ICandy peach

• Fotoalbum (40)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2596
10.2.12 19:19

iCandy peach

Moc se mi líbí kočárek iCandy peach, hodně nad ním přemýšlím, jaké máte s ním zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Icandy Peach?

Přidejte zkušenost s Icandy Peach
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17878
10.2.12 20:01

ciste nahodou se ti zrovna ted zacal libit? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
10.2.12 20:06

:lol:
pokukuju po něm už chvilku, mám pár kandidátů a k těm už mám zjištěno vše i ve větší míře odskoušené, ale vím, kam míříš, možná proto mě zajímá o to víc, že to asi nebude špatná volba :lol: kor, když jsem s opačného konce republiky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
10.2.12 20:09

a mimoto ho ma i Victoria Beckham a ta by prece ditko nevozila jen tak v necem :mrgreen:

mne se libi moc, jen ja uz jaksi.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
10.2.12 20:13

jojo, právě proto, že ho má Victoria si říkám, že by měl být dobrý. I ta cena se dá, kor, když je to pro mě asi poslední a chci si to užít se vším všudy. Za dcary byly pouze Liberty - byly teda super, nebo když sis dovezla s PL, za kluka už to bylo lepší a teď, je umění se v tom zorientovat :lol: No a nikdy neříkej nikdy, u mě to bylo velké překvápko.......... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
10.2.12 20:18

Má ho známá a je moc spokojená a v reálu je docela hezký na to jak na obrázcích vypadá strašidelně…jestli se nepletu, tak si moc pochvalovala, že se dobře skládá, ale jiné postřehy nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
10.2.12 20:26

Kamarádka ho má. Byla s ním spokojená.
Vypadá krásně, opravdu. Ale má u sporťáku pouze naklápěcí sedačku a to jediné by mě odradilo. Teda i ta cena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
10.2.12 20:26

Ahoj, my máme iCandy peach, v hnědé barvě, sice ja malé teprve sedm týdnů a v těhle mrazech se ven moc chodit nedá, ale já jsem s ním teda moc spokojená. Nejen že vypadá fakt dobře, každý ho chválí, ale myslím, že je i lehčí než ostatní kočárky a takový skladnější. Každopádně vybírali jsme kočárek do města, do terénu se nehodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
10.2.12 20:59

A ted ho má snad i Vladka Erbová a pochvalovala si, že je úžasně lehkej..ale zajímala by mě docela cena..ta asi bude taky vyňafaná, že :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
10.2.12 21:39

No, musím se přiznat, že už přesně cenu nevím, kupovali jsme víc věcí najednou, ale kočár se sporťákem, korbičkou, taškou, fusakem a adaptéry na autosedačku vyšel myslím kolem 26tis. Tady u té značky je navíc pitomé, že cena nejde zjistit na netu, protože se přes net zásadně neprodává, pouze v kamenných obchodech a těch je s těmito kočárky dost málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
9.3.12 18:00

Právě jsem se taky chtěla zeptat na cenu iCandy peach.Na internetu není možné sehnat cenu a docela dost se mi líbí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
26.3.12 18:30

Kdybyste měly zájem, máme iCandy peach jogger právě objednaný a částky, doplňky i pocity z „ohmatání“ mám v hlavě ještě docela čerstvé (přijde ale za necelé dva měsíce, neměli tříkolku na skladě, přijde rovnou z Británie). Ráda odpovím, co budu vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
13.4.12 19:14
@clarrah píše:
Kdybyste měly zájem, máme iCandy peach jogger právě objednaný a částky, doplňky i pocity z „ohmatání“ mám v hlavě ještě docela čerstvé (přijde ale za necelé dva měsíce, neměli tříkolku na skladě, přijde rovnou z Británie). Ráda odpovím, co budu vědět :)

Ahoj holky, ja sem do icandy uplne zamilovana! Videla jsem Peach a Strawberry a nevim pro kterej se rozhodnout! Mate zkusenosti? Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
13.4.12 19:39

Mně bylo řečeno, že strawberry je menší, víc městský typ. Jinak nevím. Máme objednán Peach jogger, ale je teď nějaký problém s distribucí, tak snad se to brzy vyřeší a kočárek bude zanedlouho doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
13.4.12 19:58

Ty jo tak to me prijde vetsi prave ten strawberry, alespon slozenej je min skladnej, no jeste to okouknu. Muzu se zeptat, kde jsi ho objednala? Dikes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí