Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Icandy Peach?
Přidejte zkušenost s Icandy Peach@MonikaL Já mám termín 26. dubna, tak mě vydrží hezky v korbě do zimy, ale na zimu už půjde právě do sporťáku s fusakem, dneska jsem ale byla znova v Malvíkovi, znovu ho pořádně okoukla a miluju ho
dokonce jsme zkoušeli přendat zadní nafukovací kolečka z iCandy Joger na tu 4-kolku a sedí tam!!! Takže se dají dokoupit ty, akorát další investice cca 2.500,– Kč
A prý bez problémů reklamují ty kolečka, když jsou od těch kamínků, dají nový, takže taky dobrý ![]()
Tak to je fajn. Já to zatím neplánuju, ale uvidím na jaře žejo. No dnes jsem byla s malou na prochajdě, ale nespala a vztekala se, tak jsem jí naklonila hlubokou korbu a byla spokojená. Jen mi teda klouzala dolů, jak se nemá o co zapřít, takže myslím, že fakt jen co se trochu oteplí, nasazujeme sporťák. Ale ne z důvodu velikosti, malá ještě chvíli vejde.
@clarrah ta korba se dá naklonit??? a jak??
no vidíš, další užitečná informace ![]()
Jojoo je to super. I když jdeš z a do kopce, je to fajn, dítě nevisí hlavou dolů
Na boku je kolečko, které když zmáčkneš, tak sundáváš korbu nebo sporťák no a když zmáčkneš střed toho kolečka, můžeš naklopit nohama nebo hlavou vzhůru.
@clarrah Ahojky, prosímtě mám ještě dotaz, sedí na tento kočárek i starší verze Maxi Cosi cabriofix? Asi jo viď??
Nevím tedy jak stará verze, ale loňská určitě. My teda máme MC Pebble a sedí.
@guesssgirl konečně se k tomu dostávám…
Ty první dvě jsou z konce listopadu a ty poslední dvě z vánoc, na té 4té je vidět, že mu trčí nožky ven… a na poslední, to se sekl a už nechtěl ležet, tak jsme ho akutně posazovali a od následujícího dne vytáhli sporťák
@Anička14 Máš nádhernýho andílka
a kočárek vypadá peckově ![]()
Příspěvek upraven 23.07.14 v 12:47
Mám sporťák v hnědé a vypadá nádherně, takže za mě bych neváhala ![]()
@guesssgirl děkuji
nevím, jak ta hnědá vypadá, neviděla jsem ji, ale jak píše @ivulinkab proč ne? Může být taky pěkný. @ivulinkab nemáš prosím pro představu taky nějakou fotečku?
@ivulinkab taky prosím o foto
já ho viděla v krámě, jako ten je zase takovej elegantnější, ale mám ráda výrazný barvy noo ![]()