Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Icandy Peach?
Přidejte zkušenost s Icandy Peach@Dorotta píše:
super, ja se prave bala, ze lodger tam nevleze?!
Já mám taky Lodger, ten dáš do hluboké, do sporťáku i do golfek ![]()
**@Dorottatalk píše:
super, ja se prave bala, ze lodger tam nevleze?!
No, vleze tam jen tak tak, zalezi na veku a velikosti ditete…
Prosím neprodáváte někdo sedací podložku do Peach? Díky za info ![]()
Holky prosím vás máte některá icandy peach jogger? my ho koupili minulý týden, byla jsme z něj absolutně nadšená, ale jen do první vyjížďky…kočárek se jakoby pohupuje ze strany na stranu, kolečka stále nafukuji, vyfukuji už nevím co…jestli je to jen nějaká vadná série či co..nebo nás napálili v obchodě. u kočárku chyběla jedna pláštěnka a madlo u sporťáku…zřejmě si řekli, že vše využiji z korbičky
i když tu jsme původně ani kupovat nechtěli.
Já mám Icandy peach jogger a jsem s ním maximálně spokojená. Kolečka jsem nafukovala asi 3× a to jezdíme i hodně v terénu. Je stabilní a dobře se mi s ním manipuluje.
nevím, kde může být u vašeho kočárku problém.
Takže nás asi čeká reklamace
doufala jsem, že (vzhledem k tomu, že nejsem technický typ) jsem třeba špatně nasadila kolečka
i když to už by bylo moc…aspoň vím, že je to špatný kus a nikoliv typ kočárku. děkuji ![]()
Ahoj holky,
Neplanujete nektera prodat Icandy peach -ctyrkolku? TP mam na Vanoce. Idealne cerny sportak a korbicka muze byt klidne barevna ![]()
Mooc dekuji!
Holky icanďačky, měla bych dotaz. Kdysi jsem viděla inzerát na prodej icandy peach a prodejce uváděl, že má kočárek měněná zadní kola a přední bude měnit za nové při prodeji. Nevíte, jestli je se dají kolečka na peach opravdu koupit nová a vyměnit? Já jsem se s tím na e-shopech nikdy nesetkala, že by je nabízeli.
Ahoj, já prodávám iCandy Apple. Je úplně nový - sešly se nám nakonec dva kočárky, tak jsme tento nevyužili. Přijde mi lepší než Peach kvůli variabilitě - 3- nebo 4 kolka, navíc kola jsou nafukovací. Barva černá, doplňky světlounce modré.
Ahoj holky, mám doma nového Icandy Peach. Složila jsem ho a nevím, proč mi přijde, že se nějak moc hýbe na konstrukci korbička i sporťák… Možná si to už z prodejny nepamatuji, ale je to normální?
@Elisabeth17 píše:
Ahoj holky, mám doma nového Icandy Peach. Složila jsem ho a nevím, proč mi přijde, že se nějak moc hýbe na konstrukci korbička i sporťák… Možná si to už z prodejny nepamatuji, ale je to normální?
Tak to si teda nepamatuju, ze by se nejak zasadne viklal
.
Ja nemela teda zadny problem. ![]()
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jaké máte vajíčko, adaptéry máme ke kočárku na maxi cosi a mám vyhlídnuté vajíčko cabriofix, kočárek je kupovaný v roce 2011 peach. bude tam pasovat?
Máme Cabriofix (adaptéry na Maxi Cosi) a pasuje perfektně. Pasovat to tam určitě bude ![]()
Zdravím maminky, určitě se to už řešilo, ale upřímně se mi nechce procházet celou diskuzi, tak se nezlobte, když se budu opakovat. Nánožník na Icandy peach jogger? Máte některá zkušenost s nějakým univerzálním? A mohla bych poprosit o fotku? Je to naše první zima ve sporťáku. Děkuji