Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky maminky, sháním pro malého nějaký pěkný kočár (jako druhý, ale nechci golfky), ale chci vidět osobně. Jen nevím, jestli někde v okolí je nějaký bazar s kočárky. Neporadíte, prosím? J.
Ahojky, bydlíme kousek od Žďáru, podle mě bazar tam žádný není (tam není nic:)), ale když jsem něco hledala, tak na ebazarech jsem si to omezila na oblast Žďár nad Sázavou a třeba přebalovací pult jsem kupovala od paní z vedlejší vsi, dojet podívat se můžeš vždycky.
Uvažuju o prodeji Britax 4-agile, sporťák, využívám ho málo, ale vím, že ho budu ještě koncem října potřabovat:-).
@Fazulina děkuji, taky se dívám, ale nic mě nezaujalo. Proto jsem si říkala, že jestli bude nějaký bazar, tak těch kočárků tam je víc k vidění
já potřebuji kočárek, aby šel jezdit oběma směry a nafukovací kola…
@geejitka píše:
@Fazulina děkuji, taky se dívám, ale nic mě nezaujalo. Proto jsem si říkala, že jestli bude nějaký bazar, tak těch kočárků tam je víc k viděníjá potřebuji kočárek, aby šel jezdit oběma směry a nafukovací kola…
No tak takovej máme doma, ale je to teda hodně starší model. Hluboká korba, sporťák a nafukovací kola, oběma směry, je to s tím drátěným košem dole, takovej ten starší typ s pérama:-).
@Fazulina no já moc staré modely nechci
chci něco lehčího, máme to spíše jako výletový a převozní kočár ![]()
@geejitka píše:
@Fazulina děkuji, taky se dívám, ale nic mě nezaujalo. Proto jsem si říkala, že jestli bude nějaký bazar, tak těch kočárků tam je víc k viděníjá potřebuji kočárek, aby šel jezdit oběma směry a nafukovací kola…
Dej si inzerát, není nic jednoduššího. Specifikuj požadavky a fotky do mailu. A případné kandidáty si pojedeš prohlédnout osobně…
@geejitka Já, co jsem viděla, tak použitý kočárky na prodejně, leda tak v bazaru, který provozuje zastavárnu = příšerný kšunty. To radši vyčkávej, jestli nebude někdo prodávat, nebo prostě hledej dál. Já jela od Třebíče pro kočár do Břeclavi ![]()
@Tunrida já už hledám přes měsíc a stále nic
klidně bych jela pro kočár i dál, ale manžel takové nadšení nesdílí ![]()