu, je uzasne stabilni, temer cely kovovy, takze 8.mes. bez vady. Plastoveho bych se bala…
Ahoj, nechci zakládat nové téma… Uvažuji o koupi podvozku ICOO PII. Mám po prvním dítěti Icoo Peak Air a je opravdu výborný. Teď máme druhé dítě a poohlížím se po kočárku, který bude skladnější do auta. A taky se s ním bude lépe nakupovat. S Peak Air mám někdy problém se dostat mezi regály. Myslela jsem si, že bych si jeden podvozek nechala na chalupě a druhý doma a v autě by jsme vozili jen nástavby.
Jakou máte zkušenost s Icoo Pii, jak se s ním jezdí v terénu? Od Peak Air jsem zvyklá na super odpružení, tak abych nebyla moc zklamaná.
Děkuji