Kočárek Cam Apollo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
256
1.7.05 08:53

Kočárek Cam Apollo

mám možnost koupit starší kočárek Cam Apollo. Máte s ním někdo zkušenosti? Kde jezdíte? město, les, Jak do auta apod. Díky za poznatky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
232
1.7.05 09:28

Ahoj Michi,

mame tento kocarek, jsem s nim spokojena, neni to zadny zazrak, ale staci nam. Do terenu se moc nehodi, je lepsi do mesta. Jedinou nevyhodu,co jsem na nem zatim nasla je, ze ma kratkou operku nohou, je sice polohovatelna,ale stejne malemu nohy trci dolu, kdyz lezi. To je ale asi tak jedina chybka, co ma. Skladat se da lehce jednou rukou a do auta se vejde a to my mame male auto.
Nevim, co by te jeste zajimalo, kdyz tak napis.

Petra a Filipek 1.5 r

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
1.7.05 09:46

Ahojky,
my jsme tento sporťák taky měli, ale prodala jsem ho. Sice se mi líbil, ale nakonec nevyhovoval mně ani synovi. Opěrka zad je v nejvyšší poloze jen jakýsi pololeh a syn chtěl prostě sedět rovně a vztekal se. Mně vadilo, že má krátkou rukojeť a tím pádem jsem kopala nohama do brzy. Bydlíme na kopci a jízda z kopce byla pro mě utrpení. Do terénu opravdu není vhodný. A ten nánožník, to byl taky děs, když jsem ho přidělala, tak ho měl malej až někde u krku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
1.7.05 10:09

Brendy,
chci se zeptat co máte za auto-máme felicii,krátkou a bojím se aby nám tam na šířku vlezl :roll:
Díky Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
1.7.05 12:29

Auto mame renault clio a vejde se tam v poho, manzel ma sluzebni felicii a tam se vejde taky bez problemu, z toho strach mit nemusite.
Co se tyce toho nanozniku, tak to je pravda, ze jsem taky nadavala, ale ja jsem si ho dokupovala az casem a ne original, tak jsem myslela,ze je to tim, malej ho mel az u krku. Ale zas byl tuto zimu jeste malickej, tak je to logicky, pristi zimu mu to bude asi o.k. , ikdyz mozna ze to mu bude zas kratkej, uvidim…
A k te operce zad, my to mame v nejvyssi poloze na rovno, uplne v poradku, tam problem u nas nevidim.

cauky Brendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
1.7.05 12:48

Jéé, zapomněla jsem napsat ty klady: pultík pro rodiče byl naprosto super, pult dítěte jsme nevyužili. Skládání jednou rukou je taky super. My máme Opel Omega a na šířku nám složený kočár zabral skoro půlku kufru, takže ve Felicii zabere o trošku víc - kufr má omega větší než krátká Felicie, ptala jsem se manži. Jo a taky se mi líbil ten košík, že se dal z části zavírat zipem. Výrobce uvádí, že se tam mají vozit jen 2 kg nákupu, ale já vozila mnohem víc a vydržel!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.7.05 08:04

Ahoj, ja mam tento kocik tiez a mozem k spominanym nazorom pripomenut, ze mne vyhovoval hlavne kvoli tomu ze je pomerne uzky a lahky, takze ked som isla do mesta na nakupy, bez problemov som zodvihla kocik aj s dietatkom pod pazuchu a v:,–(e som sa s nim dostala. Takze som nebola odkazana na pomoc druhych ludi. Do terenu sa velmi nehodi, tam by som si skor vybrala kocik „trojkolku“. Udrziava sa tiez dobre, jednoducho odnimatelny potah dam do pracky a hotovo. Rozhodne je to skor kocik pre presun s dietatkom, ale nie na spanie. Nanoznik ma neprakticky system upinania, ale ked trochu poexperimentujes da sa uchytit vyssie - to uz spominali v prispevkoch predo mnou - takze ho ma dieta az u krku, alebo nizsie - ale vtedy sa spodok nanozniku moze uspinit o kolecka (ak ich mas odistene a tahas kocik za sebou). Predne kolieska sa daju odistit - vtedy je manevrovanie velmi pohodlne - da sa zvladnut jednou rukou, pri zaistenych koleckach sa lepsie zvlada nerovny teren.Pultik pre dieta sme vyuzivali na maximum, je super, nevyhoda pultu pre rodica je ze sa neda odnimat a preto sa nepohodlne cisti. Strieska kociku sa da zrolovat, takze vo velkych horucavach, horna strana striesky nahradza funkciu slnecnika, co je super, pretoze nie je dietaku vo vnutri horko. Nosnost sietky pod kocikom je aj mnou odskusana - uniesol v pohode 7 Kg. Ak by som ho mala hodnotit v stupnici od 1(najmenej bodov) do 10 (max bodov) dostal by v pomere cena a kvalita 6,5 bodu.

• Citovat
  • Upravit
256
9.7.05 19:27

Moc všem děkuju za odpovědi, kočár jsem zatím nevzala,měla jsem nějakej důvd počkat, ale teď kdoví, jestli ještě bude..
No, něco určitě najdem :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Annie147
24.4.10 20:21

Neprodate ten kocarek?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie