ICandy peach

• Fotoalbum (40)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Icandy Peach?

Přidejte zkušenost s Icandy Peach
Napsat příspěvek
Velikost písma:
504
6.2.13 13:11

@MonikaL mě se právě nejvíc líbí ten modrozelenej, nebo když už tak černej.. :? jako ta hnědá je právě přesně elegantní, líbí se mi i ta limitovaná edice, tu bych mohla mít používanou 3 měsíce za 24tis. No v pátek se jedu podívat na ten hnědej a uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
6.2.13 13:17

@Anička14 no mě právě ta hnědá až tak neoslovila :roll: jen ta cena je příjemná :D a ty máš jakou barvu? zase ale vím, jakou bych si pořídila tašku k tomu hnědýmu :-)
 http://www.mimibazar.cz/foto_detail.php?…

No a dneska jsem si byla pro sedačku, nakonec zvítězila MC Cabriofix, jen doufám, že to na ten podvozek půjde, adaptérová verze to je, kupovaná nová konec října 2011
 http://www.sbazar.cz/…si-cabriofix

Myslíš, že tam bude sedět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
6.2.13 13:17

Holky, ale někde jsem už asi před 4mi měsíci viděla, že jsou nové barvy, ale už si fakt nevzpomenu a mám pocit, že se mi některá i líbila, ale je to už fakt dávno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
6.2.13 13:22

@guesssgirl ta taška je nádherná, ale já ji nevozím, protože celkový dojem s kočárku to kazí, no a dávala jsem tu fotky, ten modro zelený, ale volný bude nejdřív za rok :mrgreen:, dříve ho neplánuju dát pryč.

A tu autosedačku mám asi i tu barvu, pokud je reálná ta poslední fotka ;) barva rifloviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
6.2.13 13:46

@Anička14 jo vidis, ja zapomela, ze to jsi davala ty fotky ty, tak to mame stejny vkus :D no skoda, ze bude volny az za rok, ja ho potrebuju do 2 mesicu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
6.2.13 13:57

@guesssgirl jsem se dívala, že budeš mít drobečka o rok mladšího, tak už to máš pomalu za pár. Adámek je 4.4.12 a na té jedné fotce to nejsem já, jak si hodně lidí myslí, ale mé děti, dceři je 18 a klukovi 14…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
6.2.13 14:00

No a do toho modrého úplně perfektně barevně pasuje lodger fusak ve světlé šedé, já si k němu ještě přikoupila výmněnnou vložku v barvě kočárku a luxusní, akorát ho zas vytáhnu až na jaro, páč téměř ex si léčil svědomí vůči nám a koupil mi limitku od aesteticu, tak jsem se rozhodla to takto prostřídat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
6.2.13 14:02

@Anička14 Já už mám doma 4 letýho prdolu :-) jojo taky jsem si myslela, ze jsi to ty :-) taky mam kamaradku, co ma pomalu 20ti letou slecnu a stejne staryho kluka 4letyho jako ja Maxe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
6.2.13 14:11

:mrgreen: no tak já už jsem přeci jenom „dáma v letech“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
6.2.13 14:14

No jestli to jsi na ty fotce ty?? tak vypadas paradne?? klobouk dolu!!! a ted koukam, ze mas ten peknej rukavnik s koziskem, ten by se k tomu hnedymu kocarku hodil :-) odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
6.2.13 14:22

@guesssgirl tak jsem našla tu mou přebalovací tašku tuto , zkoušeli jsme to v obchodě a ta jediná k tomu kočárku šla, co se mi líbila jiná, tak u toho kočárku nevypadala pěkně a já za ní dala 2 300 a tady je asi za 1 500 a hodně doplňků, je vychytaná.
Ten fusak a rukávník je ta limitka od aesteticu, ale už bych ji nechtěla, malý ten kožíšek měl tendenci jíst, teď už j to naštěstí v poho, ale jednu chvíli jsem přemýšlela, že ho ustřihnu :lol:
a jinak jsem ze Vsetína, ale z rodinných důvodú se chci stěhovat do jižních čech, kde už teď často jezdím, a ty odkud?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
6.2.13 14:28

Hurá, už na té fotce nejsem vzhůru nohama… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
6.2.13 17:38

Ten zelenomodrý kočárek je taky moc krásný… kdybych si kupovala kočárek pro miminko, udělala bych to tak, že bych si koupila sporťák v tmavší barvě a k němu dokoupila hlubokou korbu v barvě světlejší (miminko jen leží, takže nehrozí nějaké větší ušpinění, na sporťáku už mají mrňousci botičky, sem tam něco v ručičce, takže tmavá bude určitě praktičtější). Navíc cena se u Icandy neliší, pokud koupíte kočárek v jednom odstínu nebo si jej nakombinujete. Sama mám doma tři kočárky a i tak se mi stále líbí další a další, takže za mě Icandy určitě, ale nejlépe hlubokou korbu a sporťák v odlišných odstínech :-). Budete pak mít pocit nového kočárku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
6.2.13 17:48

Mám v plánu si kočárek nechat i na druhé miminko (pokud se zadaří :-) ) a v případě, že ano a šlo by tato varianta, tak bych si na Icandy čtyřkolku dokoupila hlubokou korbu z Icandy peach jogger (ještě se musím doinformovat, ale měla by pasovat)… ta barva je pro mě číslo 1 :-) http://www.icandyworld.com/…ger_carrycot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
7.2.13 07:46

@Anička14 fusak i ten rukávník jsou parádní, mě se mooc líbí, ldybych měla Stoke Xplory, chtěla bych na něj tu zimní sadu s tím kožíškem, to je taky nádherný :lol:
Jinak já pocházím z Moravy - Vyškov, ale už 5 let žiju ve Slaným, kousek za Prahou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí