ICandy peach

• Fotoalbum (40)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Icandy Peach?

Přidejte zkušenost s Icandy Peach
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
7.5.15 21:15

Tak dej pak vědět, jestli se zadařilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
8.5.15 12:31

@Monink to dám, ale už tuším, jak to dopadne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.15 13:07

Prodám korbu

Kámoška bude prodávat hlubokou korbu na Peach 3, barva truffle, ještě rok a pul v zaruce, PC 6100,– nyní 5200,– ( dohoda možná) bez vad, jako nová!
V případě zájmu piste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
29.9.15 19:17

i candy peach blossom

Pokud mohu přidat zkušenost, tak jde o jeden ze tří kočárků, který jsem měla vyhlednuty pro děti narozené brzo po sobě, chtěla jsem, ať mohu jezdit i s mono kočárkem ať uz s korbickou nebo sportackem. Britax b dual mel spatne resenou pridavnou sedackou a baby jogger nebyl moc k sehnani. I candy jezdil i vypadal skvěle :potlesk: pokud budete mit zajem, ted prodavam - 2 korby v cervene barve, 2 sedacky v černosede, za super cenu ;) kdyztak sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.16 17:57

@arte.p1980 Ahoj, mame roční holčičku a začátkem května budeme mít druhou. Mám iCandy Peach. Chci se zeptat, kde se dá koupit rozšíření na kočárek pro dvě děti? Stačí mi adaptéry pouze, protože menší bude v korbičce a větší holka je už teď ve sporťáku.

Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
21.1.16 22:14

@Elisabeth17 Co třeba objednat přes Malvík? Jinak jsem se Vás chtěla zeptat… Jak jste spokojená s tímto kočárkem? Odpružení, funkčnost, váha atd? Předem děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
23.1.16 22:45

HOlky zvažuju koupi iCandy peach. Má pěnová kolečka. Projedu s ním v terénu? V lese, polní cestu apod..Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.16 19:57

@Dianela Omlouvám se za pozdní odpověď, nevšimla jsem si zprávy. S kočárkem jsem velmi spokojená, zejména oceňuji jeho lehkou konstrukci, kdy si kočárek hodím na rameno a sejdu dvě patra z bytu, jelikož nemáme výtah. Co se týče odpružení, tak jelikož bydlím ve městě, tak moc toho nenajezdím v lese apod, ale na polní cestě v pohodě. Samozřejmě jsou určitě kočárky, které houpou při jízdě, což iCandy nedělá, ale dceři to nevadí a nemá problém v něm usnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.16 19:58

Neprodáváte některá spodní užší korbičku iCandy Peach? Bohužel jsem sehnala na koupi jen set se sportovní, takže zatím to vypadá, že druhá dcera bude jezdit dole v autosedačce, na kterou adaptéry mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
25.3.16 14:08

Holky, vy co máte ICandy peach, doporučily by jste mi tento kočárek na zimu? Termín porodu mám koncem října. Četla jsem, ze je malý :( Ale tak moc se mi líbí :srdce: Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
23.4.16 20:17

Zdravíím, Zítra se stanu majitelkou peach joggeru, chtěla jsem se zeptat, zda a jakou používáte vložku do kočárku, budu mít z druhé ruky bez vložky, sedí tam i něco jiného než originál? Pokud někdo máte, byla bych moc vděčná i za foto, jak to vypadá:-)Taky by mě zajímalo, jak moc je kočárek nepromokavý, resp. kolik deště snese než nasadím pláštěnku:-)děkuji za případné reakce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
3.5.16 15:37

Holky vleze se do sporťáku i už větší dítě? Neni to moc malý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
3.5.16 19:45

@Boudová myslím,že je menší než ostatní, nevím, jak staré máte na mysli, já počítám, že se dcera vejde tak do 2max. a pak už by to i blbě vypadalo:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
3.5.16 20:17

@Simush No mě to právě taky tak přijde, to je škoda, líbil by se mi jako druhý kočárek spíš takový do města atd… Ale dcera už v sedmi měsících je celkem velká, takže by byl zbytečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
3.5.16 21:13

@Boudová no my máme 10 měsíců a zatím dobré, jako je nádherný, jsem moc spokojená, mám už asi 6. kočárek a zatím jako jediný na naše kostky ve městě super, jako jediný jezdí tak z lehkostí, vůbec netřepe, není vůbec slyšet, když jede, má taky obrovská kola, tak se není čemu divit, ale mluvím tedy jen o peach joggeru, klasický nemá nafukovací kola myslím, tak ten asi rachtat bude :dance: terén taky bez problému, je to ale trojkolka, tu ne každý snese, já nedám dopustit, zatím opravdu nej kočár, i když je trošku menší :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí