ABC Design Turbo 6S

Napsat příspěvek
Velikost písma:
225
6.6.11 15:51

Ted myslíš ten kolotoč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
6.6.11 15:52
Barča K píše:
Ted myslíš ten kolotoč?

ahoj Baru, myslela jsem to lehátko, jaké jsi si vybrala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
6.6.11 19:19

Ahojky tak se koukni na moje fotky ted si nejsem jistá názvem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
8.6.11 19:33
Barča K píše:
Ahojky tak se koukni na moje fotky ted si nejsem jistá názvem :)

ahoj Baru, to houpátko fisher price je také moc krásné. Jen na mě trošku barevné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
8.6.11 19:37

Ahojky no je pravda že by mohli mít lepší barvičky nebo klidně jednobarevné ale líbí se mi jak jde hezky vykoubinovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
8.6.11 19:38

A jak se ti zatím líbí zbytek z těch fotek mojí výbavičky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
8.6.11 19:40
Barča K píše:
A jak se ti zatím líbí zbytek z těch fotek mojí výbavičky? :)

Pěkný a co to má paní na ty ruce u kočárku? to jako aby jí nebyla zima, to jsem ještě nikdy neviděla. A postýlku budeš mít tu s nebesy nebo na prvním obrázku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
9.6.11 14:39

No tak ta paní to je místo rukavic je v tom prý mnohem větší teplo jak v obyčejných rukavicích má to ve vnitř i kožíšek…Tak nebesa by jsem chtěla takový jaký jsou tam na fotce ukázaný ale postýlku tu dole jak je z ikea dá právě pak ten předek odendat což je fajn a k tomu se mi i hodí ten pultík přebalovací :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
9.6.11 15:49
Barča K píše:
No tak ta paní to je místo rukavic je v tom prý mnohem větší teplo jak v obyčejných rukavicích má to ve vnitř i kožíšek…Tak nebesa by jsem chtěla takový jaký jsou tam na fotce ukázaný ale postýlku tu dole jak je z ikea dá právě pak ten předek odendat což je fajn a k tomu se mi i hodí ten pultík přebalovací :)

Ahoj Baru a jak se to přesně jmenuje, to na ty ruce, neposlala by jsi mi nějaký odkaz? Já jsem totiž strašná zmrzlina, tak bych to ještě dokoupila.
Mě se ta z Ikei taky moc líbila, mají i hezký přebalováky ale hrozně jsem chtěla toho medvídka pro malýho. Má všechno s medvídkama, oblečení, postýlku, komodu, tapety :-) no prostě vše i plínky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
9.6.11 16:26

Ahojky tak tady máš odkaz na ten rukávník
http://beruskakocarky.mimishop.cz/detail.php?…
já jsem právě taky v zimě strašný zmrzlík a proto se mi to zdá i velice praktické a hodí se to :) jé tak to se ten tvůj bude mít úžasné já jseem právě postýlku a přebalovák chtěla stejný proto ikea a hlavně v bílé a jinak chci hodně do zelena béžova hněda a oranžova zbytek výbavičky dokoupit hlavně v těchto barvách :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
9.6.11 16:51
:mrgreen:
Barča K píše:
Ahojky tak tady máš odkaz na ten rukávník
http://beruskakocarky.mimishop.cz/detail.php?…
já jsem právě taky v zimě strašný zmrzlík a proto se mi to zdá i velice praktické a hodí se to :) jé tak to se ten tvůj bude mít úžasné já jseem právě postýlku a přebalovák chtěla stejný proto ikea a hlavně v bílé a jinak chci hodně do zelena béžova hněda a oranžova zbytek výbavičky dokoupit hlavně v těchto barvách :)

My máme jako medové barvy, máme takovou i podlahu, stěna je béžová s medvídkami. Věci hodně světle modré, pár bílých, pár světle zelených. Během tohoto týdne snad doděláme pokojík, tak ho pak vyfotím. My máme tak laděný celý barák, do tmavšího dřeva, tak i když se mi bílá líbí, tak se mi tam moc nehodí. Ale taky budeme mít jednu postýlku bílou, v ložnici, ta je světle zelená stěna, nabídek světlá bříza, tam se hodí. A mamka postýlku koupila asi tak 24 hodin po tom, co jsem jí oznámila, že jsem ve 14týdnu :-) Nemohla se dočkat. A ložnici nám koupila tak týden po tom, co jsem ji oznámila, že jsme si vzali baráček. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
10.6.11 15:03

Tak to je úžasný já jsem se ted přestěhovala nedávno do baráčku který mi bývalý přítel koupil takže jsem si to tam mohla vybavit a uspořádat podle svýho takže mám červenou kuchynskou linku to se mi strašně líbí a obýváček spíše do šeda podlaha hnědá ale sedačka zelená ložnici mám do světle zelený postel velká tam už postýlka v plné výbavě pro malého i s pultíkem takže jsem celkem nadmíru spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
11.6.11 13:03
Barča K píše:
Tak to je úžasný já jsem se ted přestěhovala nedávno do baráčku který mi bývalý přítel koupil takže jsem si to tam mohla vybavit a uspořádat podle svýho takže mám červenou kuchynskou linku to se mi strašně líbí a obýváček spíše do šeda podlaha hnědá ale sedačka zelená ložnici mám do světle zelený postel velká tam už postýlka v plné výbavě pro malého i s pultíkem takže jsem celkem nadmíru spokojená :)

Ahoj, mě se hodně líbí styl přímořských letovisek, bílá, kámen, beton ale můj to nemusí, tak to máme ve dřevě.Ono by se to asi ani sem nehodilo.
To byl bejvalej buď hrozně hodnej nebo velkej frajer, že ti ten barák nechal :mrgreen: To se i stát nemůže :-? Na co si nevyděláme, to nemáme. A to je budoucí tatínek nebo už jsi s někým jiným?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
12.6.11 12:23

Ahoj musím říct že máš podobný styl mě se strašně také líbí takový řecký styl což je vlastně také přímořské :) Bohužel je to budoucí tatínek ale holt se stalo vlastně on mi ho i na jednu stranu nechat musel jeho tatínek co umřel mě měl tak rád že mi právě zanechal ten dům, musím říct že na jednu stranu jsem za to moc ráda ale na druhou stranu být bez otce mého syna to bude těžší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
12.6.11 13:07
Barča K píše:
Ahoj musím říct že máš podobný styl mě se strašně také líbí takový řecký styl což je vlastně také přímořské :) Bohužel je to budoucí tatínek ale holt se stalo vlastně on mi ho i na jednu stranu nechat musel jeho tatínek co umřel mě měl tak rád že mi právě zanechal ten dům, musím říct že na jednu stranu jsem za to moc ráda ale na druhou stranu být bez otce mého syna to bude těžší :)

Tak to mě mrzi,ale věřím,že to zvládneš.A věřím,že nějakej šikovnej taťka se pro syna časem taky najde.Nejradši bych žila u moře :-) Buď v Chorvatsku nebo Řecku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí