ICandy peach

• Fotoalbum (40)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Icandy Peach?

Přidejte zkušenost s Icandy Peach
Napsat příspěvek
Velikost písma:
353
14.10.13 16:17

Elle07
Tak to jsem ráda. Nesmíš se bát. Poprvé jsem se hrozně bála, že něco zlomim, ale teď to jde samo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.10.13 10:39

Ahoj holky.
O víkendu jsme byli Praze a neodolala jsem :-)
Už máme nového Icanďáka v pokojíčku a čeká na mimi :-)
Je nááádherný! Ale vy co ho máte, to samozřejmě víte :-)
Jen se chci zeptat, neprodává některá z vás adaptéry na autosedačku? A jaký typ sedačky Maxi cosi na tento podvozek vlastě pasuje?
A ještě - co doplňky? Myslím tašku ke kočárku a nánožník. Dělá se v originále nebo psauje nějaký jiný - např. Emitex či Pinkie?
Děkujiiiii :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cullinna 21
28.10.13 09:25

iCandy Peach 2

Ahoj kočky, nemáte někdo zkušenost se sporťáčkem? Včera sme se na něj byli dívat a kočár je nádhernej a lehkej, jediný co mě zarazilo bylo, že když se dá sporťák do lehu, tak má mimčo vlastně nožíčky jakoby nahoře, že je nemá rovně…nevím, jestli to třeba mimčům nemůže nějak vadit a jestli je to praktický a pohodlný…
Děkujiiii za každou reakci :) :oops:

• Citovat
  • Upravit
504
28.10.13 20:04
@jaxis píše:
Ahoj holky.
O víkendu jsme byli Praze a neodolala jsem :-)
Už máme nového Icanďáka v pokojíčku a čeká na mimi :-)
Je nááádherný! Ale vy co ho máte, to samozřejmě víte :-)
Jen se chci zeptat, neprodává některá z vás adaptéry na autosedačku? A jaký typ sedačky Maxi cosi na tento podvozek vlastě pasuje?
A ještě - co doplňky? Myslím tašku ke kočárku a nánožník. Dělá se v originále nebo psauje nějaký jiný - např. Emitex či Pinkie?
Děkujiiiii :-)))

Ahojky, gratuluji k výběru, mám ho taky a jsem maximálně spokojená :palec: adaptéry mám, ale budu je pak prodávat jako komplet. Autosedačky sedí Cabriofix a Pebble. Nánožník mám Emitex univerzál, fusak Lodger Bunker a taška na kočárek od Replay, úchyty na tašku JJ Colle :-) :) Originál nánožník se nedělá, jen fusak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
13.11.13 13:38

Taky mám v plánu prodávat adaptéry v sadě s kočárkem :( My máme nánožník Pinkie, fusak Kaarsgaren a tašku nosím už jen malou z Pinkie, původní přebalovací prodána.
Miminkům nožky nahoru nevadí. Ostatně je to velmi podobné jako u Bugaboo a toho jezdí v jistých částech Evropy nespočet, tudíž to asi obecně nebývá problém. Naopak mi malá v kočárku vždycky hezky spávala. Myslím, že je to spíš o zvyku - maminky i miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2051
13.11.13 14:17

Náš mladý právě ty nožky nahoře miluje, už od malinka je strká všude nahoru, asi po tatínkovi, takže u něj veliká spokojenost. Batolátkům to určitě nevadí, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
14.12.13 20:44

Ahojky všem, včera mi dorazil iCandy peach čtyřkolka sporťák a designově je úžasnej. Jediné, co mě trochu zarazilo byl material, z kterého je boudička a celkem mi vadí, že se docela mačká. Icandy peach jogger jsem viděla taky na prodejně a ten ma tu boudičku z takového toho šusťákového materiálu. Jsem tu jediná, které to vadí nebo je nás víc? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
14.12.13 21:50
@Linush píše:
Ahojky všem, včera mi dorazil iCandy peach čtyřkolka sporťák a designově je úžasnej. Jediné, co mě trochu zarazilo byl material, z kterého je boudička a celkem mi vadí, že se docela mačká. Icandy peach jogger jsem viděla taky na prodejně a ten ma tu boudičku z takového toho šusťákového materiálu. Jsem tu jediná, které to vadí nebo je nás víc? :mavam:

Ahoj, tak já mám taky 4kolku a je fakt, že když jsem nasadila clonu, tak po sejmutí je to tam stále vytlačený a nakrčený, ale nějak to už neřeším :-) jinak jsem s ním maximálně spokojená :palec: i když prostornější by být mohl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
15.12.13 00:33

A můžu se zeptat od kolika vozíš svého mimíse ve sporťáku? Malé bude za chvíli 8měsíců a stále vozím v hlubokém kočáru. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
15.12.13 08:56
@Linush píše:
A můžu se zeptat od kolika vozíš svého mimíse ve sporťáku? Malé bude za chvíli 8měsíců a stále vozím v hlubokém kočáru. :think:

No já bohužel už od 4,5 měsíců, skoro se mi nevešla a byla v hluboké nevrlá a jen brečela, tak jsme vytáhli sporťák a je klid :-) ale teď mi tam s fusakem přijde dost nacpaná, jako mít mimi na zimu, tak ho nekoupím, protože si nedokážu představit v hl. korbě ještě fusak :nevim: je to škoda, protože je to nádhernej úžasně ovladatelnej kočárek, ale fakt malej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
15.12.13 20:22

Já hluboký kočár nemám od značky iCandy. Mám jen sporťák, takže nemůžu posoudit. Ale doufám, že příšti rok se mi s tím fusakem do té sportovní verze vleze… Každopádně musím souhlasit, že se perfektně ovládá. Doma s ním pořád jezdím a libuju si, jak to jde lehce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
15.12.13 22:10
@Linush píše:
Já hluboký kočár nemám od značky iCandy. Mám jen sporťák, takže nemůžu posoudit. Ale doufám, že příšti rok se mi s tím fusakem do té sportovní verze vleze… Každopádně musím souhlasit, že se perfektně ovládá. Doma s ním pořád jezdím a libuju si, jak to jde lehce :D

To chápu, já si s ním chodila jezdit po sklepě, než se malá narodila :-D a musím říct, že na něj venku každej kouká!! :-) a např. u nás tady ho mám jen já :-) už jsem pořídila i golfky a má je každá druhá a to se mi moc nelíbí :roll: jenže manžel už nechce ani slyšet o tom, že bych je prodala a koupila jiny, chtěla jsem teď Bugaboo Bee+

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
16.12.13 01:14

No krása pohledět, souhlas. Já se kochám doma pořád :srdce:
Golfky se mi líbí tyhle (Confetti) : http://www.detskydum.cz/…a-up-908101/
Tak snad z něj bude manža taky nadšenej :-O Příjde mi designově nejhezčí a o to nám ženám přece jde :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
16.12.13 22:52
@Linush píše:
No krása pohledět, souhlas. Já se kochám doma pořád :srdce:
Golfky se mi líbí tyhle (Confetti) : http://www.detskydum.cz/…a-up-908101/
Tak snad z něj bude manža taky nadšenej :-O Příjde mi designově nejhezčí a o to nám ženám přece jde :pankac:

Já mám golfky Nuna Pepp Deluxe Raspberry :-) jako jsou super ovladatelné, ale říkám, má je tady dost holek :roll: ale neva, už jsem doladila doplňky a vypadá dobře, je lehoučkej a skladnej, Beečko je sice lehčí, ale pozdě, kupovala jsem je narychlo kvůli dovolené, na kterou jsem nakonec stejně nejeli :roll: no ale co už :lol: jinak už se těším na jaro/léto, až budem jezdit bez fusaku, to vynikne ještě líp náš „kenďáček“ :palec: a jakou barvu máš ty? já hnědošedou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
17.12.13 10:20

Tak na Nuna Rasperry jsem se už taky dívala, jen by mě zajímalo, jak je k podvozku přiďelaná ta sedačka? Jelikož mám od Nuna jen ten podvozek na autosedačku.
iCanďáka máme v černé barvě plus jsem si objednala růžovo-černé doplňky, takže už se taky nemůžu dočkat na jaro až vyjedeme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí