ICandy peach

• Fotoalbum (40)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Icandy Peach?

Přidejte zkušenost s Icandy Peach
Napsat příspěvek
Velikost písma:
987
8.6.13 12:17

@guesssgirl AHoji. Tak hlásím, že už máme clonu taky. Sice jsem maturovala s tím upnutím, ale je výborně funkční. Díky za tip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
8.6.13 16:37

@clarrah ahojky, jsem ráda, že jsi spokojená :- ) ještě jsem našla jednu a možná je lepší na hl. korbu sakra :lol: tak asi koupím i tuto na teď :oops: http://www.funbaby.cz/…na-seda.html je i s UV filtrem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agnes1979
8.6.13 23:17

@MonikaL díky moc!

• Citovat
  • Upravit
987
9.6.13 18:13

@guesssgirl jo tak to je fakt spíš na hlubokou. Malá by mi protestovala. Pokud nespí, kouká, tohle by mi obila o hlavu :D Ale pro menší a na léto proč ne ;) Díky za tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
9.6.13 18:26

@guesssgirl

Taky potrebuju clonu na hlubokou korbu, ale az v cervenci. Jestli si ji koupis, muzes sem pak napsat, jak ses spokojena? Predem moc dekuji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
12.6.13 19:42

@Lolllo určitě písnu, koupím si ji určo, jen se teď nedostanu do města (dnes mi vyndavali 8mičku a mám oteklou celou pusu :-(, tak pak písnu, jaká je :-) ale kamarádka ji má a je naprosto spokojená :palec: :palec: protože s tou clonou teď v tom horku chci mít malou odkrytou a svítí na ni, takže ji určitě pořídím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
12.6.13 20:40

Holky, o jaké cloně mluvíte? O té origoš UV cloně? Tu bych klidně prodala. My to použili dvakrát, takže je téměř nová, každopádně úplně čistá a všechno :)) Tak kdybyste chtěly, dejte vědět. Jde to uchytit i na hlubokou korbu, i když tady je to zobrazeno na sportovním.
Mluvím o tomto: http://www.detskyraj.cz/…cni-uv-clona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
27.6.13 20:20

Ahojky holky, chtěla bych se vás zeptat, kolik by jste si řekly za kořárek I Candy peach, v květnu to byly 2 roky co se kupoval, je trošku upatlany(sporták), hluboká je v pořádku, kočárek je plně funkční, jen má ulomenou brzdu, která je přidělaná pomocí lanka a izolepy. Není to vidět, ale je to tam. Chtěla bych ho koupit od kamarádky. Když ho kupovala dávala za něj 30000kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
28.6.13 13:04

JA jsem si nakonec objednala tuhle clonu - http://www.snoozeshade.com/…inal-classic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
29.6.13 22:42

@sarjen Ahojky, tak v takovým stavu bych za něj dala max. 10tis. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
29.6.13 22:43

@Lolllo taky vypadá dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
2.7.13 07:25

Podobnou funkci plní ta origo UV clona, akorát se přetahuje přes celý kočár a má zip, takže se pak nemusí sundávat hned, to je fajn. Ona je vlastně celkem šikovná, i když teda stále platí, že jsme ji využili zatím asi dvakrát :D Tak snad ještě teď v létě.
Taky bych nedala víc než 10 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
13.7.13 06:50

Ahojky holky prodávám hnědý slunečník na iCandy, kdyby jste některá měla zájem, nebo o někom věděly :-) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
2.8.13 14:50

Ahojky, jaký používáte, nebo budete používat nánožník na sportovní kočárek peach?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
6.8.13 07:53

Ahojky holky, mám na vás dotaz, neměla jste některá problém s brzdou. Nedrží nahoře, jakoby padá a brzdí kočár. Nevíte někdo čim by to mohlo být a jestli by to mohlo jít opravit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí