ICandy peach

• Fotoalbum (40)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Icandy Peach?

Přidejte zkušenost s Icandy Peach
Napsat příspěvek
Velikost písma:
987
13.4.12 21:12

Složený nevím, ale Peach je třeba oproti Apple daleko skladnější, má i popruh na nošení přes rameno, i když nevím, jestli se to někdy využije, každopádně konstrukce je kompaktnější. Ale jinak je strawberry níž položený a je celkově takový menší, viděla jsem v reálu. Taky mi paní říkala, že má nejmenší rozměry korbičky i sporťáku z celé řady. Peach máme objednaný přes malvik.cz. Pochopila-li jsem to ale správně, tak celá ČR (teda těch pár obchodů, které iCandy vedou), tedy všechny koncové obchody, berou od jediného distributora, takže pokud distributor nemá, neudělají s tím nejspíš obchody nic, ať už objednáš tam či tam. Otázkou možná jsou preference distributora, dodá-li chybějící dřív tam či tam, ale to tedy těžko říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
13.4.12 21:45

Moc dekuju! Jeste je okouknem, ale sem na sto rozhodnuta pro icandy! Zijem ve spanelsku a tady se prave moc neprodavaj a hitem je bugaboo, ale ma ho uplne kazdej a i candy je o hodne skladnejsi a legantnejsi. A stim distributorem mas pravdu, je jen jeden, rikala mi to taky pani a podle toho to taky trva, tak mesic az dva. Proto jsem prave premyslela objednat ho v cechach, ale je to asi stejny. Dekuju jeste jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
14.4.12 01:35

Nemáš zač :) Pak se poděl o zkušenosti :) Já doufám, že nám už brzy oznámí, kdy bude. Termín máme až v červenci, tak to snad stihnou.
Ať se dobře jezdí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
24.4.12 15:01

Holky, nakonec jsem si vybrala Icandy peach v modré, je super, jezdí se s ním perfektně i po trávě, schválně jsem to zkoušela, dokonce když zablokuju přední kolečka, tak s ním v poho vyjedu po schodech. Užívám si ho 14 dnů a zatím bych neměnila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
24.4.12 15:52

To mě těší. Distributor pro ČR nám odepsal, že kočárek v černé barvě (iCandy peach jogger) by měl být dostupný pro nás v červnu, tak snad to klapne. Už teď se na něj těším :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
24.4.12 18:07

@clarrah brala jsem k němu hned sluneční clonu a držáček na hrníček, samozřejmě i autosedačku, jen originál taška jim pro mě příjde až začátkem května, což už vlastně bude. Nechtěla jsem tu modrou, to už by na mě bylo moc, ale černou, tak jsem zvědavá........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
24.4.12 19:45

Taky máme sluneční clonu objednanou, adaptéry na autosedačku. Taky jsem koupila návleky na kola, protože budeme „parkovat“ doma. Samotnou autosedačku jsme koupili jinde. Originál tašku jsem nechtěla, ta se mi nelíbila. Koupila jsem si jinou. I fusak jsme kupovali jiný. Ten držák na hrníček pak asi dokoupím, ale věřím, že ten mít budou třeba i skladem nebo brzy. Každopádně nás nemile překvapila čekací lhůta, kterou nám ještě o měsíc protáhli (z původních max. dvou na tři měsíce). Naštěstí jsme kočárek objednali snad dostatečně brzy. Tak ať slouží!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
7.5.12 20:05

Ahoj holky, tak sme definitivne rozhodnuty pro icandy peach! Manzelovi se sice libi strawberry, ale jezdit budu ja vice ze :lol: Ted sem se teda lekla ty cekaci lhuty, hned zejtra ho pujdem objednat. Me se libi nejvic ten bezovej, mate nekdo zkusenosti jak je to s udrzovanim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
7.5.12 21:57

A kdy máte termín? Nám by ho měli snad dodat během června, doufám, že se nic nezmění. Později už by to bylo natěsno.
My chceme černý, zkušenosti ale nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
19.6.12 21:48

Ahoj, my sme to ve finale zmenili na bugaboo, rekli nam ze dodavky i candy trvaji a tak se bojim, ze kdyby se neco stalo a nedosel v cas, nebo se treba rozbil a trvalo to dlouho. ale tejne je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
19.6.12 22:15

No my stále bojujeme. Měli by nám jej přivézt do desíti dnů. Prý dostane náš dodavatel „exkluzivní“ zásilku šesti kočárků z nové verze iCandy peach. Akorát teda bude čtyřkolový, trojkolky nejsou schopni do našeho termínu vyrobit a dodat prý. Už jsme si ale prošli slušným procesím - kočárek objednán od půlky března. No modlím se, aby fakt došel. Nabídli nám předtím ještě kočárek Mima, tak jsem zvažovala, ale pak oznámili termín dodání na konci června, který je pro nás ještě únosný, a já se na kočárek byla znovu podívat a iCandy je prostě moje kočárková láska 8) Kdy vlastně máte termín? A jaký Bugaboo budete mít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
20.6.12 09:42

Drzim ti palecky, at dojde, je to desny vid:) ale ta nova verze I candyPeach je uplne super, me se dokonce vic libi ty ctyrkolky. Jenze ve spanelsku nemaj ani tu starsi verzy a lhuta dodani je minimum 3 mesice. Tak sem se zalekla, haha. Nejdriv sem bugaboo zamitla, ma ho tu kazdy, ale asi proto ze je fakt nej, je lehci a skladnejsi a my bydlime sice v prvnim patre ale bez vytahu. Tak se nam to sikne.
Koupime cameleon, mimco se narodi v zari, takze bude pak zima a cely prosinec bych chtela byt v cechach, takze ta verze bee by byla na zimu nevhodna. Tak ti drzim palecky at ti dojde v cas. Kdy mas termin? A jak to zvladas? Ja vse v poho, akorat nespim, takze sem jak smrtka pres den hihi a to vedro me taky neprida. Tak ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
20.6.12 10:59

Je to fakt hrozný. Termín máme za měsíc a po těch peripetiích si nebudu jista, dokud ho nebudu mít doma. No snad už to konečně klapne.
Bugaboo je fajn. Tady jich moc nejezdí, co jsem koukala. Tady je nejvíc X-landerů, co jsem si stihla všimnout.
No je to teď v tom vedru větší zápřah, ale jinak jsem v pohodě. Trochu mi opuchají prsty na rukách i na nohách, ale kotníky ne. Spím úplně v pohodě, max. jednou za noc vstávám na wc. Ale dneska je dost dusno. Mám poradnu, tak snad tam v tom parnu dojdu. A taky první ozvy, jsem zvědavá :dance: Čekáš první? Kde vlastně bydlíš? Něco mi napovídá, že ve Španělsku, ale možná se mi něco plete :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
20.6.12 13:00

Je tak to mas za par. Tak dej vedet jak dopadly ozvy. Urcite vsechno bude fajn.
Jojo ve Spanelsku, tady je vedro sileny, vcera sem se malem slozila v metru, kdyz te nikdo nenacha sednout, tak se neni cemu divit, vid? Ale zvladla sem to. Jinak to celkove zvladam uplne v poho, az teda na ten spanek, od peti cumakuju kazdej den. Do kdy jsi chodila do prace? Ja planuju, dokad budu moct, zalezi na vedru. Tady se maka az do porodu a materska je 4 mesice. Des co? No ale nic jinyho mi nezbyva, jeste ze mam tchana, kterej se postara:)
Ja cekam prvni, ty taky? My kluka, vy? Bude to Bruno, jediny na cem sme se dohodli a je stejny jak v cestine tak v katalanstine, to bylo pro me nejdulezitejsi. Aby nebyl chudinka a nekomolili mu jmeno.
Tak se mej a napis jaky jsou ozvy, uz se na to taky tesim. Ja si jeste nakej patek pockam. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
20.6.12 20:40

Ahoj. Tak ozvy v pořádku. Čekáme holčičku, asi bude trochu menší. Ono ani není po kom být dlouhánek, já mám 162, manžel 178 :) Jinak je všechno v pořádku.
Já jsem do práce nechodila. Teda učila jsem tchána čtyřikrát týdně angličtinu a učila malé děti anglicky v kroužku, ale normálně ne. Dodělávala jsem školu, před desíti dny jsem se stala Bc. :D Od té doby mám regulérní volno, takže jsem se konečně pustila do příprav - výbava pokojíčku, teď malujeme, zítra pán na nábytek do pokojíku, peru, žehlím. A příští týden mě ještě čekají přijímačky na magisterské studium :D
A Bruno je krásné jméno. My teda čekáme Stelinku, ale kluk by byl Mikuláš a teď jsme se nedávno shodli právě na Brunovi, tak třeba časem druhé ;) Důvod dvojího jazyka chápu, je to hloupé, když to jedna strana neumí vyslovit. A ty máš manžela Čecha nebo Španěla? Jaký je život ve Španělsku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí