Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky, mám takový dotaz měla jsem vybraný kočárek Brio Go, ale přítel donesl brožuru na německé kočárky Britax Romer a můžu říct, že se mi hodně líbí. Snažila jsem se najít recenze, ale bezúspěšně. Máte někdo tenhle kočárek (korba, sporťák, autosedačka)?
Ahojky, na podzim jsem koupila už použitý britax b-smart 3 ( z roku 2010 )toužila jsem po trojkolce. Mám pouze sportovní verzi,jinak mám Dorjan Danny sport celý komplet, ale pořád jsem měla píchlý kola, takže jsme kolikrát nemohly jít ven. Manžela už to nebavilo pořád kupovat duše,jinak jsem s ním byla spokojená, byl dobře odpružený,ale teď v zimě se mi do sporťáku málá sotva vešla a to má 9M. tak jezdím s britaxem, je opravdu prostorný,sedačka jde oběma směry, což oceňuji, malá chce komunikovat.Jediné co mi vadí je malý nánožník, mám od emitexu,pláštěnka nemá otvor, když jedu ve sněhu tak padá od koleček do nákupního košíku a kočárek není moc odpružený,všude píšou celoodpružený, u nás jsou dost kostky a nerovnosti, tak to malou dost udrncá, ale je to moje trojkolka a u nás ji nikdo nemá. Je to opravdu pěkný kočárek ale zvažovala bych to odpružení,aby to mominko nebylo vyklepaný, nebo ať napíšou maminky novějších britaxů jak jsou spokojený s odpružením. Ráda si přečtu jiný zkušenosti.
Ahoj, včera jsem byla obhlídnout kočárky a hrozně se mi Britax líbí. Vyhlídla jsem si B-Smart. Je pravda, že není odpružený a nemá ani nafukovací kola, což může být kámen úrazu. Ohledně odrpužení, tak jsem nikde nečetla, že je odrpužen. Hrozně dobře se mi s ním manipulovalo a ocenila jsem, že sportovní verze jsem po i proti směru jízdy. Takže teď jsem na vážkách, protože všechny moje požadavky na kočárek splňují tak tři tipy, takže nevím, který vybrat… Britax, Cam a nebo Firkon… Firkon je sporovnější, Cam je asi dobrý, ale mě se prostě nelíbí ten materiál a nemá odvětrávací stříšku… Takže dělám vše pro to, aby zvítězil Britax
.
@joera píše:
Ahoj, včera jsem byla obhlídnout kočárky a hrozně se mi Britax líbí. Vyhlídla jsem si B-Smart. Je pravda, že není odpružený a nemá ani nafukovací kola, což může být kámen úrazu. Ohledně odrpužení, tak jsem nikde nečetla, že je odrpužen. Hrozně dobře se mi s ním manipulovalo a ocenila jsem, že sportovní verze jsem po i proti směru jízdy. Takže teď jsem na vážkách, protože všechny moje požadavky na kočárek splňují tak tři tipy, takže nevím, který vybrat… Britax, Cam a nebo Firkon… Firkon je sporovnější, Cam je asi dobrý, ale mě se prostě nelíbí ten materiál a nemá odvětrávací stříšku… Takže dělám vše pro to, aby zvítězil Britax.
Ten kočár měla kamarádka a teda děs a hrůza, novorozeně v tom skáče jak kdyby jelo na nějakym povozu, protože fakt není vůbec odpružený. Ani nemusíš jezdit v terénu, stačí trocha nerovnosti na chodníku. Nešla bych do něj, kamarádka se ho zbavuje.
@Temaho má ho sestřenice spolupracovnice (4 kolovou verzi) a je spokojená…
Je to prostě názor od názoru. Každý má jiné představy a požadavky. Nejlepší by bylo, aby existovala někde prodejna v ČR (pokud je, tak mě opravte
a každý by si tam ten kočárek mohl vyzkoušet. Byl by tam nasimulován nerovný povrch a všechny možné záludnosti, které nás můžou potkat… Tam by se každá mamina vyzkoušela, zda je to ten pravý, který chce a ne, že si doveze kočárek a po tádnu ježdění zjistí, že je vlastně hrozný ![]()