ICandy peach

• Fotoalbum (40)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Icandy Peach?

Přidejte zkušenost s Icandy Peach
Napsat příspěvek
Velikost písma:
MarMarMar
28.2.13 16:39
@agnes1979 píše:
Holky, nevíte, jaké barvy budou v té nové kolekci iCandy? Našla jsem něco na Facebooku (netuším, jestli mi to vezme ten link nebo ne???)
https://www.facebook.com/…183375351865
Já jsem teda skoro rozhodnutá pro tu tyrkysovou, ale když najdu něco bazarového levnějšího, tak možná nebudu na barvu hledět… ale ta tyrkysová je fakt úžasná

Jak jsem už psala - mám z nové kolekce hnědo-šedý a chci se ho zbavit, zbytečně mi tu zabírá místo - je zcela nový. Pokud máš zájem písni mi na mail.https://www.emimino.cz/diskuse/icandy-peach-98822/strankovani/11/?anchor=postId20633696# :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
agnes1979
8.3.13 12:53

Ahoj, MarMarMar… kam Ti můžu napsat? Nikde jsi tu tnenechala maila.
Holky a je lepší trojkolka nebo čtyřkolka?
Já teď našla tu novou iCandy kolekci - je tam úplně ksvělá zelená, ale ve trojkolce. My bydlíme v Praze, takže žádný terény překonávat nepotřebujeme.

• Citovat
  • Upravit
22
8.3.13 13:09

Osobně si myslím, že každý kočárek (jak trojkolka, tak čtyřkolka) má své výhody, je to spíš o tom, jaký si kdo udělá názor a jakou má zkušenost. Ve tvém případě bych se rohodla podle toho, jaký by se mi líbil více vzhledově. Jsou to kočárky kvalitní a tak budou jistě jezdil skvěle oba, navíc v Praze to bude naprosto bez problémů :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarMarMar
8.3.13 13:42
@agnes1979 píše:
Ahoj, MarMarMar… kam Ti můžu napsat? Nikde jsi tu tnenechala maila.
Holky a je lepší trojkolka nebo čtyřkolka?
Já teď našla tu novou iCandy kolekci - je tam úplně ksvělá zelená, ale ve trojkolce. My bydlíme v Praze, takže žádný terény překonávat nepotřebujeme.

tak já už ho prodala…

• Citovat
  • Upravit
agnes1979
8.3.13 15:31

@ivulinkab mne právě láká ta krásná nová zelená… ale zase se trochu děsím té ceny.
Trojkolka - někdo mi říkal, že je míň stabilní, ale nevím… termín mám až v srpnu, tak je spousta času na zkoumání.
Spíš si u iCandy nejsem jistá, jak dlouho v něm mimino vydrží pres zimu, aby z něj hned nevyrostlo.

• Citovat
  • Upravit
987
4.4.13 15:36

Ehm ehm, plním svůj rest a přidávám fotky našeho iCandyho v „holčičím“ provedení. Snad ne úplně s křížkem po funuse 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.13 17:17

@clarrah prosím a do kolika měsíců se Ti malá vešla do korbičky? Děkuji! Já mám totiž pořád hrůzu z malé korbičky, prcek se má narodit na konci srpna, tak abych s tou korbičkou přečkala zimu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
4.4.13 17:29

@panikralickova Adámek je 4.4. a vešel se do konce roku, sice měl pokrčené nožičky, ale šlo to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.13 17:36

@Anička14 díky za info!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
4.4.13 21:57

Stel jsem přesunula v sedmi a půl měsících. Ještě by chvíli vešla, ale chtěla už koukat ven a v té korbě to přeci jen nebylo ono. Pokud by ale bylo dítko klidnější, myslím, že by nebyl problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.13 21:59

@clarrah díky! tak to asi risknu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
8.4.13 19:36

@clarrah zkoušela jsem korbičku taky naklonit a nedrží mi :nevim: není v tom nějaký fígl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
9.4.13 13:47

@clarrah krásný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
10.4.13 17:57

@MonikaL Nevím, normálně zmáčku ty prostředky kroužků na boku, kde se nacvakává korbička, ono to tak klapne, když se to dostane do nakloněné polohy a tak to drží. Jsou myslím tři polohy, v jakých to může celkově být - sklon na obě strany a základní poloha.
@guesssgirl Děkujeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
10.4.13 19:42

@clarrah mě to nechce cvaknout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...