Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Icandy Peach?
Přidejte zkušenost s Icandy PeachAhoj holky můžu se připojit?:-)Od soboty mám zamluvený ICandy Peach magic black:-)Moc se na něj s manželem těšíme, ale když tady čtu některé recenze, tak nevím:-/Jsem sice z města, ale ráda bych se projela i v lesíku a co v zimě, až bude sníh a bláto?:-)Poraďte mi prosím:-)
V lesíku nevím, ale na polní cestě a na louce v pohodě, jako - teréňák to není… bláto nevadí, sníh uježděný nebo nepříliš hluboký taky dobrý
Jinak koukněte na můj inzerát, holky, nabízím náše iCandýčko milované k prodeji…
@Luc.Machackova píše:
Budeme si kupovat iCandy Strawberry, máte ho některá? Díky![]()
A ještě dotaz na iCandy všeobecně - jak VAšim prckům vyhovuje to sklápění sporťáku -tj. že se nepokládájí záda, ale celá ta konstrukce se „jenom otáčí“? Dokážou v tom VAše děti usnout?
Díky.
Holky, prosím mám dotaz. Včera jsme poprvé vytáhli pláštěnku na sporťák a chybí mi tam otvor na dýchání. U hluboké korby jsme měli u stříšky otvor, který se dal otevřít, srulovat, zavřít, ale u sporťáku to nemám. Díky
U plastenky na sportak okynko neni. Jen otvurky po obou stranach. Na dychani to staci…
@azashaq píše:
Holky, prosím mám dotaz. Včera jsme poprvé vytáhli pláštěnku na sporťák a chybí mi tam otvor na dýchání. U hluboké korby jsme měli u stříšky otvor, který se dal otevřít, srulovat, zavřít, ale u sporťáku to nemám. Díky
Já používám pláštěnku z hl. korby, i když mám i tu druhou a mám tam okýnko ![]()
Ahoj holky. Měla bych dotaz na ty, co už mají Icandy (peach) doma.
S kočárkem jsem moc spokojená jen boudička při sklápění dělá neuvěřitelný rámus!!
Dělá to i vám, nebo je to vada našeho kousku? (ale je to na hlubokém i sporťáku
)
A druhý dotaz, dělá se ke sportovní verzi nánožník? Nebo pasije nějaký jiný?
Prosím, poradte.
Díky, Jana
@jaxis píše:
Ahoj holky. Měla bych dotaz na ty, co už mají Icandy (peach) doma.
S kočárkem jsem moc spokojená jen boudička při sklápění dělá neuvěřitelný rámus!!Dělá to i vám, nebo je to vada našeho kousku? (ale je to na hlubokém i sporťáku
)
A druhý dotaz, dělá se ke sportovní verzi nánožník? Nebo pasije nějaký jiný?
Prosím, poradte.
Díky, Jana
Ahojky, já myslím, že to dělají všechny. Mě to taky tak dělá, ale není to tak hrozný a nánožník origo není, jen fusak. Já používám univerzál Emitex ten větší a sedí dobře a pak i sedí na golfky ![]()
Ahoj holky, chtela jsem se zeptat zda pasuje origo fusak iCandy-peach i do hluboke korby nebo jen do sportaku? Zda se mi, ze ten fusak origo je jakoby vytvarovany dosedu a kdybych ho chtela dat do hluboke korby, tak by to mimcu vadilo.nebo muzete mi doporucit jaky jiny zimni fusak tam pasuje? Moc dekuji
Fusak je opravdu jen do sportaku. Do korby muzes napasovat jakykoli jiny, ja mam lodger' napriklad
@tankgirl píše:
Fusak je opravdu jen do sportaku. Do korby muzes napasovat jakykoli jiny, ja mam lodger' napriklad
super, ja se prave bala, ze lodger tam nevleze?!