ICandy peach

• Fotoalbum (40)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Icandy Peach?

Přidejte zkušenost s Icandy Peach
Napsat příspěvek
Velikost písma:
141
8.4.14 13:54

Ahoj holky můžu se připojit?:-)Od soboty mám zamluvený ICandy Peach magic black:-)Moc se na něj s manželem těšíme, ale když tady čtu některé recenze, tak nevím:-/Jsem sice z města, ale ráda bych se projela i v lesíku a co v zimě, až bude sníh a bláto?:-)Poraďte mi prosím:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
10.5.14 23:06

V lesíku nevím, ale na polní cestě a na louce v pohodě, jako - teréňák to není… bláto nevadí, sníh uježděný nebo nepříliš hluboký taky dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
10.5.14 23:07

Jinak koukněte na můj inzerát, holky, nabízím náše iCandýčko milované k prodeji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.14 15:28
Můžu se zeptat, jaké máš se Strawberry zkušenosti?
Taky ho zvažuju. Malej je fakt prcek, tak hledám malý sporťák.
@Luc.Machackova píše:
Budeme si kupovat iCandy Strawberry, máte ho některá? Díky :) :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.14 17:37

A ještě dotaz na iCandy všeobecně - jak VAšim prckům vyhovuje to sklápění sporťáku -tj. že se nepokládájí záda, ale celá ta konstrukce se „jenom otáčí“? Dokážou v tom VAše děti usnout?
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
16.5.14 09:48

Prodávám naše miláčka ICandy peach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
18.5.14 20:04

Holky, prosím mám dotaz. Včera jsme poprvé vytáhli pláštěnku na sporťák a chybí mi tam otvor na dýchání. U hluboké korby jsme měli u stříšky otvor, který se dal otevřít, srulovat, zavřít, ale u sporťáku to nemám. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.5.14 21:17

Hmm…taky mám tento problém :(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
25.5.14 17:39

U plastenky na sportak okynko neni. Jen otvurky po obou stranach. Na dychani to staci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
1.6.14 22:49
@azashaq píše:
Holky, prosím mám dotaz. Včera jsme poprvé vytáhli pláštěnku na sporťák a chybí mi tam otvor na dýchání. U hluboké korby jsme měli u stříšky otvor, který se dal otevřít, srulovat, zavřít, ale u sporťáku to nemám. Díky

Já používám pláštěnku z hl. korby, i když mám i tu druhou a mám tam okýnko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.7.14 17:51

Ahoj holky. Měla bych dotaz na ty, co už mají Icandy (peach) doma.
S kočárkem jsem moc spokojená jen boudička při sklápění dělá neuvěřitelný rámus!! :nevim: Dělá to i vám, nebo je to vada našeho kousku? (ale je to na hlubokém i sporťáku :,( )
A druhý dotaz, dělá se ke sportovní verzi nánožník? Nebo pasije nějaký jiný?
Prosím, poradte.
Díky, Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
11.7.14 20:02
@jaxis píše:
Ahoj holky. Měla bych dotaz na ty, co už mají Icandy (peach) doma.
S kočárkem jsem moc spokojená jen boudička při sklápění dělá neuvěřitelný rámus!! :nevim: Dělá to i vám, nebo je to vada našeho kousku? (ale je to na hlubokém i sporťáku :,( )
A druhý dotaz, dělá se ke sportovní verzi nánožník? Nebo pasije nějaký jiný?
Prosím, poradte.
Díky, Jana

Ahojky, já myslím, že to dělají všechny. Mě to taky tak dělá, ale není to tak hrozný a nánožník origo není, jen fusak. Já používám univerzál Emitex ten větší a sedí dobře a pak i sedí na golfky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.7.14 13:46

Ahoj holky, chtela jsem se zeptat zda pasuje origo fusak iCandy-peach i do hluboke korby nebo jen do sportaku? Zda se mi, ze ten fusak origo je jakoby vytvarovany dosedu a kdybych ho chtela dat do hluboke korby, tak by to mimcu vadilo.nebo muzete mi doporucit jaky jiny zimni fusak tam pasuje? Moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
12.7.14 14:13

Fusak je opravdu jen do sportaku. Do korby muzes napasovat jakykoli jiny, ja mam lodger' napriklad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.7.14 15:34
@tankgirl píše:
Fusak je opravdu jen do sportaku. Do korby muzes napasovat jakykoli jiny, ja mam lodger' napriklad

super, ja se prave bala, ze lodger tam nevleze?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí