Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Barča K píše:
Aha no tak to je celkem dost peněz myslíš si že když člověk nebude až tak moc jezdit autem že je až tak moc ten isofix důležitý? Znám plno lidí co ho nemají a neříkají že by měli nějaký problém že by ho potřebovali…
To píšou na Dtestu. Ta zvyšena bezpečnost na boční náraz je jen s Isofixem,s pasy nikoliv.Jinak maminy nejsou bezpečnostní technici,tak těžko poznaj před bouračkou,jestli to potřebují nebo ne..
Jasně to ti rozumím a mě samotné je to jasné jsou lepší testy než nějaké mamniky a myslíš že kdyby se isofix koupil někde na nějakém bazárku levnější že by to také nebylo nějak špatné nemám s nějakýma bazarama totiž zkušenosti?
Barča K píše:
Jasně to ti rozumím a mě samotné je to jasné jsou lepší testy než nějaké mamniky a myslíš že kdyby se isofix koupil někde na nějakém bazárku levnější že by to také nebylo nějak špatné nemám s nějakýma bazarama totiž zkušenosti?
Nevím, vůbec jsem to na bazárku neviděla. Taky jsem sháněla pár vyhlídnutých věcí jako houpátko, sterilizátor, ale to co jsem si vybrala, bohužel nikdo neprodává. Já se kouknu příští týden ještě v Německu kolik tam ten isofix stojí, jestli to nebude levnější. Ale taky nevím, jestli to koupím nebo ne. Je to fakt drahý.
Jo tak dobře rozumím také zvažuji ale bohužel se přikládím zatím k tomu že nekoupím autem skoro nejezdím a autosedačku bych spíše využila na kočárek nebo doma..
Barča K píše:
Jo tak dobře rozumím také zvažuji ale bohužel se přikládím zatím k tomu že nekoupím autem skoro nejezdím a autosedačku bych spíše využila na kočárek nebo doma..
Já právě taky autem nikam moc nejezdím, maximálně do makra nebo na velký nákup. Jinak do práce jezdím většinou vlakem, což už nebudu a doktorku máme v docházkové vzdálenosti 10 min od baráku, tak si právě říkám, jestli místo toho isoflexu nekoupím radši malýmu něco jiného. Ale nevím, těžký rozhodování, pak se něco může stát, ach jo
Asi se rozhodnu až podle té ceny v Německu, tam to někdy bývá o dost levnější.
Souhlasím autem jedu maximálně tak také jen na nákup nebo když někam potřebuji a také k rodičům a to je asi celý takže také skoro vůbec.Proto bych ten isofix asi nekupovala sice je větší bezpečnost ale asi spíši ne ale tu autosedačku bych koupila stejně tu maxi cosi cabrio k tomu ty adabtéry aby se dala použít také na kočárek
ale kdyby měli levnější v tom německu tak mi to dej když tak vědět ![]()
Barča K píše:
Souhlasím autem jedu maximálně tak také jen na nákup nebo když někam potřebuji a také k rodičům a to je asi celý takže také skoro vůbec.Proto bych ten isofix asi nekupovala sice je větší bezpečnost ale asi spíši ne ale tu autosedačku bych koupila stejně tu maxi cosi cabrio k tomu ty adabtéry aby se dala použít také na kočárekale kdyby měli levnější v tom německu tak mi to dej když tak vědět
ahoj , tak já se zatím kloním k této Maxi Cosi Pebble,
http://www.maxi-cosi.cz/pebble.php je v tom hodnocení o něco málo lepší než ta cabrio fix. Na D testu.
Opravdu tak to do ní půjdu také koukala jsem také na ní dlouho a pak jsem zvažovala takže asi tu co píšeš ty také pak vemu ![]()
dusicka.. píše:
Barca K, my jsme ke kocarku porizovali autosedacku od Maxi Cosi - chteli jsme nejakou proverenou znacku. Na podvozek jde nacvaknout diky adapterum a manipulace je velice jednoducha.Jinak jeste z nasi zkusenosti pozor na univerzalni plastenku ABC design. S ni spokojeni nejsme - je to takovy pytel, co dost susti, kdyz pod nej foukne. Taky se skrz ni spatne dostava dovnitr do kocarku, protoze nema zadny otvor vpredu.
ahoj a jakou máš tu maxi cosi? Já si vybrala nakonec tu maxi cosi pebble. A máš i moskytieru od ABC? Je černá nebo bílá, prosím?
A co ostatní doplňky, kupovala jste některá někdo od ABC desing slunečník, tašku na řidítka nebo nánožník? A na co je to stupátko? To mi nějak nejde do hlavy..
Nakonec jsem si vybrala tu maxi cosi také pebble a moskytiéru to nevím ale určitě si jí pořídím když tak i univerzální od emixu přinejhorším,doplnky s taškou na rukojet jsem se ještě nerozhodla je celkem drahá ale nejspíš si jí pořídím a nebo také nějakou univerzální dále doplněk jako slunečník to jsem si nekupovala nelíbí se mi to na kočárkách, dále si od této značky koupím i jídelní židličku moc se mi líbí ![]()
a ten nánožník to si určitě pořídím ten se určitě hodí vždycky ..a to stupátko to si pořizovat nebudu aspon né ted protože čekám první miminko a stupátko se hodí pokud už máš dítě jedno starší dá se ke kočárku a tvoje starší díte na něm stojí ..
Barča K píše:
a ten nánožník to si určitě pořídím ten se určitě hodí vždycky ..a to stupátko to si pořizovat nebudu aspon né ted protože čekám první miminko a stupátko se hodí pokud už máš dítě jedno starší dá se ke kočárku a tvoje starší díte na něm stojí ..
aha, tak to je pěkná blbost, bych se bála, že z toho spadne a zlomim mu nohu..
Barča K píše:
Nakonec jsem si vybrala tu maxi cosi také pebble a moskytiéru to nevím ale určitě si jí pořídím když tak i univerzální od emixu přinejhorším,doplnky s taškou na rukojet jsem se ještě nerozhodla je celkem drahá ale nejspíš si jí pořídím a nebo také nějakou univerzální dále doplněk jako slunečník to jsem si nekupovala nelíbí se mi to na kočárkách, dále si od této značky koupím i jídelní židličku moc se mi líbí
Ahoj a nemáš odkaz na tu moskytieru emixu? To neznám. Ta taška je drahá, no
Slunečník je asi blbost. A tu jídelní židličku máš vybranou jakou? Já právě našla jen nějakou okolo 2tisíc, to mi přišlo drahý. Jsem viděla v Chiccu i okolo 1500
http://www.eshopbaby.cz/…emitex-p304/ tady je třeba ta moskytiéra ono myslím že to stupátko je nedomyšlené a slunečník blbost..no k jídelní židličce já přávě nevím vůbec kterou protože všechny jsou většinou strašně barevné a já chci spíše nějakou béžovou..