Kočárek I'Coo Pii

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
56
1.5.11 15:22

Kočárek I´Coo Pii

Dobrý den, na youtube mě velmi zaujala prezentace kočárku I´Coo Pii. Přijde mi velmi skladný a kvalitní, máte s ním někdo zkušenost??? Jediný problém vidím v nenafukovacích kolečkách, jak to vidíte vy? Mám v plánu ho využívat převážně v Praze: chodníky, v parcích, tráva, MHD, samozřejmě i v zimě na sněhu, ale ráda bych s kočárem čas od času zajela i na cesty v lese.
Moc děkuji za Vaše příspěvky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
1.5.11 17:19

ahoj
mam icoo pocco, nenafukovací kolečka vůbec nevadí, jsou v pohodě, po zámkové dlažbě se s nim jede bez problémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
2.5.11 14:05

Můžete mi prosím napsat ještě nějaké Vaše zkušenosti se značkou I´coo ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
8.6.11 10:15

já si ho taky pořídila, byl slevněný o plovinu, takže super koupě, na zkoušení si ještě počkám do října :lol: :mrgreen: jinak se mi jeví jako super :palec: chodím se kochat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
11.1.12 11:40

Premyslim o i coo pii a i coo peak air. Poradite? Mate nekdo zkusenosti s jednim z techto modelu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
11.1.12 16:03
viky23 píše:
já si ho taky pořídila, byl slevněný o plovinu, takže super koupě, na zkoušení si ještě počkám do října :lol: :mrgreen: jinak se mi jeví jako super :palec: chodím se kochat :mrgreen:

ohledne kocarku i coo pii.. jak se s nim jezdi v zime, kdyz je treba snih a nebo takova rozbredla brecka? Jde mi hlavne o ty kolecka, jestli s takovym terenem nemaji problem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
11.1.12 16:55

tak letos jsme při téhle zimě nebyl u nás sníh ani břečka :lol: mám icoo pii, už jezdím 3 měsíce a jsem celkem spokojená, mám nenafukovací kolečka, tak na hrubším povrchu to vážně dost třepe :mrgreen: jinak se jede pěkně jako po másle, už jsem jela i na polňačce a zvládl to :palec: párkrát se mi stalo, že nějaký větší obrubník nevyjede a zasekne se, ale má odpružení právě proti takovým nárazům, mě se jezdí pěkně když už vím kde jet či nejet :palec: a už se těším až malá bude sedět a ozkoušíme sporťák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.2.12 23:07

Holky, můžu se zeptat, jak jsou velká kolečka u tohoto kočárku I coo pii? Nikde na internetu to nemohu v parametrech najít.. Ráda bych co největší.. :-)
Pro jaký kočárek jsi se cherries nakonec rozhodla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
30.12.12 18:57

Ahoj holky, dočetla jsem se, že kočárek má 19,5 kg! Nemáte s tím problém? Vypadá kvalitně, ale teda ta hmotnost mě zarazila. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
30.12.12 20:25

Jdi do něj :) mám peak air, těžší je, ale kočár je prostě bezkonkurenční, robustní, do terénu, do města, nemá chybu, jiný bych nikdy nechtěla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
30.12.12 21:07

Je skvely, pri jizde kila nejsou citit, pouze pokud kocar nekam zvedas…my s nim jezdili v lese, v terenu, je uzasne stabilni, temer cely kovovy, takze 8.mes. bez vady. Plastoveho bych se bala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
12.1.16 14:47

Ahoj, nechci zakládat nové téma… Uvažuji o koupi podvozku ICOO PII. Mám po prvním dítěti Icoo Peak Air a je opravdu výborný. Teď máme druhé dítě a poohlížím se po kočárku, který bude skladnější do auta. A taky se s ním bude lépe nakupovat. S Peak Air mám někdy problém se dostat mezi regály. Myslela jsem si, že bych si jeden podvozek nechala na chalupě a druhý doma a v autě by jsme vozili jen nástavby.
Jakou máte zkušenost s Icoo Pii, jak se s ním jezdí v terénu? Od Peak Air jsem zvyklá na super odpružení, tak abych nebyla moc zklamaná.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4