ICandy peach

• Fotoalbum (40)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Icandy Peach?

Přidejte zkušenost s Icandy Peach
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
29.10.14 11:45

Taky je to naše první zima ve sporťáku a objednala jsem od pinkie univerzální - no, mohl by být kratší, ale nevypadá špatně..máme stříbrnošedý Icandy + tyrkysové doplňky, nánožník taky tyrkysový… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
29.10.14 11:54

@azashaq
Nechala jsem si ušít u týhle paní a naprostá spokojenost. http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Fotku zkusim najit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
29.10.14 14:43

Já jsem měla Emitex univerzál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.11.14 15:09

Dobry den, viete mi prosim poradit? Mam kocik I candy peach a chcem dokupit autosedacku, pasuje len maxi cosi alebo je mozne dat aj inu, konkretne chcem Cybex Aton Basicm dakujem za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
5.11.14 16:47
@dada31 píše:
Dobry den, viete mi prosim poradit? Mam kocik I candy peach a chcem dokupit autosedacku, pasuje len maxi cosi alebo je mozne dat aj inu, konkretne chcem Cybex Aton Basicm dakujem za radu

nejlíp bude vědět prodejce, kde jsi to kupovala… ale myslím, že by cybex pasovat měl, většinou kde sedí maxi cosi tak se zmiňujou i o cybexu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
5.11.14 16:53
@dada31 píše:
Dobry den, viete mi prosim poradit? Mam kocik I candy peach a chcem dokupit autosedacku, pasuje len maxi cosi alebo je mozne dat aj inu, konkretne chcem Cybex Aton Basicm dakujem za radu

nemyslím si, všude se píše jen o MaxiCosi..ale MC Pebble je paradni autosedacka, pohodlna, prostorna, vydrzi dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.11.14 18:39

Chcel som cybex, mala som moznost ju kupit za dobru cenu, len nie som si ista ci pasuje :think: skusim sa spytat predajcu a ak nie tak asi maxi cosi to isti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
6.5.15 23:28

Holky, budu prodávat rok staré iCandy Peach - ještě v záruce a chtěla jsem se zeptat, prodávaly jste už některé svoje kočárky? Za kolik jste prodávali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
7.5.15 07:51

@onnika
Z druhé strany :-) Já ho koupila použitej za 10000 kč, rok a půl starej, perfektní stav a dostala jsem k tomu ještě vajíčko Maxi-cosi zdarma :-) Ale je fakt, že to bylo od kamarádky, takže mi asi udělala cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
7.5.15 09:18

@sarjen tak to je opravdu výborná cena… já ho chci prodat bez Maxi-cosi - jen vajíčko Pebble nás stálo skoro 6tis., no dala jsem ten kočárek na internet do inzerce a uvidím ;) kdyžtak si ho nechám pro druhé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
7.5.15 09:34
@onnika píše:
Holky, budu prodávat rok staré iCandy Peach - ještě v záruce a chtěla jsem se zeptat, prodávaly jste už některé svoje kočárky? Za kolik jste prodávali?

Ja ho prodala za 600€ za komplet a niz bych nesla. Sedacku za 50€ k tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
7.5.15 09:59

@Weru díky za info ;) a jak dlouho trvalo, než si ho prodala? Já si pomýšlela tak na 19tis. bez autosedačky. Když vezmu v potaz, že pořizovací cena byla dvojnásobná… ale je otázka, jestli to někdo dá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
7.5.15 10:27
@onnika píše:
@Weru díky za info ;) a jak dlouho trvalo, než si ho prodala? Já si pomýšlela tak na 19tis. bez autosedačky. Když vezmu v potaz, že pořizovací cena byla dvojnásobná… ale je otázka, jestli to někdo dá…

Ja ho mela komplet za 1200€ :nevim:, takze jsem chtela polovinu a to byl cca 8 mesicu pouzivany. Prodala jsem ho za 2 tydny. Ale ne v CR, no. Zkus tech 19 000,– a pokud nic, tak bych dala za 15 000,–, ale min ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
7.5.15 20:13

No, myslím, že za 19tisíc ho neprodáš…budu teď prodávat náš iCandy Peach, ještě s vajíčkem Maxi-cosi, taky ještě v záruce v bezva stavu a za víc než za 13tisíc si nemyslím, že bych ho prodala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
7.5.15 21:06

@Monink zkusím a když neprodám, tak si ho nechám… stál nějak 38tis., tak za 13 na to asi kašlu… to už ho pak střelím pod cenou po druhém dítěti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí