Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Icandy Peach?
Přidejte zkušenost s Icandy PeachElle07
Tak to jsem ráda. Nesmíš se bát. Poprvé jsem se hrozně bála, že něco zlomim, ale teď to jde samo ![]()
Ahoj holky.
O víkendu jsme byli Praze a neodolala jsem ![]()
Už máme nového Icanďáka v pokojíčku a čeká na mimi ![]()
Je nááádherný! Ale vy co ho máte, to samozřejmě víte ![]()
Jen se chci zeptat, neprodává některá z vás adaptéry na autosedačku? A jaký typ sedačky Maxi cosi na tento podvozek vlastě pasuje?
A ještě - co doplňky? Myslím tašku ke kočárku a nánožník. Dělá se v originále nebo psauje nějaký jiný - např. Emitex či Pinkie?
Děkujiiiii ![]()
Ahoj kočky, nemáte někdo zkušenost se sporťáčkem? Včera sme se na něj byli dívat a kočár je nádhernej a lehkej, jediný co mě zarazilo bylo, že když se dá sporťák do lehu, tak má mimčo vlastně nožíčky jakoby nahoře, že je nemá rovně…nevím, jestli to třeba mimčům nemůže nějak vadit a jestli je to praktický a pohodlný…
Děkujiiii za každou reakci
![]()
@jaxis píše:
Ahoj holky.
O víkendu jsme byli Praze a neodolala jsem
Už máme nového Icanďáka v pokojíčku a čeká na mimi
Je nááádherný! Ale vy co ho máte, to samozřejmě víte
Jen se chci zeptat, neprodává některá z vás adaptéry na autosedačku? A jaký typ sedačky Maxi cosi na tento podvozek vlastě pasuje?
A ještě - co doplňky? Myslím tašku ke kočárku a nánožník. Dělá se v originále nebo psauje nějaký jiný - např. Emitex či Pinkie?
Děkujiiiii
Ahojky, gratuluji k výběru, mám ho taky a jsem maximálně spokojená
adaptéry mám, ale budu je pak prodávat jako komplet. Autosedačky sedí Cabriofix a Pebble. Nánožník mám Emitex univerzál, fusak Lodger Bunker a taška na kočárek od Replay, úchyty na tašku JJ Colle
Originál nánožník se nedělá, jen fusak.
Taky mám v plánu prodávat adaptéry v sadě s kočárkem
My máme nánožník Pinkie, fusak Kaarsgaren a tašku nosím už jen malou z Pinkie, původní přebalovací prodána.
Miminkům nožky nahoru nevadí. Ostatně je to velmi podobné jako u Bugaboo a toho jezdí v jistých částech Evropy nespočet, tudíž to asi obecně nebývá problém. Naopak mi malá v kočárku vždycky hezky spávala. Myslím, že je to spíš o zvyku - maminky i miminka.
Náš mladý právě ty nožky nahoře miluje, už od malinka je strká všude nahoru, asi po tatínkovi, takže u něj veliká spokojenost. Batolátkům to určitě nevadí, neboj.
Ahojky všem, včera mi dorazil iCandy peach čtyřkolka sporťák a designově je úžasnej. Jediné, co mě trochu zarazilo byl material, z kterého je boudička a celkem mi vadí, že se docela mačká. Icandy peach jogger jsem viděla taky na prodejně a ten ma tu boudičku z takového toho šusťákového materiálu. Jsem tu jediná, které to vadí nebo je nás víc? ![]()
@Linush píše:
Ahojky všem, včera mi dorazil iCandy peach čtyřkolka sporťák a designově je úžasnej. Jediné, co mě trochu zarazilo byl material, z kterého je boudička a celkem mi vadí, že se docela mačká. Icandy peach jogger jsem viděla taky na prodejně a ten ma tu boudičku z takového toho šusťákového materiálu. Jsem tu jediná, které to vadí nebo je nás víc?
Ahoj, tak já mám taky 4kolku a je fakt, že když jsem nasadila clonu, tak po sejmutí je to tam stále vytlačený a nakrčený, ale nějak to už neřeším
jinak jsem s ním maximálně spokojená
i když prostornější by být mohl ![]()
A můžu se zeptat od kolika vozíš svého mimíse ve sporťáku? Malé bude za chvíli 8měsíců a stále vozím v hlubokém kočáru. ![]()
@Linush píše:
A můžu se zeptat od kolika vozíš svého mimíse ve sporťáku? Malé bude za chvíli 8měsíců a stále vozím v hlubokém kočáru.
No já bohužel už od 4,5 měsíců, skoro se mi nevešla a byla v hluboké nevrlá a jen brečela, tak jsme vytáhli sporťák a je klid
ale teď mi tam s fusakem přijde dost nacpaná, jako mít mimi na zimu, tak ho nekoupím, protože si nedokážu představit v hl. korbě ještě fusak
je to škoda, protože je to nádhernej úžasně ovladatelnej kočárek, ale fakt malej…
Já hluboký kočár nemám od značky iCandy. Mám jen sporťák, takže nemůžu posoudit. Ale doufám, že příšti rok se mi s tím fusakem do té sportovní verze vleze… Každopádně musím souhlasit, že se perfektně ovládá. Doma s ním pořád jezdím a libuju si, jak to jde lehce ![]()
@Linush píše:
Já hluboký kočár nemám od značky iCandy. Mám jen sporťák, takže nemůžu posoudit. Ale doufám, že příšti rok se mi s tím fusakem do té sportovní verze vleze… Každopádně musím souhlasit, že se perfektně ovládá. Doma s ním pořád jezdím a libuju si, jak to jde lehce
To chápu, já si s ním chodila jezdit po sklepě, než se malá narodila
a musím říct, že na něj venku každej kouká!!
a např. u nás tady ho mám jen já
už jsem pořídila i golfky a má je každá druhá a to se mi moc nelíbí
jenže manžel už nechce ani slyšet o tom, že bych je prodala a koupila jiny, chtěla jsem teď Bugaboo Bee+
No krása pohledět, souhlas. Já se kochám doma pořád ![]()
Golfky se mi líbí tyhle (Confetti) : http://www.detskydum.cz/…a-up-908101/
Tak snad z něj bude manža taky nadšenej
Příjde mi designově nejhezčí a o to nám ženám přece jde ![]()
@Linush píše:
No krása pohledět, souhlas. Já se kochám doma pořád
Golfky se mi líbí tyhle (Confetti) : http://www.detskydum.cz/…a-up-908101/
Tak snad z něj bude manža taky nadšenejPříjde mi designově nejhezčí a o to nám ženám přece jde
Já mám golfky Nuna Pepp Deluxe Raspberry
jako jsou super ovladatelné, ale říkám, má je tady dost holek
ale neva, už jsem doladila doplňky a vypadá dobře, je lehoučkej a skladnej, Beečko je sice lehčí, ale pozdě, kupovala jsem je narychlo kvůli dovolené, na kterou jsem nakonec stejně nejeli
no ale co už
jinak už se těším na jaro/léto, až budem jezdit bez fusaku, to vynikne ještě líp náš „kenďáček“
a jakou barvu máš ty? já hnědošedou ![]()
Tak na Nuna Rasperry jsem se už taky dívala, jen by mě zajímalo, jak je k podvozku přiďelaná ta sedačka? Jelikož mám od Nuna jen ten podvozek na autosedačku.
iCanďáka máme v černé barvě plus jsem si objednala růžovo-černé doplňky, takže už se taky nemůžu dočkat na jaro až vyjedeme ![]()