Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Icandy Peach?
Přidejte zkušenost s Icandy PeachSupeeer. My vyfotíme určitě brzy, až si protivka dá říct
Ale taky máme doplňky z pinkie, líbí se mi jejich věci. Máme i sedací bobek, ale zatím se po něm válí hlavně maminka ![]()
Já jsem z těch jejich věcí taky hotová
… v létě se chystáme zařízovat malému pokojíček, tak už pomalu nakupuju a doplňky Pinkie to taky jistí, ty jejicu sedací vaky, polšťářky a deky nemají chybu ![]()
Myslím, že ve dvou letech to ještě zvládneme
ony ty děti potom už tolik nerostou, je to skok od miminka, to kupujete oblečení co měsíc, pak už vydrží i čtyři měsíce a dýl, takže věřím, že na podzim se ještě vejdeme
. Přes léto strach nemám, v letním oblečení s přehledem, akorát na příští zimu už určitě vyměníme fusak za nánožník, abychom ušetřili místo
. Sestřenka má Graco symbio, který určitě nebude větší a její dvou a půl letá holčička se do sporťáku stále vejde. A upřímně, co si budeme nalhávat, ony ty dětičky už stejně raději šlapou po svých a udržet je v kočárku dá dost námahu, takže kočárk potom už jen vyjímečně ![]()
@ivulinkab souhlasím s tebou, jinak to jistí golfky
my jsme malýho už od 1,5 roku stejně převážně vozili v golfáčích ![]()
@clarrah tay budeme pořizovat fusak od Pinkie a určitě i něco jného ![]()
Tak přidávám zatím tyhle fotečky, fotila jsem narychlo, začalo sněžit, a pro představu náš 4letý syn
ten už by se tam opravdu nevešel
a poslední foto je ze sklepa tchýně, tak nekoukejte na to okolí. Až bud mít dokoupený všechny dopňky, tak nafotím a přidám fotečky ![]()
No super. On prostě vypadá dobře ve všech variantách ![]()
Po víkendu určitě taky přispěju fotkou. Teď je složený v předsíni a já jsem líná ho čančat, když nejdeme ven ![]()
Jakou mám pořídit tašku, fakt nevím
jakou barvu jako? jestli hnědou, čenou, nebo šedou? a jakej tvar, co máte za tašky vy???
![]()
Já mám tuto od Pinkie http://www.pinkie.cz/…-monkey.html Je to taška tak akorát na peněženku, mobil, lahvičku, plíny a nějaké drobnosti… k hlubokému kočárku jsem měla přebalovací tašku, která se pomocí klipsů připevnila přímo k rukojeti kočárku, využila jsem ji možná třikrát na cestu do poradny. Vím, že spousta maminek tyto tašky vozí stále s sebou, mě osobně přijdou ale příšerné a kazí celkový vzhled kočárku. To je ale samozřejmě věc názoru
. Já jsem s malou taštičkou naprosto spokojená, někdy ji připevním na rukojeť, jindy hodím do košíku nebo předělám popruhy a sama ji nosím přes rameno místo kabelky ![]()