ICandy peach

• Fotoalbum (40)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Icandy Peach?

Přidejte zkušenost s Icandy Peach
Napsat příspěvek
Velikost písma:
504
7.2.13 07:48

@ivulinkab Pokud bych kupovala nový, tak je to dobrý nakombinovat, ale ta modrozelená je prostě nádherná, ale dneska se jedu podívat na ten hnědej kočárek, tak uvidím, když bude v super stavu, tak ho asi vemu, je za dobrou cenu a už k němu mám namyšlený doplňky :dance: tak si jen říkám, doufám, že nekoupím tento a za pár dní bude někdo prodávat ten v modré barvě, tak to by mě asi trefil šlak :zed: :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
7.2.13 07:53

@ivulinkab no myslím si, že stejně na druhé mimi budeš chtít jiný, jako každá :D ale ta korba tam půjde, já to taky zkoušela, sice naopak, tu modrou na Joggera a šlo to :potlesk: u korby problém není, když jsem psala dotaz, jestli by šli ty nafukovací kolečka z Joggera přehodit na 4 -kolku, tak mi napsali, že tam sice pasují, ale tím, že jsou nafukovací, že by byly výš než ty přední nenafukovací a tím by se změnil sklon kočáru a víc zatížili přední malá kolečka, tudíž by se již nepoužíval tak, jak má a už by se na něj nevztahovala záruka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
7.2.13 07:54

A nevíte náhodou někdo, jestli budou ty dny slev s Maminkou??? psala jsem dotaz do redakce Maminky a nikdo mi neodpověděl :nevim: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
7.2.13 08:04

@guesssgirl bývají až v listopadu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
7.2.13 10:32

Holky, vy jste to tu tak rozjely, že snad dneska schválně vyjedu s kočárem a vyfotím naši variaci :D
Ale my jsme out. Máme holčičku a černý kočárek, takže černo-růžové doplňky :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
7.2.13 10:52

Já jen doufám, že mě má láska k Icandy neopustí, manžel by už asi doma čtvrtý kočár nerozdýchal :-D. My máme k hnědému doplňky v tmavě hnědé a tyrkysové, tašku pak klasickou černou s opičkou od Pinkie :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
7.2.13 12:22

@ivulinkab @Anička14 hmm, máš pravdu, dnes mi odepsali z Maminky, že až v listopadu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
7.2.13 12:24

Jinak dneska jsem si ho dovezla :-D a je krásnej i v té hnědošedé kombinaci :-) taky plánuju doplňky od Pinkie, tedy ten fusak asi černozelený, ještě ale kouknu po nějakým hnědým :-)akorát mě teď mrzí, že ho musím zatím ještě schovat a vydržet až do porodu :( :,( ale než ho schovám, povozím Maxíka ve sporťáčku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
7.2.13 12:26

@clarrah já mít holčičku, tak mám taky černorůžovou kombinaci :-) a rozhodně nafoť, já se ráda pokochám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
7.2.13 12:29

@guesssgirl tak hoď fotky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
7.2.13 14:12

@Anička14 hodím večer, mám ho zatím ještě v kufru a vzhledem k pověrčivosti a i kvůli nedostatku místa ho převezu ke tchýni, tam nafotím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
7.2.13 14:14

Mám dotaz, která z vás má sedačku MC Cabriofix - sundávaly jste ten potah?? já bych ho chtěla přeprat a nevím jak ho sundat, teda už je skoro celej dole, ale v místě kde se přitahují, nebo povolují pásy, tak jako fakt nevím jak to sundat, leda, že bych je rozstřihla a to je samozřejmě blbost, v čem je ten háček? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
7.2.13 17:47

Posílám pár foteček našeho krasavce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
7.2.13 20:47

Holky, hodím fotky brzy, ale dnes ne. Venku jsme sice byly, ale malá tak mrzká, že jsem nemohla zastavit, jinak řev a doma na chodbě ve tmě nevynikne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
8.2.13 09:27

A tady jsme my :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie