ICandy peach

• Fotoalbum (40)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Icandy Peach?

Přidejte zkušenost s Icandy Peach
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2596
8.2.13 10:43

@ivulinkab krásné fotečky, zeptám se kolik je malému?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
8.2.13 10:45

Bylo mu 16 měsíců :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
8.2.13 11:08

Supeeer. My vyfotíme určitě brzy, až si protivka dá říct :) Ale taky máme doplňky z pinkie, líbí se mi jejich věci. Máme i sedací bobek, ale zatím se po něm válí hlavně maminka :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
8.2.13 11:19

@ivulinkab ouou, tak to se tam asi dvouleté dítko nevejde :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
8.2.13 11:26

Já jsem z těch jejich věcí taky hotová :-)… v létě se chystáme zařízovat malému pokojíček, tak už pomalu nakupuju a doplňky Pinkie to taky jistí, ty jejicu sedací vaky, polšťářky a deky nemají chybu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
8.2.13 11:31

Myslím, že ve dvou letech to ještě zvládneme :-) ony ty děti potom už tolik nerostou, je to skok od miminka, to kupujete oblečení co měsíc, pak už vydrží i čtyři měsíce a dýl, takže věřím, že na podzim se ještě vejdeme :-). Přes léto strach nemám, v letním oblečení s přehledem, akorát na příští zimu už určitě vyměníme fusak za nánožník, abychom ušetřili místo :-). Sestřenka má Graco symbio, který určitě nebude větší a její dvou a půl letá holčička se do sporťáku stále vejde. A upřímně, co si budeme nalhávat, ony ty dětičky už stejně raději šlapou po svých a udržet je v kočárku dá dost námahu, takže kočárk potom už jen vyjímečně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
8.2.13 12:28

@ivulinkab moc hezká barvička :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
8.2.13 14:34

@ivulinkab souhlasím s tebou, jinak to jistí golfky :-) my jsme malýho už od 1,5 roku stejně převážně vozili v golfáčích :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
8.2.13 14:35

@clarrah tay budeme pořizovat fusak od Pinkie a určitě i něco jného :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
8.2.13 14:44

Tak přidávám zatím tyhle fotečky, fotila jsem narychlo, začalo sněžit, a pro představu náš 4letý syn :D ten už by se tam opravdu nevešel :lol: :D a poslední foto je ze sklepa tchýně, tak nekoukejte na to okolí. Až bud mít dokoupený všechny dopňky, tak nafotím a přidám fotečky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
8.2.13 16:18

No super. On prostě vypadá dobře ve všech variantách :)
Po víkendu určitě taky přispěju fotkou. Teď je složený v předsíni a já jsem líná ho čančat, když nejdeme ven :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
8.2.13 17:29

@guesssgirl je krásný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
8.2.13 22:48

@MonikaL děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
14.2.13 13:54

Jakou mám pořídit tašku, fakt nevím :nevim: jakou barvu jako? jestli hnědou, čenou, nebo šedou? a jakej tvar, co máte za tašky vy??? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
14.2.13 14:55

Já mám tuto od Pinkie http://www.pinkie.cz/…-monkey.html Je to taška tak akorát na peněženku, mobil, lahvičku, plíny a nějaké drobnosti… k hlubokému kočárku jsem měla přebalovací tašku, která se pomocí klipsů připevnila přímo k rukojeti kočárku, využila jsem ji možná třikrát na cestu do poradny. Vím, že spousta maminek tyto tašky vozí stále s sebou, mě osobně přijdou ale příšerné a kazí celkový vzhled kočárku. To je ale samozřejmě věc názoru :-). Já jsem s malou taštičkou naprosto spokojená, někdy ji připevním na rukojeť, jindy hodím do košíku nebo předělám popruhy a sama ji nosím přes rameno místo kabelky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí