Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Camarelo Colorado?
Přidejte zkušenost s Camarelo ColoradoAhoj vsem,
koukala jsem se v prodejne na camarelo dakota a docela se mi libil. Akorat se mi nezda jedna vec. Kdyz v hluboke korbe sahnu zevnitr na bocni stenu vedle mista na hlavu, tak jsou tam za latkou citit takove draty. Nemuze se o to dite nejak prastit? Prodavacka rikala ze to tak maji vsechny, ale treba roan marita to tam ma hezky mekkoucke. Jenze ta zas nema otaceci predni kolecka…
Ahoj, my máme camarelo exclusive s nic takového tam nemáme nebo si to už nevybavuju. Nevím na jaké úrovni je camarelo dakota, ale třeba rozdíl mezi Q12 a naším exclusive je obrovský! vůbec to není stejný kočár! já na našem našla jen jednu vadu a to na sportáku nízko položené madlo před dítětem. To je vše. Kočár je to jinak perfektní!
![]()
Fakt? Jsem nejak cekala ze to bude podobne, koneckoncu i cena je podobna.
A ten exclusive ma treba i lepsi ten nakupni kosik? A co brzda? Neodiraji se o ni boty, kdyz ji odbrzdujes? To se musi asi spickou vzit zespodu, ne?
Já tedy nevím, jaký má nákupní košík ten tvůj vybraný, ale ten náš je velký, pevný a dávám do něho rozhodně víc než uváděných 5kg a nebyl problém. A hlavní je, že se do něho dostaneš i když dítě ve sporťáku spinká v leže, co je u spousty kočárků problém…brzda se musí vzít zespod, já to beru nártem z boku a nikdy jsem si botu neodřela
a to už jezdíme necelých 17 měsíců
Tak u te Dakoty je myslim limit 2kg, coz veru neni mnoho. Kazdopadne diky za tip ![]()
Jinak chapu to dobre, ze ten exclusiv je verze Q12? Na nekterych strankach je s tim Q12 a na nekterych ne.
napr. http://www.kocarkydavidek.cz/detail.php?… a http://kocarkydeniska.mimishop.cz/detail.php?…
Obrazky jsou stejne, ale jednou je tam i Q12 a jednou ne…
Ja mam Q12 a je fakt super. Takze Camarelo muzu doporucit. Zacala jsem je ted potkavat v hojnem poctu.
@Hanka44 píše:
Tak u te Dakoty je myslim limit 2kg, coz veru neni mnoho. Kazdopadne diky za tip![]()
Jinak chapu to dobre, ze ten exclusiv je verze Q12? Na nekterych strankach je s tim Q12 a na nekterych ne.
napr. http://www.kocarkydavidek.cz/detail.php?… a http://kocarkydeniska.mimishop.cz/detail.php?…
Obrazky jsou stejne, ale jednou je tam i Q12 a jednou ne…
na našem je napsané jen Q exclusive, takže dle mého to není Q12 (ani v návodu o 12 ani zmínka´) ale vypadají stejně, jen je u toho našeho méně plastových částí
já myslím, že někteří prodejci v tom mají sami zmatek
![]()
Mám úplně stejný kočárek, jen červeno černý. Jezdila jsem s ním něco přes rok. Naprostá spokojenost. Ted už ho budu prodávat, malé jsou dva roky a máme golfky, jsou přeci jen lehčí. Kdybych si měla ted vybrat kočárek, vybrala bych si stejný ![]()
@Šáriii už na to koukám, že máte krátce druhé
. Moc gratuluju
.
Mate někdo zkušenosti s Camarelo Granada nebo Malaga? Jedna se o novy typ v roce 2013 a je velice lehký, tak bych si jej chtěla pořídit, ale zajímalo by me, jak jsou s nim spokojeni, ti co ho již maji? Na. Q12 nebyly úplné dobřennázor! Ale tento vypadá už jinak, dnes jsem je viděla oba vedle sebe a opravdu, propracovanější.
Ja mam malagu, teda je na nem napsano sevilla, ale je to tusim to stejne. Jezdim s nim tri mesice a prijde mi super. Dobre se ovlada, je prostorny (mame docela obrika a porad ma rezervy s mistem, na chalupe mame nejaky Hoco a tam uz je dost natesno), do nakupniho kosiku se hodne vejde. Jo a hlavne je vysokej, takze se k nemu nemusim hrbit. A dobre vypada, kamoska mi tuhle rikala ze vypada desne draze
a uz mne i par lidi zastavilo, ze co to mam za kocar, ze je peknej a oni zrovna vybiraji. V kufru auta teda zabira docela dost mista, ale to asi kazdej kocar se samostatnou korbou
My tento kočárek používáme již rok a zatím v pohodě. Samozřejmostí je sem tam dotáhnout nějaký ten šroubek a dofoukat kolečka, ale to beru jako běžnou údržbu (jezdíme po kamenité cestě na vesnici), takže průměrně zručný tatínek toto v pohodě zvládne.
. Reklamace naprosto v pohodě, myslím za 4 dny byl kočárek zase k dispozici a opravený.
.
Jediné, co jsme reklamovali, byla koženková rukojeť, která se trochu od krajů začala trhat..já bych to neřešil, ale co bych neudělal pro manželku že
S kolečkama jsme problémy neměli, ale je fakt, že jsou trochu rozhrkané do stran (nedrží pevně v ose), ale na funkčnost kočárku to nemá vliv.
Kočárek je velký - hluboká korbička - super hlavně v zimě (oproti třeba X-landeru, který jsme původně chtěli!).
Vzhledem k tomu, v jakém terénu jezdíme, kočárek zatím vydržel všechno. To, že sem tam utáhnu šroubek a jednou za půl roku dofoukám kolečka, beru jako běžnou údržbu.
Kočárek je dobře skladný (korpus), vleze se i do menšího kufru (to bylo první, co jsem šel zkoušet, než jsme ho koupili
Celkově vzato, dobrý kočárek v poměru cena/výkon.