Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Terka14 já kočárek neznám, ale pokud už je to tak vyrobeno, tak vám v obchodě k reklamaci nepřevezmou, a pokud je to chyba a pošlou na reklamaci, tak vám dají náhradní kočárek
@stinga to já právě potřebuji zjistit zda je to tak vyrobeno. Podle mě chyba. Ale nevím. Když jsme kočárek koupili, tak mě nenapadlo sporťák nějak více prohlížet. To asi není povinnost obchodu nám půjčit kočárek, ne?
@Terka14 jestli jste kupovali v kamenném obchodě a zašlou kočárek k reklamaci, tak mají povinnost vám půjčit jiný
@stinga koupili jsme ve Funbaby v Ostravě. Kdysi jsme reklamovali kočárek v Dara baby a nic nám nepůjčili a byli jsme s cca 4 měsíční dcerou 30 dní bez kočárku. V roce 2011. Jste si jistá, že mají povinnost? Pokud ano nemám co řešit. A můžu hned jít reklamovat. V srpnu nám končí záruka.
Podívej se na video na youtube, tam uvidíš jak polohují nánožník
@Janli video jsem viděla. Polohovat to jde, ale v poloze dolů, jak je na obrázku, právě z YouTube, tak to tam necvakne a nedrží.
@Terka14 já jsem měla reklamaci na kočáře v roce 2017 a 2018, vždy nám náhradní kočárek půjčili, u kočárků je to jejich povinnost
nedávno jsem dávala na reklamaci autosedačku, a tam povinnost zapůjčit jinou není
ale u kočárků jo