Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Icandy Peach?
Přidejte zkušenost s Icandy PeachProsím Vás viete mi poradiť ktorý kočík je väčší či už hlboká vanička alebo športový (vnútorné rozmery)ICandy peach alebo Peach jogger? A materiál poťahu majú rozdielny či rovnaký? V čom sa ešte líšia okrem kolies? Dakujem za všetky rady.
A mám dotaz, jak se pere stříška? Já teda absolutně nechapu jak to mam sundat, jde to vubec, abych strisku hodila do pracky, jednou ji snad vyprat musím, ale fakt jsem neprisla na to jak? Máte zkušenosti???:)
@Luc.Machackova Já to teda ještě nezkoušela sundavat, ai se mi do toho nějak nechce, vždycky to otřu hadříkem
tak si taky počkám, jestli to jde
co máš za barvu?
@guesssgirl mám šedou, ale právě, že jsem to chtela zkusit vyprat a doslo mi ze nevim jak to sundat
tak doufak ze se najde nekdo kdo mi pomuze ![]()
Boudička jde sundat krááásně
odepneš ty druky po straně a je tam zip, který se rozepne
a je to.Ale ještě jsem ji neprala, používáme kočárek od listopadu a je zatím jako nový. Barva stříbrnošedá…
@Monink no jo, to rozepnu zip, ale co ten kovovy pulkruh, nebo jak to rict
jak boudicka drzi tvar, z toho to jde tak y nejak sundat?
@Luc.Machackova NO TO ASI NEE…
a rozhodně bych to nedávala do pračky, asi vypucovat na vaně… ![]()
Já mám klasický Peach a park rozhodně zvládne, horší jsou kostky ve městě, ale kupodivu to malé nevadí. Jinak poté co jsem se smířila s kritikami všech okolo jak je nepraktický, tak jsem ho začala milovat. Je krásný, lehký, skladný, bohužel málo odpružený.
U nás tedy byla spíš nepochopena cena z pohledu okolí. My s manželem jsme však byli velmi spokojeni. Malá má 19 měsíců, přecházíme na golfky (Maclaren Triumph, zůstáváme v britských barvách, velká spokojenost), ale iC ukládáme a rozhodně necháváme pro druhé dítko. Mně neodpruženost nevadila. Jezdila jsem především ve městě, po upravených cestách, na hory vítězila a stále vítězí jednoznačně Manduca.
Já naprosto souhlasím s @clarrah. Já mám jogger a jsem nadmíru spokojená. Gumová kolečka jsou skvělá do města i terénu. Zvládli jsme i hřebenovku. Trojkolka se pěkně řídí. Také pak hodlám pokračovat v Maclarenu a iCandy si rozhodně schovat pro další bejbatko. Mám jen jednu maličkou výtku a to je, že pokud chci stáhnout nebo zatáhnout stříšku, dělá to hrozný randál, ale jinak je dokonalý!!!
Ahoj maminy, před pár měsíci jsem si koupila iCandy peach čtyřkolku a mám menší problém… Když jsem chtěla zkusit pláštěnku, tak jsem zjistila, že tam není žádný otvor ba dýchání… můžete mi prosím poradit
To je asi nějaká výrobní vada
zkusila bych se obrátit na prodávajícího, třeba by mohl objednat novou pláštěnku.
@azashaq Souhlasím, mohli to nějak domyslet, ale pravda je, že mi to malou nikdy nevzbudilo, pokud už teda usla ![]()
My tedy máme pevná kola, čtyři, dosud do města to bylo ideální, jen se míníme brzy odstěhovat do vesničtějšího prostředí a zvažuju, jestli tedy ještě nepřipořídit nějaký terénnější kousek, určitě jetý, s pořádným pérováním. Je to sice dopředu, ale nemáte nějaký tip, kterým dobře vychytat to, co iCo nepokryje (les, louka..)?