Kočárek Bebetto Rainbow 2016

Twitter
16.10.16 20:09

Kočárek Bebetto Rainbow 2016

Ahoj maminky, zaujal mě sporťák Bebetto Rainbow 2016.
Chtěla bych se zeptat jak jste s ním spokojené? Nebo máte jiný typ na dobrý sporťák, ale ne moc drahý?
Díky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1
23.3.17 22:51

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jestli jste kočárek nakonec koupila a jak jste spokojená? Také jsem si ho vyhlídla a nemůžu se rozhodnout.
Moc vám děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.3.17 08:03

Sporťák Bebetto Rainbow 2016

Ahoj maminky mám ho od včerejška doma zda se super jen ho chci vyprat a nemohu najít návod jak sundat, všude píši že se snadno sundá a vybere vše. Tak mám dole dva šroubky z boku a dal nejde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
26.9.17 17:44

Ahoj, chtěla bych se optat, zda slouží kočárek dobře, jestli s ním jste spokojená a jestli se Vám podařilo ty potahy nakonec sundat? ;) O kočárku dost uvažuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.10.17 22:30

zkušenosti

Tak jak? Taky ho zvažuji. Diky :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
5.11.17 17:21

Bebetto Nico

Já nakonec teď přemýšlím nad Bebetto „Nico 2016“ - sedačka se u něj dá přehazovat ve směru jízdy i protisměru. Mám 10ti měsíčního prďolu a zatím chci na něj vidět. Našla jsem si na YouTube videa, kde ho předvádějí. ;)
Má suprově prostornou dlouhou stříšku, což teď na zimu ocením (žiju v úpatí Jizerek a zimy tu jsou docela sněhově výživný). Vypadá to že má slušně pořešené pružení ;)
Délka opěradla 52 cm (u jiných kočárků jsem narážela na opěradla s 46 nebo i 42 cm) a protože mám dlouhé dítě (tatínek 190cm) předpokládám, že bude oproti jiným dětem dlouhý čím dál víc, tak aby se mi tam vešel.
Jediné, co jsem se zatím nedozvěděla, zda má stříška odvětrávání na letní dny. :( Měla jsem teď starší kočárek bez odvětrávání a bylo pod stříškou fakt dusno - malej brečel, zpocené vlásky, červenej…strčila jsem si hlavu k němu pod stříšku a nedivila jsem se 8o. Chci si kočárek pak nechat na případné druhé dítko a už takové letní peripetie zažívat nechci. :roll:
Mno uvidím.. ještě to na netu teď pořádně porovnám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
6.11.17 23:59

Tak ten Bebetto Nico odvětrávací okénko ve stříšce MÁ…super.
Psala jsem dotaz na FB jednoho kamenného obchodu a poslali mi i foto:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4