ICandy peach

• Fotoalbum (40)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Icandy Peach?

Přidejte zkušenost s Icandy Peach
Napsat příspěvek
Velikost písma:
504
5.2.13 19:39

Jinak si říkám, jestli ještě nepočkat na tuto barvičku, kdyby náhodou někdo prodával, mám ještě čas 2 měsíce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
5.2.13 19:39

Pokuď je v dobrém stavu, tak ber, je tu super cena, nás to stálo, nevím už kolik přesně ale s vajčkem asi 30? ted už střílím…

@guesssgirl píše:
A co říkáte na cenu 16900 včetně sporťáku, korby, adaptérů 2× pláštěnka, držák na pití a slunečník, taky dobrý ne? :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
5.2.13 19:40

Je to tmavá hnědá a přesně tak, vypadá elegantně. Bohužel na fotce ho ještě stále nemáme, ale pokud by nevadilo, že bych foto poslala zítra, určitě ráda nafotím :-). Tady je zatím video, na kterém je vidět http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
5.2.13 19:43

A tady ještě jedno http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
5.2.13 19:46

Ta cena za 16900 je super, my máme za 18000 jen sporťák :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
5.2.13 19:48

Asi vím, jaký kočárek máte na mysli, paní má inzerát na mimibazaru (i s fotkama)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
5.2.13 20:12

@ivulinkab jo?? já ho našla na Aukru :-) akorát od něj nemá doklady, jako záručák :-( na fotečky si ráda počkám :-) já pokud nekoupím tento, nebo jiný použitý, tak půjdu určo do nového, ale to už přesně vyjde na těch 26tis. bez sedačky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pusycatpusy
5.2.13 20:16

šířka kočárku

Dobrý den, mohla bych se zeptat, jak jsou široká zadní kolečka? Kvůli výtahu. Sice jsem to našla na netu, ale moc nechápu, jaký je to ten rozměr. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
22
5.2.13 20:53

Tak jsem mrkla na to aukro a je to ten samý kočárek jako na mimibazaru :-)… nevím jestli bych ten záručák řešila nebo ne, fakt těžko říct, ale nový je asi nový, i když musím uznat, že cena je fakt lákavá. Když jsem si kočárek vyhlídla, zjistila jsem si nejbližší prodejnu, kde ho měli vystavený… jeli jsme se na něj podívat a jaké bylo překvapení, když mi paní prodavačka řekla, že pokud ho chceme, můžeme si ho hned odvézt… takže jsem se během pár minut rozhodla, sice jsem předtím stále váhala kvůli jeho ceně, ale když jsem ho viděla na živo a měla možnost s ním hned odjet, tak bylo rozhodnuto :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
5.2.13 21:25

Bohužel dnes nezměřím, lehla jsem s horečkama a malého si vzala k sobě segra, doveze mi ho až zítra odpo nebo večer, tak pokud to tu nebude, tak poměřím, je fakt, že vypadá úzký, ale to rozpětí kol je dost velké, no ale do klasického výtahu vejdeme i dveřmi projedeme

@pusycatpusy píše:
Dobrý den, mohla bych se zeptat, jak jsou široká zadní kolečka? Kvůli výtahu. Sice jsem to našla na netu, ale moc nechápu, jaký je to ten rozměr. Děkuji
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
5.2.13 21:48

@ivulinkab to věřím, já jsem si s ním pojezdila v Malvíkovi a i v Babyparku, pořád čekám, jestli bude v Malvíkovi akce 20% sleva, týká se to jen vystavených kusů, tak nevím, jestli čekat nebo ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
6.2.13 08:37

Tak jsem kočárek poměřila a zadní kolečka jsou široká 60cm, nevím zda je to málo či moc, ale změřila jsem schválně i golfky quinny zapp xtra a ty mají o 1cm více, takže bych řekla, že kočárek širový nebude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
6.2.13 09:01

Do normálních výtahů v paneláku se vejde a já ještě vedle něj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
6.2.13 09:02

@guesssgirl hnědá je moc hezká původně jsme ho chtěli, je takový elegantní a ted hnědá letí :palec: jenže manželovi se líbila víc limitovaná edice tak máme ten

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
6.2.13 09:19

Zrovna jsem se dívala na MMB na tu hnědou, jo, pokud se líbí barva, je to dobrý kup, mě osobně se ta hnědo/šedá nelíbí - ale 100 lidí 100 názorů, takže toho si nevšímejte a tu limitku jsem původně chtěla taky, líbila se nám, ale pak ji měla Erbová a Staňková, tak to mě odradilo - obě rodily ve stejnou dobu jako já a já bych si připadala, že se po nich opičm, jinak bych měla tu. Jen jsem teda nebrala orig. tašku, nelíbila se mi ani trochu, mám jinou, dřív jsem ji vozila na rukojeti, ale ted ji mám při cestování na dětské věci a náhradní plenku vozím v malé černé taštičce pod kočárkem, zvykla jsem si tak a nic mi na rukojeti nepřekáží, navíc fotky to dokazují… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí