ICandy peach

• Fotoalbum (40)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Icandy Peach?

Přidejte zkušenost s Icandy Peach
Napsat příspěvek
Velikost písma:
458
20.7.17 11:40

Kdy mate termín? Jak na to chvatate

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
20.7.17 11:52

No vlastně nechvatame, termín mám až začátkem ledna, ale nějak jsem se zacetla do diskuzí, začla jsem vybírat a hned je v tom člověk až po uši a chce to mít rozhodnuté :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
20.7.17 11:55

Jj, s kočárkem jsem nejvic nevěděla. TP mam v září a kupovali jsme až teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
20.7.17 16:59

My měli iCandy Peach a já měřím 167 a manžel 194cm a oba v pohodě. Kočárek byl stabilní a dobře se ovládal i jednou rukou a zvládl jak město, tak vesnici u rodičů. Jako nepohoupe a je fakt, že super se skládal do auta a tak, ale je malinký. Naše malá si ho navíc moc nezamilovala a tak jsme ho po roce prodali. Nutno říct, že je to ale designovka a snad i kvalita. Stokke si ale myslím, že je větší. Jinak hodně velká napodobenina, co jsme ted koupili na druhé je g-mini, ale má větší kola a podvozek. Rozdíl v ceně je ale přes 30tis. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
20.7.17 17:18

G-mini jsem měla v oku taky, jenže prostě se nám na šířku do výtahu nevejde, takže prostě ten výběr máme zúženej :? ale jsem ráda, že píšete, že vejskove je ok. no, budu pokračovat v hledání, naštěstí mam toho casu ještě dost :) na druhou stranu mi prijde, jak ctu ty diskuze, ze na každém kočárku se vzdy něco najde, asi je to spíš o nastavení priorit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
20.7.17 18:22

Přesně, my jsme měli určitý atributy na kočárky a nenašli jsme žádný, který by splňoval všechno… jako chápu, že vejít se do výtahu je důležité, popravdě bych už tak drahý kočár nekoupila. Malá ho měla fakt chvilku a radši bych to ve výtahu řešila tak, že bych měla přes rameno složený podvozek a v ruce hlubokou korbu a venku bych si to sestavila. Ono ta hluboká korbička je tak na půl roku a na rok max. je ten sporťák. Pak stejně bude potřeba větší kočár nebo golfky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
20.7.17 19:00

@onnika já koukala na ICandy peach 2017, třeba ten,,starší typ,,byl vyšší, protože si neumím představit mít nad 180 Cm a tento kocarek (ohnuta)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
6.8.17 16:04

Tak v rychlosti studuji tady neco o kocarku.
Mame dceru 15mesicu a zacatkem prosince cekame dalsi prirustek. Z vybirani kocaru uz mam hlavu jak balon, ale tento se me vzhledove libi nejvic.Jen nejsme z mesta a nejsem si jista, jestlikocarek zvladne i jiny teren nez rovny. Muzete nekdo poradit?
A kdyby naaahodou nektera kocarek prodavala, tez budu rada :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
6.8.17 16:12

NKoukala jsem nebo doporucite nejaky lepsi? Abych za rok nemusela shanet jiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
6.8.17 16:14

@Kattes My čekáme miminko v lednu, tak také vybíráme kočárek. Já vybírám podle evropských testů a icandy peach nesplňuje normy a je hodnocený jako nebezpečný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
6.8.17 17:23

Jeje…
ja uz jsem z toho sisata :think: a bezradna :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
7.8.17 08:26

Dobrý den,
mohu vás poprosit, zda byste nenapsala, kde jste tuto informaci našla? Nějak se mi nechce věřit, že výrobce kočárku, který je ve Velké Británii nejpopulárnější by si dovolil nabízet výrobky, které nesplňují normy a hodnotí se jako nebezpečný (tím netvrdím, že jste to opravdu někde nenašla, jen bych si to ráda taky přečetla, než kočárek koupím).
Je to opravdu boj najít kočárek, co odpovídá kritériím, které člověk vyžaduje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
7.8.17 12:24

@jaaapa Mám předplacené katalogy D testu, ty mi chodí formou katalogu do schránky. Jinak i ty jejich stránky se musí platit, aby to ukázalo recenze. Schválně jsem to hledala i jinde a našla jsem icandy peach 3 tady, nějak po 3.minutě https://www.stream.cz/…kocarky-2014
Já sama jsem z výběru kočárku nešťastná, protože čekáme první miminko, tak se snažím vybírat, to nejlepší a nejkvalitnější. Jsem z toho dost zklamaná. Chtěla jsem kočárek Jané crosswalk, ale když jsem se byla podívat naživo, tak má strašně krátkou korbičku, tak by mi tam miminko moc dlouho nevydrželo.
Také mě překvapilo, že většina nejdražších německých značek přesunula výrobu do Polska :zed: A hodně autosedaček propadlo v testech, protože obsahují karcinogeny, naftalen a fenatren, např. přímo na pásech, které mohou děti olizovat :pocitac:
Pokud chcete kupovat dražší značky, tak doporučuji i investovat aspoň do toho D testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
7.8.17 12:54

@Manhattan Já budu kupovat Icandy peach 2 z druhé ruky, jsou na něj dobré recenze a paní co mi jej prodává byla s kočárkem velmi spokojená. Dle toho testu, který je uveden v tom videu, to pro mě není velká závada kočárku (i když platí pro verzi 3). Dle diskuzí a recenzí, které jsem pročítala, tak většina maminek doporučuje na madlo k jakémukoliv kočárku pořídit obal, který dítě neprokousne, myslím, že to je celkem časté a budu to tak asi řešit jednou i já. Ale chápu Vaše obavy a že chcete co nejlepší kočárek, tak jako my všechny :)
No, já už mám asi definitivně rozhodnuto, tak Vám přeji, abyste narazila na ten nejlepší pro Vás ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
7.8.17 13:04

@jaaapa Já vím, že to asi moc prožívám :lol: Snad se mi podaří vybrat pro mě nejlepší. Vám také přeji, ať jste s kočárkem spokojená :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí