Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Icandy Peach?
Přidejte zkušenost s Icandy PeachTaky je to naše první zima ve sporťáku a objednala jsem od pinkie univerzální - no, mohl by být kratší, ale nevypadá špatně..máme stříbrnošedý Icandy + tyrkysové doplňky, nánožník taky tyrkysový… ![]()
@azashaq
Nechala jsem si ušít u týhle paní a naprostá spokojenost. http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Fotku zkusim najit.
Dobry den, viete mi prosim poradit? Mam kocik I candy peach a chcem dokupit autosedacku, pasuje len maxi cosi alebo je mozne dat aj inu, konkretne chcem Cybex Aton Basicm dakujem za radu
@dada31 píše:
Dobry den, viete mi prosim poradit? Mam kocik I candy peach a chcem dokupit autosedacku, pasuje len maxi cosi alebo je mozne dat aj inu, konkretne chcem Cybex Aton Basicm dakujem za radu
nejlíp bude vědět prodejce, kde jsi to kupovala… ale myslím, že by cybex pasovat měl, většinou kde sedí maxi cosi tak se zmiňujou i o cybexu ![]()
@dada31 píše:
nemyslím si, všude se píše jen o MaxiCosi..ale MC Pebble je paradni autosedacka, pohodlna, prostorna, vydrzi dlouho
Chcel som cybex, mala som moznost ju kupit za dobru cenu, len nie som si ista ci pasuje
skusim sa spytat predajcu a ak nie tak asi maxi cosi to isti
Holky, budu prodávat rok staré iCandy Peach - ještě v záruce a chtěla jsem se zeptat, prodávaly jste už některé svoje kočárky? Za kolik jste prodávali?
@onnika
Z druhé strany
Já ho koupila použitej za 10000 kč, rok a půl starej, perfektní stav a dostala jsem k tomu ještě vajíčko Maxi-cosi zdarma
Ale je fakt, že to bylo od kamarádky, takže mi asi udělala cenu
@sarjen tak to je opravdu výborná cena… já ho chci prodat bez Maxi-cosi - jen vajíčko Pebble nás stálo skoro 6tis., no dala jsem ten kočárek na internet do inzerce a uvidím
kdyžtak si ho nechám pro druhé ![]()
@onnika píše:
Holky, budu prodávat rok staré iCandy Peach - ještě v záruce a chtěla jsem se zeptat, prodávaly jste už některé svoje kočárky? Za kolik jste prodávali?
Ja ho prodala za 600€ za komplet a niz bych nesla. Sedacku za 50€ k tomu.
@Weru díky za info
a jak dlouho trvalo, než si ho prodala? Já si pomýšlela tak na 19tis. bez autosedačky. Když vezmu v potaz, že pořizovací cena byla dvojnásobná… ale je otázka, jestli to někdo dá…
@onnika píše:
@Weru díky za infoa jak dlouho trvalo, než si ho prodala? Já si pomýšlela tak na 19tis. bez autosedačky. Když vezmu v potaz, že pořizovací cena byla dvojnásobná… ale je otázka, jestli to někdo dá…
Ja ho mela komplet za 1200€
, takze jsem chtela polovinu a to byl cca 8 mesicu pouzivany. Prodala jsem ho za 2 tydny. Ale ne v CR, no. Zkus tech 19 000,– a pokud nic, tak bych dala za 15 000,–, ale min ne.
No, myslím, že za 19tisíc ho neprodáš…budu teď prodávat náš iCandy Peach, ještě s vajíčkem Maxi-cosi, taky ještě v záruce v bezva stavu a za víc než za 13tisíc si nemyslím, že bych ho prodala…
@Monink zkusím a když neprodám, tak si ho nechám… stál nějak 38tis., tak za 13 na to asi kašlu… to už ho pak střelím pod cenou po druhém dítěti ![]()