ICandy peach

• Fotoalbum (40)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Icandy Peach?

Přidejte zkušenost s Icandy Peach
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16
21.6.12 20:23

Tak to ti blahopreju k Bc. Tak to jsi mela ucici obdobi, co? To ti drzim palecky na magistersky, co studujes? Stelinka je krasny, taky sem o ni uvazovala. Tak to mas zaprah, co? Pokojicek, malovani. Ale je to super, vid? Vybirat a nakupovat. Cekat holcicku, bych se vyradila vic, haha. Ale pro kluka maj taky super kousky.
Jojo, muj manzel je Spanel, zijem v Barcelone uz pres pet let, ale seznamili jsme se v anglii, tak to mame vsechno mixly. :D je tu super, hlavne ta letni cast roku, to hezky pocasi nabiji. A vikendy u more taky. I kdyz ti povim, ze ted je desne, asi 35 stupnu a hrozny dusno. No ale co se da delat, musim to zvladnout, hihi. I kdyz je pravda ze v cechach je taky hezky, to vis ze se mi taky styska. Po rodince a kamaradech, ale jezdime, jak muzem, tak si to vzdycky vynahradime. Kdo vi, treba se tam jednou prestehujem. V posledni dobe ta krize je cim dal delsi.
Tak zmakni vsechny pripravy v pohode a odpocivej :lol: Pak to bude nejspis vetsi zaprah. Ja si jeste nakej mesic v praci pobudu, ale pak si taky udrlam volnicko, prijedou mi kamosky a nasi. No a pak musim jeste zvladnout vsechny ty pripravy. Nemam jeste nic nakoupeny, jen ma tchyne nakupuje hadrky, jeste ze ji mam :lol:
Tak se mej papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
21.6.12 22:06

Děkuju! Já v podstatě fakt nastoupila jako na mateřskou cca 6 týdnů před termínem, tedy po státnicích. Vyšlo mi to, jak bych pracovala :) Do té doby bakalářka, pak učení na státnice. No, jsem ráda, že to mám za sebou. Magisterské určitě chci zkusit, ale asi až za rok. Tedy pokud se dostanu, tak na rok přeruším, abych si malou užila. Není kam spěchat, mám mateřskou jako studentka povinně na 4 roky, takže mám cíl prostě do konce mateřské udělat magisterské (Ekonomika a právo v žurnalistice). Juu tak to máte hezký. Ve Španělsku jsem ještě nebyla.
Já koukala i na klučičí, mají taky super vychytávky. Nejlíp mít dvojčata, aby si člověk užil modré i růžové, ale pak ten zápřah, no radši zůstanu u jednoho zatím :lol:
Teď je tady taky hodně teplo, přes 30st., ale má se trochu ochlazovat. Upřímně to kvituju, i když kromě natýkání v posledním týdnu mi je zatím výborně. Teda fakt nemám pocit, že bych měla za chvíli rodit :D
Vážně to pociťujete, jo? No uvidíme, jak to s celou EU ještě bude :)
My už teda máme všechno, i tašku už mám sbalenou. Bála jsem se trochu, že ten příchod Stelinky trochu nervy urychlí, tak jsem raděj sbalila ještě před státnicemi, ale zdá se, že je malé vevnitř dobře. Se nedivím, takový komfort :pankac:
Každopádně hodně štěstí, hlavně zdraví!!! Páč o to jde především a hlavně ;)
A kdyby ses někdy nudila, napiš :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
25.6.12 23:45

Ahojky Clarrah, jaky byl vikend? Ja se konecne po hodne dlouhy dobe odreagovala, byli jsme s partou na vikend, grilovacka, bazenek, proste pohoda. Az se mi tak nechtelo do ty prace dneska. Byla sranda, byli sme tri tehule, tak sem sedozvedela to potrebny, haha.
Vcera se kamosum narodil kluk, tak jsme se na nej bli dneska kouknout,( to jsem ti asi psala, ze tady ti kazdej chodi do porodnice, to je des, musim to nak zakazat, ale tchyni to asi nevysvetlim, hihi) no ale muzu ti rict, ze miminko maj krasny, takovy hladoucky. A vona vypadala super, na to ze vcera porodila, vypadala super fit. Taky to takovy budem mit! Urcite!
No a dneska jdu rano pro auto, a roztriskany okynko, ale nic neukradli ani Gps, to nechapu, ale to litani stim, chjoo.
Hezkej obor studujes. Kdy budes delat prijmacky? Drzim ti!
Mate tam furt vedra? Tady je na padnuti, uz mi natejkaj nohy to je des hehe. V praci nosim potpatky, tak o asi brzo zrusim.
Ja sem si vzdycky rikala, ze dvojcata by bylo super, mit dve naraz a smitec, ale ted sem rada ze je hen jedno, myv rodine dvojcata mame, tak snad nebudou druhy hihi. No ale cokdyz budou, tak budou.. :lol:
Ted sem si zacala studovat knizky. Mam jednu super co mi poslala kamoska, je to o tom jak udelat rezim abydite bylo klidny a spalo v noci… Ta kamoska to presne dodrzovala a malej ji spal jak buk od prvniho mesice. Jmenuje se to v anglictine: Contendent litle baby book a napsala to Gina Ford. To jen jesli by te to zajimalo.
To sem se nak rozkecala. Cas jit spat.
Mej se hezky, papa Petra :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jenny785459
15.7.12 23:46

Ahojte babenky, tie, ktoré máte icandy peach, prosím vás vedeli by ste mi povedať cenu?? :)

• Citovat
  • Upravit
1614
16.7.12 01:42

Taky me cena zajima, napr. v USA koukam ze vyjde na $1088.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
16.7.12 10:20

Nás vyšel v podstatě se vším všudy na 26 tis. Kč. Tedy kromě slunečníku, fusaku a originální přebalovací tašky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
1.8.12 19:20

Zkusím povzpomínat, asi těch 26, mají tabulkové ceny + asi, to už přesně nevím 1000 adaptéry na autosedačku + 4500 autosedačka + 700 držák na hrníček a 1200 slunečí clona, ta je ale na prd, tu nebrat, měla jsem ji poprvé a naposled, ale pokud by jste přes to měl někdo zájem, ráda přenechám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZykIveta
27.10.12 11:42

iCandy Peach

Milé maminky, tak už ho máme také doma… protože sama vím, jak těžké bylo sehnat o kočárku info (o ceně atd.), tak ráda zodpovím případné dotazy :-)

• Citovat
  • Upravit
5761
27.10.12 12:42

Je alespoň ze zlata Ivet?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
27.10.12 12:48

My ho ve slevě (dny Marianne) koupili za 20 tisíc (sporťák a hluboká korba) Sedačku máme maxi cosi za 2,3 tisíc. Adaptér výjde na dalších 1000,– (zhruba)

Přebalovací tašku mám jinou neoriginál (chtěla jsem růžový set k černému kočárku)
slunečník se chystám koupit nějaký univerzální, ale nevím který neoriginální by k tomu šel. Máte s tím nějaká mamina zkušenost?

Jinak fusak růžový a další blbosti jsou v růžové.

Kočárek je nádherně lehký, malý akorát na mě (156cm). Vzhledově krásný. Košík dostačující. Nádherně ovládaný jednou rukou. Spokojenost s brzdami. Chtěla jsem původně nafukovací kolečka, ale tenhle kočárek i s pěnovými kolečky mě uchvátil. Možná ty kola nemusí být až tak „pěnová“. Nevím jak si povede v zimě, jestli se nebudou malé kamínky lepit na kola. Uvidíme.
Maminky ve měste se za ním hodně otáčejí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
27.10.12 13:06

Na webu detskydum při dotazu na cenu mi bylo zasláno toto:

• Peach kočárek. Nový model Peach 2 :17890,–
  • Peach hluboká korba model peach 2 :5870,–
  • horní adaptér na autosedačku :910,–
  • clip na držák slunečníku a nápoje :160,–
  • slunečník :760,–
  • držák na nápoje :460,–
  • Přebalovací taška :3310,–
  • icandy nepromokavý fusak :2560,–

Možná sleva 5% na první tři položky. Ceny s DPH.
To jsou ceny, co mi byly zaslány na e-mail před pár měsíci. Nevím, zda teď je nějaká změna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZykIveta
27.10.12 20:03

Vypadá to, že ceny se ani po půl roce nezměnily… kupovali jsme jej podle stejného ceníku… sice jsme bohužel žádnou slevu neobdrželi, ale za namísto toho jsme si kočárek ihned odvezli domů… což by mě nenapadlo ani ve snu, po informacích o dodacích lhůtách :-)… Dnes napadl první sníh a mám trošku obavy z malých koleček, u kterých jsou plastové blatníky… pokud už máte některá jízdu odzkoušenou, mohu se prosím zeptat, nedrží se v nich z koleček sníh, který by pak bránil jízdě? Jinak zatím nemohu kočárku nic vytknout :-)

A ze zlata bohužel není :-), budu ale doufat, že bude zlatý svými vlastnosti a kvalitou :-)… v případě, že ne, tak už opravdu nevěřím, že existuje ideální kočárek… okamžitě prodám všechny tři, který nám v domě parkují a koupím ten nejlevnější, který když bude stát za houby, tak mě mebude alespoň mrzet, že nám, pěkně provětral účet :-)

• Citovat
  • Upravit
987
27.10.12 21:04

Do sněhu se jistojistě chystáme, ale dnes jsme nebyly, takže nevím. Ale podám info, až vyrazíme.
Kočárek používáme tři měsíce a zatím jsme velmi spokojeni. Kolečka jsou resp. vypadají sice sjetá dost, ale nemám pocit, že by to něčemu vadilo. Když se do nich zapíchne nějaký kamínek, jednoduše ho botou vyšťournu - nejdou nijak do hloubky.
To, že jste si kočárek mohli odvézt hned je jistě i dobou nákupu. My ho prostě chtěli v době, kdy byl akutní nedostatek v celé Evropě. Taky nám říkali, že by na konci srpna byl k dostání bez problémů, jenže červencový termín porodu už jaksi posunout nešel :D Jinak co se manipulace týče, kočárek je opravdu velmi lehký a skvělý na skládání a převoz autem. A taky do výtahu, je skladný. Hůř se chová v terénu, to tedy drncá hodně. Ale pokud jej kupujete jako my se záměrem jezdit především ve městě a převážet autem, očekávání jistě splní. Na hory máme prostě Manducu.
Ještě co se slunečníku týče, my se na nějaký univerzální ptali, dokonce jsme na prodejně dětského obchodu nějaké zkoušeli, ale bohužel. Budeme muset koupit originál. Konstrukce kočárku je totiž tvarovaná tak, že většina univerzálních slunečníků ji není schopna obejmout tak, aby nepadaly. My tedy na jaře jistě budeme kupovat originál slunečník. Sluneční clonu moc nedoporučuji. Nevím jak příští rok na sporťák, ale na hlubokém se mi neosvědčila. Je příliš tmavá, takže jsem na malou neviděla, pořád musela rozepínat a tím ji budila. Taky je dost neprodyšná, v létě pak bylo v kočárku hodně teplo.
Spokojené jízdy přeju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZykIveta
28.10.12 18:00

Takže jsme dnes zkusili i ten sníh a není to žádná hrůza, takže jsem spokojená… ale řeknu vám, ty kola… kdyby šly dokoupit nafukovací, upřímně neváhám… projeli jsme přes písek s kamínky a když jsem si doma kolečka prohlédla, měla jsem pocit, že vztekem vyrostu o metr… kočárek za tolik peněz a po dvou dnech jetí, vypadá jako kdyby byl ježděný roky… je pravda, že mám další dva kočárky a jinými typy kol a tohle byl risk, pro mě bohužel risk, který se moc nevyplatil… jinak ale jak jsem psala, kočárku nemůžu kromě tohoto vytknout jedinou výtku :-)

• Citovat
  • Upravit
4378
28.10.12 18:10

Ahoj holky, ja jsem asi dite stesteny, icandy mam vybrany uz dlouho a ted jsem mluvila s kamaradkou a ona mi rika, ja mam i candy na pude, ja ti ho dam, ja jsem ho vsehovsudy pouzila 2×, protoze mam radeji svuj druhy kocarek (netusim znacku) takze dostanu novy i candy uuuuuplne zadarmo :) uz se na nej trepu jako mala, jeste porodit a mame to vsechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí