Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Icandy Peach?
Přidejte zkušenost s Icandy PeachNebudete věřit, ale synovi jsou 2 roky a do kočárku se ještě v pohodě vejde
mame povytaženou boudu na maximum, ale dobrý…do města je bezvadnej, do terénu máme BOB a ten je taky supr… ![]()
Já mám ten jogger a s tím dávám i terén parádně, už nepotřebuji 2kočárky:-)Paní, co mi ho prodala mi vyfotila s 2letou dcerkou, takže určitě se vejde, jen mi to příjde už takové divné a ne moc pěkné, jak je tam dítě narvané ![]()
Mame kdyztak na prodej muzete volat 606943703 sourozenci- dvojcatka modro zeleny
Dobrý den, pokud by měl někdo zájem, prodám fusak na Icandy Peach - edice WORLD, je moc krásný a úplně nový + nové madlo na tento kočárek. POkud máte zájem, mrkněte do mého profilu na prodávané věci
Zdravím, potřebovala bych prosím tip na podložku do větší sedačky na icandy peach. Jaká tam nejlépe pasuje? Nechali jste si někde šít? Případně i potah na modlo?
V řijnu nebo v listopadu koupím iCandy peach dvoj nebo trojkombinaci
nemáte někdo?:-))?
Já budu prodávat
červená hluboká a zelený sporťák..ale je to i candy peach jogger (3 kolečka) ![]()
Jéé a mohu vědět bližší info?:-) fotky cenu a odkud jste?:-)
Dobrý den,
obnovuji diskuzi a prosím o zkušenosti těch, kteří již nějakou dobu s iCandy jezdí
Velmi se mi kočárek líbí a hlavně se nám vejde do pidi výtahu. Jak jste na tom s výškou? Měřím 178cm, manžel 185cm a bojím se, zda kočárek není moc nízko u země, že se budeme ke kočárku hodně ohýbat.
Také pořád přemýšlím nad tím odpružením, budeme tedy hlavně jezdit po městě, pravděpodobně nějaký ten výlet po zpevněných cestách. Nicméně houpat se s ním asi moc nedá, že?
Díky za jakýkoliv příspěvek ![]()
Ahoj, my jsme si kocarek velmi zamilovali na dovolené, kde jsme ho poprvé viděli. V Čechách ho mají v jediném obchodě od 13.7., původně jsme pro nej chtěli do Německa. V Hostivicich v dětském centru jsme se na nej tedy je-li hned podívat. Musím rict, ze velké zklamání, je dost nestabilní, cely se vrklal. Já mam 168 Cm a akorát na mou výšku, Korba i i tak dost dole, muž má 178 a už se ohýbal. Vyššího chlapa si neumím představit. Materiály provedení celkem kvalitní (par let zůstanou pěkne) Kocarek stojí i se Sportakem nad 32tis., Tj. Temer nejdražší, ale vůbec na to v reálu ani funkčnosti nevypadá. Vadila mi hlavně ta výška a to jak vrze. Byli jsme z Toho desne smutní, fakt jsme ho chtěli. Mají tam většinu barev, tak tam zajet. Poté jsme se rozhodovali nad Joolz (stejně dráhy, ale vše kvalitnější ) a Stokke ( nic se nekvrdlalo). Omlouvám se za styl psaní, jsem v zácpě - v autě
Především to madlo na ruce nejde dat příliš nahoru- jak říkám i pro mne tak akorát.
Díky za zprávu, v Hostivicích jsem byla, obhlídla všechny možné kočárky a jsme dost limitovaní tím výtahem (hlavně šířkou), bydlíme v 6 patře, takže výtah je nutnost. Chtěla jsem původně Joolz, ale ten je moc široký (kolečka) a Stokke mám také ve výběru, ale ten jsem v Hostivicích tedy neviděla (nebo přehlédla). Já chci jít do kočárku z bazaru, a proto vybírám z těch drahých, které i po jednom dítěti jsou v pořádku.
iCandy jsem volila i dle diskuzí, kterých jsem pročetla spousty a všude byly pozitivní ohlasy (kromě malého odpružení). Tak teď nevím, je v tom děsná věda ![]()
Stokke tam nemají. Ten mají v centru ve VandaStore, to je specialka prodejna pro Stokke a Bugaboo (za mne ne)
Gmini grand se mi ještě hodne líbil, měli ho v hostivicich hned vedle ICandy šedý a bezový, stejně velký řekla bych (vešel by se do výtahu), česká firma, nedrncal, nekvrdal se, pěkný design, cena 7-8tis. I se sportakem. Cenově vypadal možná dráž jak ten candy, fakt nekecsm. Měla jsem z toho šok
Ten bych ale koupila už nový. Stokke bych řekla ze i z druhé ruky dobra volba, protože tam je fakt vše hodne kvalitní. Jen kup se vším, protože jen Fusak třeba stojí 5000,– ( horší 3500,–) nebo doporučuji třeba ty Drážďany, měli tam Stokke xplory loňský model ( a jen kvůli tomu ze je to starší model tak stal 800eur místo 1199eur ) což je Luxus cena, jelikož v Čechách běžné prodávají staré kolekce nezlevnene.