ICandy peach

• Fotoalbum (40)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Icandy Peach?

Přidejte zkušenost s Icandy Peach
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7371
13.8.17 11:18

Máme kočárek icandy peach 36, korbičku a nyní jezdí malá ve sportovní verzi a nikdy jsem s jiným kočárkem nebyla víc spokojena. Kupodivu zvládne terén a celkem neodklizený sníh na chodníku. V korbičce jsme malou udržela i přes zimu a je červencová, do cca 8mi měsíců, než bylo venku hezky..Za mě tedy naprostá spokojenost a srdcovka :srdce:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
13.8.17 11:24

Ještě mne zajímal ten test tak jsme na to koukla, a jediné co říkali, že jde vykousnout madlo kočárku..no pardon, ale to jde skoro u všech, co mají tyto madla a podle mě jde na každém kočárku něco najít..pokud se mi dítě zakousne do rukojeti či kola, taky je možnost že to vykousne..nebo když ho skládám, že se mi tam motá a něco si skřípne..trochu tyhle tedy nechápu..jako beru to, ale já mám třeba právě proti okusu na madle potah a je vyřešeno. Spíše ale z důvodu, že kdyby to malá nakousla, shánět nové icandy za dost peněz se mi fakt nechce. Nehledě na to, že dítě taky hlídám a koukám na něj, aby mi to právě neožírala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
13.8.17 19:43

Katka82: Díky za Vaši zkušenost, jsem ráda, že se ozval někdo, kdo kočárek užívá. Zítra si jej jdu vyzvednout, tak jsem zas o něco klidnější :)
Jinak s tím okousaným madlem - psala jsem přesně, to co jste napsali vy. Určitě budu chtít pak koupit obal na madlo, podle mě je jisté, že se do toho prostě dítě zakousne, je to pro ně lákavé :)
Až budu mít vlastní zkušenost s kočárkem, tak jsem napíšu taky příspěvek, abych ostatním nerozhodnutým maminkám pomohla, protože ten výběr je fakt boj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
13.8.17 20:17

Jo kdyby jste někdo sháněl, prodávám adaptery icandy na autosedačku :-)
přesně - vykousnout se dá snad na každém kočárku, kde není potah - a že jich je..jen bohužel zrovna vybrala icandy na test, škoda, že se takto netestuje uplně každá kočárek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
13.8.17 20:18

Adaptéry na kočárek / podvozek icandy na autosedačku, původní cena 1040kč, nyní 600

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
13.8.17 20:21

@jaaapa opravdu jsme s kočárkem s přítelem oba nadmíru spokojeni, investice sice velká, ale stála za to :srdce: :srdce: kdyby jste cokoliv potřebovala, stačí písnout 8)
potah na madlo jsem si nechala ušít přímo dle rozměrů od paní z Ivemababy (případně kdyby jste chtěla, mám eshop, sice je přímo paní tyto neprodává, ale určitě by mi ještě jeden na míru ušila ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
13.8.17 20:37

@katka82 Super, děkuji moc, až to bude aktuální, tak bych se vám ozvala (zatím jsem stále 2v1 takže se na vyzkoušení kočárku prozatím jen těším :D ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
21.9.17 09:02

Aho holky icandačky,
prosím poradíte? Koupila jsem si ( no si..jí..) podzimní fusak, ale jaksi mi vůbec nedošlo, jak ho na zádech přidělat když icandy peach má spojednou boudičku se zádama..máte nějaký tip nebo trik aby to nepadalo? Zimní jsme měli ještě korbu tak to bylo v pohodě, ted zimní ve sportovní snad bude taky ok, tím že je takový silnější tak snad bude držet, ale ten podzimní ( od pinkie) jak je slabý tak bude za hlavou padat.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
17.10.17 20:56

Holky kdyby jste chtěli, zvu vás do skupinky na fb

https://www.facebook.com/icandyskupinka/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
27.1.18 10:39

Dobrý den všem, bohužel nadešel čas a pomalu budu prodávat moji lásku..více zde:
 https://www.facebook.com/icandyskupinka/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
12.2.18 18:09

Adaptéry

Ahoj :mavam: chtěla jsem se zeptat jestli náhodou někdo neprodáváte adaptéry elevator na zvýšení korbičky u icandy peach :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.18 23:00

Ahoj nemohli byste mi prosím poradit kde sehnat convertor(udělá z podvozku kočárek pro 2 děti)na icandy peach 2?Našla jsem o jen na e-bay a nechtějí posílat do ČR. Nevíte někdo jak a kde ho sehnat tady? Díky za odpovědi. Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
29.5.18 22:02

Ahoj holky, kočárek se mi moc líbí ale mám dotaz.. není příliš nízký? Přítel je vysoký a ani já nejsem úplně malá a nechci aby jsme měli Korbu s mimčem u kolen. Díky moc za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
30.5.18 08:37

@Chipy
My máme kočárek (nyní hlubokou korbu) na zvyšujících adaptérech a je to v pohodě, bez nich by to „jakš takš“ šlo, ale byl by na mě asi nízko (Já 179 cm, manžel 185 cm).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
30.5.18 09:35

@jaaapa moc děkuji za odpověď. :) vůbec jsem netušila, že se dají ty zvyšující adaptéry dát i na hlubokou korbu. :) tak se jdu hned podivat, o kolik se mi to prodraží. Korba je normálně od země 55cm a ja bych to potrebovala tak o 15cm výš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí