Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Icandy Peach?
Přidejte zkušenost s Icandy PeachAhoj, taky máme icandy a většinou máme korbu na adaptérech a je to pro mě asi tak akorát. Jinak bez adaptéru je to takový komicky nízký
ale dá se to. Měřím 173 cm. Jinak ten adaptér mi poslali k tomu, nemusela jsem připlácet.
@Chippy
tak jsem to změřila a bez adaptérů je horní hrana korby cca 67cm od země a s adaptéry cca 77cm od země, takže to udělá tak těch 10cm ![]()
@jaaapa no tak to je super. Hranu korby beres jako spodek? Já jen ty adaptéry nemůžu nikde najít
to nebudou asi ty samé jako na autosedačku viď?
@Marry_me moc dekuju za fotku. Měříme stejně, takže si to dokážu úplně krásně představit ![]()
Nene, je to horní hrana korby a ano jsou to jiné adaptéry než na autosedačku. Já kupovala kočárek z druhé ruky a paní mi ke kočárku adaptéry také dala zdarma, takže je asi taky od prodávajícího dostala.
Jinak vypadá to takto, našla jsem to jen na zahraničních webech: https://www.gumtree.com/…s/1295607875
@jaaapa prima, moc díky. Právě přemýšlím, že kdybych ho našla na netu ve slušnému stavu z druhé ruky, tak bych ho koupila. Takže uvidíme, jestli adaptéry k tomu prodávající bude mít. Jinak je snad někde seženu ![]()
Já jsem ho koupila na rozbaleno.cz byl úplně nový jen poškozený obal a adaptéry byly k němu. Jen jsem si přikoupila držáček na hrníček a slunečník. Ale popravdě ten slunečník je na prd
to by byla lepší nějaká clona spíš.
@Marry_me taky mi ten slunecnik přijde na nic. Snad ten adapter někde seženu. Nemohla by jsi mi ho vyfotit? Jak to přesně vypadá? Přijde mi jiný než co mi paní posílala v odkazu.
Je to stejný typ. Taky jsem myslela že ho neseženu protože na té stránce o něm nic nepsali, tak jsem se smířila že budu jezdit s nízkým kočárkem ale nakonec byl v sadě ![]()
@Marry_me mate pravdu, je to stejne
omlouvam se a moc dekuji za foto. Snad to nekde sezenu ![]()
Holky je neco z tech soucastek ono? Pani co sadu prodava ke kocarku nevi, zda to je na zvyseni korby.
Ano, ty rovné jsou na autosedačku, ty zahnuté jsou zvyšující adaptery, my máme celoplastové ![]()
Dekuji a neni zvlastni ze jeden tam ma tu kovovou hubicku a druhy plastovou? Nebo jak to je? Ja se vám strasne omlouvam zeny, ale jsem z toho cela tumpachova s neumim si to predstavit.