Bazar s kočárky - okolí Žďár nad Sázavou, Havl.Brod, Jihlava

220
15.10.16 11:32

bazar s kočárky okolí Žďár nad Sázavou, Havl.Brod,Jihlava

Ahojky maminky, sháním pro malého nějaký pěkný kočár (jako druhý, ale nechci golfky), ale chci vidět osobně. Jen nevím, jestli někde v okolí je nějaký bazar s kočárky. Neporadíte, prosím? J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11207
15.10.16 11:51

Ahojky, bydlíme kousek od Žďáru, podle mě bazar tam žádný není (tam není nic:)), ale když jsem něco hledala, tak na ebazarech jsem si to omezila na oblast Žďár nad Sázavou a třeba přebalovací pult jsem kupovala od paní z vedlejší vsi, dojet podívat se můžeš vždycky.

Uvažuju o prodeji Britax 4-agile, sporťák, využívám ho málo, ale vím, že ho budu ještě koncem října potřabovat:-).

https://www.sbazar.cz/…-nad-sazavou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
15.10.16 11:57

@Fazulina děkuji, taky se dívám, ale nic mě nezaujalo. Proto jsem si říkala, že jestli bude nějaký bazar, tak těch kočárků tam je víc k vidění :-D já potřebuji kočárek, aby šel jezdit oběma směry a nafukovací kola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11207
15.10.16 12:04
@geejitka píše:
@Fazulina děkuji, taky se dívám, ale nic mě nezaujalo. Proto jsem si říkala, že jestli bude nějaký bazar, tak těch kočárků tam je víc k vidění :-D já potřebuji kočárek, aby šel jezdit oběma směry a nafukovací kola…

No tak takovej máme doma, ale je to teda hodně starší model. Hluboká korba, sporťák a nafukovací kola, oběma směry, je to s tím drátěným košem dole, takovej ten starší typ s pérama:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
15.10.16 12:08

@Fazulina no já moc staré modely nechci :-( chci něco lehčího, máme to spíše jako výletový a převozní kočár :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
15.10.16 12:33
@geejitka píše:
@Fazulina děkuji, taky se dívám, ale nic mě nezaujalo. Proto jsem si říkala, že jestli bude nějaký bazar, tak těch kočárků tam je víc k vidění :-D já potřebuji kočárek, aby šel jezdit oběma směry a nafukovací kola…

Dej si inzerát, není nic jednoduššího. Specifikuj požadavky a fotky do mailu. A případné kandidáty si pojedeš prohlédnout osobně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
15.10.16 13:53

@geejitka Já, co jsem viděla, tak použitý kočárky na prodejně, leda tak v bazaru, který provozuje zastavárnu = příšerný kšunty. To radši vyčkávej, jestli nebude někdo prodávat, nebo prostě hledej dál. Já jela od Třebíče pro kočár do Břeclavi ;)

• Citovat
  • Upravit
220
15.10.16 13:56

@Tunrida já už hledám přes měsíc a stále nic :-( klidně bych jela pro kočár i dál, ale manžel takové nadšení nesdílí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
15.10.16 14:04
@geejitka píše:
@Tunrida já už hledám přes měsíc a stále nic :-( klidně bych jela pro kočár i dál, ale manžel takové nadšení nesdílí :-D

To ten můj taky ne, taky tam se mnou on nejel :lol:

• Citovat
  • Upravit
220
15.10.16 14:05

@Tunrida taky řešení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
15.10.16 14:25
@geejitka píše: