Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Icandy Peach?
Přidejte zkušenost s Icandy PeachAhoj. Tak my zatím v korbě úplně v poho, i když už má malá skoro 8 kg. V korbičce máme beránka, na tom fusak, prtě v kombinéze a sice uzoučko, ale ještě vejde a vytáhnu ji úplně opocenou, takže v pohodě. Počítám ještě tak měsíc max. dva a půjdeme do sporťáku. @Anička14 Jak vám vyhovuje anatomické sezení? Nevadí nemožnost polohování nožek a zad zvlášť?
Ani nám nepříjde, že by to mělo být jiné…takže super a je rád, že se může koukat okolo. O vánocích v Praze mi chytil blbou a řval a řval a nechtěl ležet v korbě až když jsme ho posadili, tak byl klid a od ledna jezdíme na sporťáku a když usne, jednoduše dáme do lehu
@clarrah píše:
Ahoj. Tak my zatím v korbě úplně v poho, i když už má malá skoro 8 kg. V korbičce máme beránka, na tom fusak, prtě v kombinéze a sice uzoučko, ale ještě vejde a vytáhnu ji úplně opocenou, takže v pohodě. Počítám ještě tak měsíc max. dva a půjdeme do sporťáku. @Anička14 Jak vám vyhovuje anatomické sezení? Nevadí nemožnost polohování nožek a zad zvlášť?
Já si to taky myslím, jen pro ujištění se ptám
Zatím jezdíme s hlubokým, ale až trochu bude po čem koukat, myslím, že už ji v hlubokém neudržím ![]()
Ahoj, můžu se zeptat, co kolečka?? prý se do nich strašně zabodávají kamínky a zůstavají v nich díry? a co velikostně sporťák?? vejde se do něj mimčo i s fusakem pohodlně??
@guesssgirl kočárek užívám od dubna a ty kolečka už jsou lepší, nejhorší to bylo ze začátku. No a sporťák, jelikož máme necelých 10 měsíců, tak i s fusakem zatím super, navíc je tam odepínací vložka, která prostor vyplňuje a zmenšuje, takže ji na příští zimu dle potřeby dám pryč…
@Anička14 děkuji za odpověď
ještě mě zajímá, ty barevný kombinace 4kolek nejdou na 3 kolky vid? chci tuhle variantu, ale teď přemýšlím, jestli by nebyla lepší ta 3kolka, když má nafukovací kola.. ![]()
Ahoj, máme 13 měsíců, kočárek si stále nemůžu vynachválit, zvládl dokonce i nános sněhu v Praze
Kolečka se trochu ojela, tím lépe, protože kamínky už v nich vůbec nezůstávají. Sporťák bezva, zimní fusak zatím akorát na naší holčičku, navíc nevím jestli ho tak „šetřím“ ale stále vypadá bezvadně a hodně lidí mi ho chválí… zrovna minulý týden se mě ptala těhu prodavačka na Národní třídě, kde jsem ho sehnala, že se jí líbí..a tam musí těch kočárků vídat hodně… Ovšem, není to na žádné velké nákupy atp… košík dole není moc velký, ale základ se dá v poho. Je to prostě kočár spíš do města, skladný a elegantní…
@guesssgirl tento přesně mám, barvička v létě nevybledla, pořád stejně krásná a s peach 3kolku neuděláš, ta se dá tuším udělat s aple, přemýšlela jsem nad ním, ale při porovnání na prodejně zvítězil jadnoznačně peach, u aplu sporťák nevypadá tak pěkně ![]()
@Anička14 nemáš nějaké foto s tvým mimískem v kočárku?? manžel pořád nevěří, že se tam vejde pohodlně i s fusakem ![]()
Jinak mám už objednaný Mutsy Evo, na první jsem měla Quinny speedi, ale Icandy to byla láska na první pohled
![]()
Takže pokud si budu jistá, že je super, zruším objednávku Mutsyho a půjdu do něj ![]()
@guesssgirl s kamínky je problém, ale myslím že hlavně ted v zimě kde se pořád sype a neuklízí to, až to uklidí bude klid, jednou za čaas kamínky vydloubu a díry se zacelí, to je jediný mínus na kočárku jinak na něj nedám dopustit ![]()
@MonikaL a jak máš staré dítě? co teď v zimě ve fusaku, vejde pohodlně? a kolíbka sportovky nevadí? ![]()
No já myslím, že dvouměsíční miminko nemůže mít problém, když mi tam vleze ve fusaku a kombinéze v pohodě moje skoro 8kilová půlročka
Jen kdybys měla předpoklad nějakého miminka macka, tak bych zvažovala, protože je celkem úzký.
Jakou má nosnost? já normálně asi vemu toho našeho 4letýho a zkusím ho tam posadit, jestli ho tam nacpu, má 15,5 kg, tak aspoň uvidím jak se s ním jezdí se zátěží ![]()
@guesssgirl nám jsou teprv dva měsíce a vejdem se v pohodě i s fusakem, vyšlo nám to krásně až bude větší tak bude tepleji a v hluboké korbě mi vydrží určitě do dubna
kdy máš termín?