ICandy peach

• Fotoalbum (40)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Icandy Peach?

Přidejte zkušenost s Icandy Peach
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
4.5.16 12:38

Nebudete věřit, ale synovi jsou 2 roky a do kočárku se ještě v pohodě vejde :) mame povytaženou boudu na maximum, ale dobrý…do města je bezvadnej, do terénu máme BOB a ten je taky supr… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
7.5.16 07:25

Já mám ten jogger a s tím dávám i terén parádně, už nepotřebuji 2kočárky:-)Paní, co mi ho prodala mi vyfotila s 2letou dcerkou, takže určitě se vejde, jen mi to příjde už takové divné a ne moc pěkné, jak je tam dítě narvané :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.5.16 16:53

iCandy peach

Mame kdyztak na prodej muzete volat 606943703 sourozenci- dvojcatka modro zeleny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
22.7.16 22:06

Dobrý den, pokud by měl někdo zájem, prodám fusak na Icandy Peach - edice WORLD, je moc krásný a úplně nový + nové madlo na tento kočárek. POkud máte zájem, mrkněte do mého profilu na prodávané věci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
25.7.16 14:39

Podložka

Zdravím, potřebovala bych prosím tip na podložku do větší sedačky na icandy peach. Jaká tam nejlépe pasuje? Nechali jste si někde šít? Případně i potah na modlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
16.8.16 11:55

V řijnu nebo v listopadu koupím iCandy peach dvoj nebo trojkombinaci :-) nemáte někdo?:-))?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.8.16 16:45

Já budu prodávat :D červená hluboká a zelený sporťák..ale je to i candy peach jogger (3 kolečka) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
31.8.16 15:53

Jéé a mohu vědět bližší info?:-) fotky cenu a odkud jste?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
20.7.17 09:47

výška kočárku

Dobrý den,
obnovuji diskuzi a prosím o zkušenosti těch, kteří již nějakou dobu s iCandy jezdí :) Velmi se mi kočárek líbí a hlavně se nám vejde do pidi výtahu. Jak jste na tom s výškou? Měřím 178cm, manžel 185cm a bojím se, zda kočárek není moc nízko u země, že se budeme ke kočárku hodně ohýbat.
Také pořád přemýšlím nad tím odpružením, budeme tedy hlavně jezdit po městě, pravděpodobně nějaký ten výlet po zpevněných cestách. Nicméně houpat se s ním asi moc nedá, že?
Díky za jakýkoliv příspěvek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
20.7.17 11:05

ICandy peach 2017 - zklamal

Ahoj, my jsme si kocarek velmi zamilovali na dovolené, kde jsme ho poprvé viděli. V Čechách ho mají v jediném obchodě od 13.7., původně jsme pro nej chtěli do Německa. V Hostivicich v dětském centru jsme se na nej tedy je-li hned podívat. Musím rict, ze velké zklamání, je dost nestabilní, cely se vrklal. Já mam 168 Cm a akorát na mou výšku, Korba i i tak dost dole, muž má 178 a už se ohýbal. Vyššího chlapa si neumím představit. Materiály provedení celkem kvalitní (par let zůstanou pěkne) Kocarek stojí i se Sportakem nad 32tis., Tj. Temer nejdražší, ale vůbec na to v reálu ani funkčnosti nevypadá. Vadila mi hlavně ta výška a to jak vrze. Byli jsme z Toho desne smutní, fakt jsme ho chtěli. Mají tam většinu barev, tak tam zajet. Poté jsme se rozhodovali nad Joolz (stejně dráhy, ale vše kvalitnější ) a Stokke ( nic se nekvrdlalo). Omlouvám se za styl psaní, jsem v zácpě - v autě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
20.7.17 11:07

Především to madlo na ruce nejde dat příliš nahoru- jak říkám i pro mne tak akorát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
20.7.17 11:20

Díky za zprávu, v Hostivicích jsem byla, obhlídla všechny možné kočárky a jsme dost limitovaní tím výtahem (hlavně šířkou), bydlíme v 6 patře, takže výtah je nutnost. Chtěla jsem původně Joolz, ale ten je moc široký (kolečka) a Stokke mám také ve výběru, ale ten jsem v Hostivicích tedy neviděla (nebo přehlédla). Já chci jít do kočárku z bazaru, a proto vybírám z těch drahých, které i po jednom dítěti jsou v pořádku.
iCandy jsem volila i dle diskuzí, kterých jsem pročetla spousty a všude byly pozitivní ohlasy (kromě malého odpružení). Tak teď nevím, je v tom děsná věda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
20.7.17 11:24

Stokke tam nemají. Ten mají v centru ve VandaStore, to je specialka prodejna pro Stokke a Bugaboo (za mne ne)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
20.7.17 11:28

Gmini grand se mi ještě hodne líbil, měli ho v hostivicich hned vedle ICandy šedý a bezový, stejně velký řekla bych (vešel by se do výtahu), česká firma, nedrncal, nekvrdal se, pěkný design, cena 7-8tis. I se sportakem. Cenově vypadal možná dráž jak ten candy, fakt nekecsm. Měla jsem z toho šok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
20.7.17 11:31

Ten bych ale koupila už nový. Stokke bych řekla ze i z druhé ruky dobra volba, protože tam je fakt vše hodne kvalitní. Jen kup se vším, protože jen Fusak třeba stojí 5000,– ( horší 3500,–) nebo doporučuji třeba ty Drážďany, měli tam Stokke xplory loňský model ( a jen kvůli tomu ze je to starší model tak stal 800eur místo 1199eur ) což je Luxus cena, jelikož v Čechách běžné prodávají staré kolekce nezlevnene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí