ICandy peach

• Fotoalbum (40)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Icandy Peach?

Přidejte zkušenost s Icandy Peach
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
14.2.13 15:03

Pinkie má i hnědou, ale ta je rozměry o něco větší http://www.pinkie.cz/…e-brown.html Hnědá by se ale podle mě mohla hodně blížit barvě kočárku, takže možná sama ještě zvážím a dokoupím :-). Přece jen by se mohla hodit na léto, kdy budeme trávit hodně času venku nebo u vody a „tahat“ s sebou hromadu věcí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
14.2.13 17:46

Já mám teda originál a je moc pěkná je to jako kabelka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
14.2.13 20:58

Já jsem přemýšlela nad Casualplay Metropolis, ale teď jsem objevila docela pěknou od Replay a ta mi pak zůstane i na normál nošení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
14.2.13 21:08

Holky, co už vozíte sporťák, jak jste vyřešili nánožník? Já mám od aesteticu, ale nejsem právě spokojená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
15.2.13 08:09

Já mám fusak od emitexu a taky dvakrát nadšená nejsem. Používala jsem ho ale i loňskou zimu do hluboké korby a tam byl parádní. Teď už to řešit nebudu, ale pokud malej vydrží v kočárku i na podzim, tak pořídím pouze nánožním od Pinkie popř. tento šitý na míru http://www.kocarky.cz/…-icandy.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
15.2.13 08:18

@ivulinkab perfektní, děkuju, my ve sporťáku jezdíme teprve od nového roku a fusak jsem musela vyřešit tak, že jsem odepla boudu a mám ho pod ní zaháknutý a utáhlý, ale stejně tam jezdí, jsem zvědavá, jak mi tam pak bude držet lodger a ten náš nánožník je hrozně velký a nevypadá dobře, ten cos posílala vypadá supr, ale bude se muset vozit madlo no a jelikož ještě minimálně rok chci s tímto kočárkem jezdit, tak to musím vyřešit, tak krásný kočárek a nánožník mi to kazil :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
15.2.13 08:38

Přesně tak, taky mě trošku mrzelo, že ke sportovnímu kočárku žádný originál neexistuje. Já jsem u emitexu protáhla spodní popruhy fusakem a poutám pouze přes pás a ne přes ramínka, k tomu mám samozřejmě nasazené madlo. A když jsme u toho madla, pokud máte trošku akčnější děti, které nedají ničemu pokoj, tak doporučuji ochranu madla… má asi minuta nepozornosti způsobila to, že se Ondrášek zahryzl a vykousl v něm díry cca 4cm velkou, takže již nějakou dobu čekáme na zprávu o ceně nového madla :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
15.2.13 08:42

@ivulinkab šikulka, tak to asi bude i u nás, taky rádi do všeho koušeme, no tak to abych honem něco ušila… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
15.2.13 08:49

Doporučuji :-D… já si pak tak nadávala, že jsem nějaký potah neobjednala, je jich spousta, které děti i zabaví a ceny se pohybují i kolem 200kč, takže to není nějak velká investice a pomůže překonat období, kdy mají potřebu vše „ochutnávat“ :-). Já si ještě tak pochvalovala, jak je malej hodnej, že ho madlo vůbec neláká a pak najednou jeden kousanec a bylo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarMarMar
19.2.13 22:15

prodej

Ahoj holky, mě chtělo víc lidí udělat radost :roll:, takže tento kočárek mám nyní na prodej - zcela nový - nejetý venku, v záruce, barva hnědá. Cena dohodou - kdyžtak písněte pošlu víc infa či fotky.

• Citovat
  • Upravit
agnes1979
26.2.13 09:31

Ahoj :mavam:. Taky o icandy vážně uvažuju, jen mne trošku děsí rozměry korbičky. Máme termín na konci srpna a tak mimi bude muset v korbičce strávit min. 6-7 měsíců.
Prosím, holky, která už kočárek máte, jaké jsou VNITŘNÍ rozměry té korbičky? Na webu prodejců myslím uvádějí jenom vnější a ty jsou na nic :?
A do kolika měsíců / cm / kg se Vám tam mimino reálně vešlo?
Díííííky!!!

• Citovat
  • Upravit
987
26.2.13 10:48

Rozměry změřit nemůžu, nemám korbičku u sebe, ale Stel bude mít za 3 dny 7 měsíců a vleze se. Je narozena na konci července, má osm kilo a něco málo pod 70 cm. Za 4 týdny jedeme na Moravu, to už budu brát sporťák, ale zatím se ještě vozí v korbičce. Donedávna v ní měla ještě beránkovou podložku, fusak a oblečená byla v kombinéze. Teď už jen fusak a v pohodě. Teda…za předpokladu, že nejste s partnerem obři. Kamarádka má muže 195, sama 170 a malá by jim vlezla do našeho kočáru tak v době šestinedělí :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agnes1979
26.2.13 10:53

Super, díky moc! Obři fakt nejsme, já mám tak 155 cm, mažel 182 cm, tak předpokládám „standardní velikost dítěte“ :P
Jestli tobě vydrží u mimina narozeného na konci července tak do půlky března, tak naše srpnové by tam mělo vydržet tak do půlky února, tj. 6 měsíců. A pak už by neměl být problém ho šoupnout do sporťáku, ne? V šesti měsících už se děti posazují…

• Citovat
  • Upravit
987
26.2.13 13:20

Malá zatím nesedí sama, plazí se a ještě nepřišla na to jak na to :D Ale věřím, že je to otázkou měsíce, kdy si sama sedne. Jinak mi už dva doktoři řekli, že pokud dokáže sedět sama bez opěry, tak to je v pořádku, když sedí, i když se do sedu nedostane sama. Nevím no, každopádně myslím, že koncem 8. měsíce jí jízda ve sporťáku v pololeže neublíží. Mimoto snad všechny sporťáky jdou do (polo/skoro)leže, takže no problemo. Joo a já mám 162 a manžel 180, takže na tom budete asi obdobně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agnes1979
28.2.13 13:48

Holky, nevíte, jaké barvy budou v té nové kolekci iCandy? Našla jsem něco na Facebooku (netuším, jestli mi to vezme ten link nebo ne???)
https://www.facebook.com/…183375351865
Já jsem teda skoro rozhodnutá pro tu tyrkysovou, ale když najdu něco bazarového levnějšího, tak možná nebudu na barvu hledět… ale ta tyrkysová je fakt úžasná

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4