ICandy peach

• Fotoalbum (40)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Icandy Peach?

Přidejte zkušenost s Icandy Peach
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2051
7.5.13 09:00

Ahoj, chtěla bych oživit tuto diskuzi, mám kočárek cam dinamico, používaný 7měsíců, ale jsem opět těhotná a tento kočárek se nedá předělat na sourozenecký. Icandy oproti tomu ano, tak nad ním vážně uvažuji, proto bych se chtěla zeptat, máte s tímto kočárkem některá z vás zkušenost jako se sourozeneckým? Výhody, nevýhody? Jak se s ním jezdí, když je plně naložený? Za každou zkušenost budu vděčná. Díky předem za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
7.5.13 10:46

Stel teda úplně do lehu nedávám, to se jí nelíbí, ale ne kvůli sklonu nohou. Buď úplně sedí nebo ji trochu naklopím, když je unavená. Ve sporťáku jezdíme už od půli března a naprosto bez problémů. Akorát tedy posledním hitem je křik v kočáru až do chvíle, kdy jí dovolím stát a koukat držíce se stáhnuté boudičky. To ovšem na dlouhé jezdění fakt není :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
22.5.13 21:24

Hrdě se hlásím do klubu iCandy uživatelů. Dneska jsme kočárek iCandy peach jogger v barvě avokádové koupili pro naší holčičku. Jsem z něho tak nadšená, až je mi smutno z toho, že je v garáži a ne u nás doma :) Děkuju všem za rady a cenné informace!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
23.5.13 09:37

@azashaq tak at dlouho a spokojeně slouží :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
24.5.13 09:57

Taky přeju, abys byla spokojená :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
25.5.13 08:39

@clarrah Ahojky dávám ti sem fotku té clony na kočárku, ještě musím nafotit víc z blízka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
26.5.13 20:42

@guesssgirl Ahaaa děkuji, to vypadá fakt funkčně :potlesk: A mohla bys mi napsat tedy, co to je - značku atd.? Opravdu díky :kytka: A teda vaše procházka vypadá moc hezky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
26.5.13 23:02

@clarrah ona je i opravdu funkční, jsem maximálně spokojená :palec: je to tahle http://www.mimibazar.cz/foto.php?…, nebo když si zadáš na MMB clona na kočárek, vyběhne ti jich tam spousta, i barevných :-) a není zač ;) a procházeli jsme se v Lidicích, tam je krásně :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
27.5.13 15:17

@guesssgirl Díky díky, už jsem paní napsala. To máme bohužel daaleko :)
@nakim Ani jsem si nevšimla dotazu. Sourozenecký neznám v praxi, jen vím, že dvě kamarádky, co budou mít věkový rozdíl 12 a 14m si obě kupují Phil&Teds Vibe2. Jedna s ním jezdí už teď (v 6.m těh., první holčička 9m) a je z něj strašně nadšená, je velmi variabilní, líbí se mi. Víc neporadím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
suzie1
29.5.13 20:29

iCandy peach

Ahojky, kočárek iCandy peach je mým snem a snad si jej u manžela ještě vydupu:-). Denně koukám na různé bazary s kočárkama, zda jej náhodou někdo neprodává o nějakou tu tisícovku méně než je uplně nový. Ale nikde nic. Pokud byste o někom věděli, hlásím se. Mimi čekáme v srpnu, tak mám ještě chvíli čas. Jinak, tiše závidím Vám všem, co slouží:-).

• Citovat
  • Upravit
504
29.5.13 22:02

Suzie1: ahojky, tady je jeden baarový :palec: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
30.5.13 09:23

Suzie1 podívej se na bazoš já je tam viděla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
3.6.13 19:55

Já nevím, netuším. Mně se ta taška nelíbila, vybrala jsem si jinou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
3.6.13 21:12

Já jsem si taky vybrala jinou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
4.6.13 20:38

@agnes1979 já mám originál, ale limitovanou edici a ta je jiná, ale kvalita dobrá i kapsy suprově dělaný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí