Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Icandy Peach?
Přidejte zkušenost s Icandy Peach@guesssgirl My máme od Pinkie, ale teda nesedí úplně. Kdybyste sehnaly padnoucí, dejte vědět. Leda pak ještě nechat ušít na míru ![]()
@sarjen Nemám zkušenost
Pokud je ale v záruce, řešila bych přes prodejce.
Ahojte, chcela by som vás poprosiť o názor. Budeme mať bábätko a tento kočík mi učaroval
Je krásny, boli sme ho pozrieť už aj naživo a zdá sa super. Bábätko budeme mať na konci zimy, takže pôjdeme do jari, leta. Nevieme sa rozhodnúť, akú farbu zvoliť pre hlbokú verziu. Mne sa páči tá farba - tyrkysovo-zelená, ale ak to bude dievča, príde mi viacej chlapčenská. Čierna sa mi páči veľmi, len neviem, či v lete nebude bábätku v čiernom kočíku veľmi teplo. Páčilo sa mi ale na ňom to, že zvnútra bol biely. Nemáte náhodou niektorá, resp. nevidela ste naživo hlboký kočík tejto značky v červenej farbe? Tá ma ešte celkom zaujala, len som sa s touto farbou ešte nestretla. Hlboký kočík chceme v čiernej farbe, tak neviem, či mám taký brať aj hlboký, ale skúsiť inú farbu. Tú hnedo-šedú farbu nechceme, tá nás až tak nezaujala. Ďakujem za rady názory ![]()
My máme černý celý, malá narozena na konci července a bez problémů dosud. Nebála bych se ![]()
Já viděla naživo jen takový ten vínový (nevím, jestli je dělají i v nových verzích, my řešili na jaře 2012), ale vůbec se mi nelíbil. My máme černý a je super v tom, že kdybychom nechávali pro druhé, jen změním doplňky. Teď máme růžové, kdyby pak byl kluk, koupím tyrkysové a hotovo.
Dobře vyber ![]()
Ďakujem za názor. Veď práve, kupovať farbu, ktorú človek vidí len na obrázku je veľmi zle a hlavne pri takejto cene za kočík. Niekde ma tá červená zaujala, inde sa mi zase vôbec nepáčil. Asi to poriešime rovnako. A kúpime celý čierny. Keby máme mať chlapca, tak si hlboký kúpime určite ten tyrkysovo-zelený - ten je krásny
. Ale pri dievčati veľa výberu nie je… Ale ten čierny som videla a páčil sa mi ![]()
A ako ste ináč s týmto kočíkm spokojné? Funkčnosť, skladnosť, ovládateľnosť, údržba?
No já velmi. Holky kolem mě teď v roce věku začínají pro změnu řešit golfáče, což se mě netýká. Rozhodla jsem se, že pokud mě přímo nějaká konkrétní situace nedonutí, golfky nekupuju. Kočárek je skladný, funkční, docela lehký, takže mám i o starost a finanční náklad míň, což mě opravdu těší, navíc mě hřeje pocit, že kočár maximálně využiju a nemusím kombinovat. Po roce ježdění je bez problému, jezdí dobře, v zimě se sice trochu zapotím, když jej tlačím, ale kdo ne, žejo. Prostě se mi ten vklad do kočáru opravdu vrátil ![]()
Ahojky holky, taky pomalu pokukuji po kočárku, a icandy peach u mě vede na celé čáře, akorát se nemůžu rozhodnout, jestli čtyřkolku nebo tříkolku..tříkolka mi přišla dost stabilní a má dle mého názoru i lepší kolečka..taky jsem někde četla že u čtyřkolky se kolečka dost ničí a musí se vytahovat kamínky, to u té tříkolky podle mě není..jaké máte s tímto zkušenosti?
Ja som zatiaľ videla naživo, aj som si ho vyskúšala v predajni len ten štvorkolesový a veľmi sa mi páčil. Dokonca mi predavačka povedala, že má nejaké špeciálne samodofukovacie kolesá. Vybrať z kolieska kamienok mi nepríde ako problém - to sme mali aj pri prvom kočíku, ktorý mal pevné kolieska a sestra to mala tiež pri concorde - a s obidvomi typmi kočíkov sa jazdilo perfektne. Mne sa tá trojkolka na fotkách nepáči dizajnovo, ale v reále môže byť aj pekná, aj kvalitná.
Príjemné vyberanie ![]()
Ďakujem za postrehy. Kočík sa nám aj manželom obidvom veľmi páči, takže teraz nám už zostáva jediné - šetriť naň
. Je naozaj dosť drahý v porovnaní s inými kočíkmi, ale je krásny a v predajni ma naozaj zaujal. Prišiel mi veľmi ľahko a dobre ovládateľný.
No my se na něj právě také byli podívat a ta tříkolka se mi líbí i víc, měla jsem je oba vedle sebe tak jsem mohla porovnávat..
jinak ještě řeším korbičku, termín mám v polovině února, tedy na konci zimy..a ta korbička mi přišla dost úzká na to tam dávat fusak, ale jak jsem četla ženský s tím problém neměly a hlavně než se vykopem ven už snad bude hezky.. ![]()
Sme na tom podobne
my máme termín na 20.02.
Ja tiež riešim aký fusak dať - veľmi sa mi páči lodger buster - ten celoročný - snáď som to správne napísala. Je dosť drahý, ale príde mi veľmi praktický a spratný do akéhoľkovek kočíka. Pozerám už aj po bazároch, kúpila by som ho aj používaný, len zase rozmýšľam, či nejakým nesprávnym praním sa nemôžu znížiť jeho vlastnosti, a aby cezeň neprefukovalo.
My máme termín 19.2..dnes jsem se registrovala do porodnice..
fusak budu určitě kupovat originál icandy co je ke kočárku, moc se mi líbí..
Ahojky, dnes mi přijde icandy peach černý, moc jste mi pomohly v rozhodování
už se moc těším, ale řeším nánožník, máte prosím někdo fotku jak vypadá nánožník pinkie na kočárku? moc děkuji za pomoc ![]()
Chcela by som sa opýtať - do akého času ste reálne využili športový kočík i Candy peach - myslím tým, koľko mali deti rokov, resp. mesiacov.
Príde mi z tých menších kočíkov, ale zase nie prehnane. Je reálne, že ho využijem aspoň do dvoch rokov veku dieťaťa?
A ešte by som sa chcela opýtať na nápis na boku kočíka. Mám možnosť kúpiť tento kočík používaný necelý rok. Ešte sme ho neboli pozrieť, ale pani ma upozornila, že sa im ten nápis zošucháva dole.
Pozerala som fotky tu v diskusii a prišlo mi, že ten nápis je na každom kočíku krásny. Tak neviem, či je to výrobná vada na tom danom kočíku, alebo sa to deje aj vám a je to normálne.
Vďaka za odpovede.
@veverka89 píše:
My máme termín 19.2..dnes jsem se registrovala do porodnice..fusak budu určitě kupovat originál icandy co je ke kočárku, moc se mi líbí..
Ahojky kolik stojí ten origo fusak?