Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Moc se mi líbí kočárek iCandy peach, hodně nad ním přemýšlím, jaké máte s ním zkušenosti.
Máte zkušenost s Icandy Peach?
Přidejte zkušenost s Icandy Peach![]()
pokukuju po něm už chvilku, mám pár kandidátů a k těm už mám zjištěno vše i ve větší míře odskoušené, ale vím, kam míříš, možná proto mě zajímá o to víc, že to asi nebude špatná volba
kor, když jsem s opačného konce republiky ![]()
a mimoto ho ma i Victoria Beckham a ta by prece ditko nevozila jen tak v necem ![]()
mne se libi moc, jen ja uz jaksi.. ![]()
jojo, právě proto, že ho má Victoria si říkám, že by měl být dobrý. I ta cena se dá, kor, když je to pro mě asi poslední a chci si to užít se vším všudy. Za dcary byly pouze Liberty - byly teda super, nebo když sis dovezla s PL, za kluka už to bylo lepší a teď, je umění se v tom zorientovat
No a nikdy neříkej nikdy, u mě to bylo velké překvápko.......... ![]()
Má ho známá a je moc spokojená a v reálu je docela hezký na to jak na obrázcích vypadá strašidelně…jestli se nepletu, tak si moc pochvalovala, že se dobře skládá, ale jiné postřehy nemám…
Kamarádka ho má. Byla s ním spokojená.
Vypadá krásně, opravdu. Ale má u sporťáku pouze naklápěcí sedačku a to jediné by mě odradilo. Teda i ta cena ![]()
Ahoj, my máme iCandy peach, v hnědé barvě, sice ja malé teprve sedm týdnů a v těhle mrazech se ven moc chodit nedá, ale já jsem s ním teda moc spokojená. Nejen že vypadá fakt dobře, každý ho chválí, ale myslím, že je i lehčí než ostatní kočárky a takový skladnější. Každopádně vybírali jsme kočárek do města, do terénu se nehodí.
A ted ho má snad i Vladka Erbová a pochvalovala si, že je úžasně lehkej..ale zajímala by mě docela cena..ta asi bude taky vyňafaná, že ![]()
No, musím se přiznat, že už přesně cenu nevím, kupovali jsme víc věcí najednou, ale kočár se sporťákem, korbičkou, taškou, fusakem a adaptéry na autosedačku vyšel myslím kolem 26tis. Tady u té značky je navíc pitomé, že cena nejde zjistit na netu, protože se přes net zásadně neprodává, pouze v kamenných obchodech a těch je s těmito kočárky dost málo.
Právě jsem se taky chtěla zeptat na cenu iCandy peach.Na internetu není možné sehnat cenu a docela dost se mi líbí ![]()
Kdybyste měly zájem, máme iCandy peach jogger právě objednaný a částky, doplňky i pocity z „ohmatání“ mám v hlavě ještě docela čerstvé (přijde ale za necelé dva měsíce, neměli tříkolku na skladě, přijde rovnou z Británie). Ráda odpovím, co budu vědět ![]()
@clarrah píše:
Kdybyste měly zájem, máme iCandy peach jogger právě objednaný a částky, doplňky i pocity z „ohmatání“ mám v hlavě ještě docela čerstvé (přijde ale za necelé dva měsíce, neměli tříkolku na skladě, přijde rovnou z Británie). Ráda odpovím, co budu vědět
Ahoj holky, ja sem do icandy uplne zamilovana! Videla jsem Peach a Strawberry a nevim pro kterej se rozhodnout! Mate zkusenosti? Dekuju
Mně bylo řečeno, že strawberry je menší, víc městský typ. Jinak nevím. Máme objednán Peach jogger, ale je teď nějaký problém s distribucí, tak snad se to brzy vyřeší a kočárek bude zanedlouho doma.
Ty jo tak to me prijde vetsi prave ten strawberry, alespon slozenej je min skladnej, no jeste to okouknu. Muzu se zeptat, kde jsi ho objednala? Dikes