Kočárek Camarelo

Máte zkušenost s Camarelo Colorado?

Přidejte zkušenost s Camarelo Colorado
Napsat příspěvek
Velikost písma:
xjurm18
6.11.12 15:28

camarelo exclusive

My tento kočárek používáme již rok a zatím v pohodě. Samozřejmostí je sem tam dotáhnout nějaký ten šroubek a dofoukat kolečka, ale to beru jako běžnou údržbu (jezdíme po kamenité cestě na vesnici), takže průměrně zručný tatínek toto v pohodě zvládne.
Jediné, co jsme reklamovali, byla koženková rukojeť, která se trochu od krajů začala trhat..já bych to neřešil, ale co bych neudělal pro manželku že :). Reklamace naprosto v pohodě, myslím za 4 dny byl kočárek zase k dispozici a opravený.
S kolečkama jsme problémy neměli, ale je fakt, že jsou trochu rozhrkané do stran (nedrží pevně v ose), ale na funkčnost kočárku to nemá vliv.
Kočárek je velký - hluboká korbička - super hlavně v zimě (oproti třeba X-landeru, který jsme původně chtěli!).
Vzhledem k tomu, v jakém terénu jezdíme, kočárek zatím vydržel všechno. To, že sem tam utáhnu šroubek a jednou za půl roku dofoukám kolečka, beru jako běžnou údržbu.
Kočárek je dobře skladný (korpus), vleze se i do menšího kufru (to bylo první, co jsem šel zkoušet, než jsme ho koupili :).

Celkově vzato, dobrý kočárek v poměru cena/výkon.

• Citovat
  • Upravit
Hanka44
21.2.13 16:08

Ahoj vsem,
koukala jsem se v prodejne na camarelo dakota a docela se mi libil. Akorat se mi nezda jedna vec. Kdyz v hluboke korbe sahnu zevnitr na bocni stenu vedle mista na hlavu, tak jsou tam za latkou citit takove draty. Nemuze se o to dite nejak prastit? Prodavacka rikala ze to tak maji vsechny, ale treba roan marita to tam ma hezky mekkoucke. Jenze ta zas nema otaceci predni kolecka…

• Citovat
  • Upravit
3636
21.2.13 16:29

Ahoj, my máme camarelo exclusive s nic takového tam nemáme nebo si to už nevybavuju. Nevím na jaké úrovni je camarelo dakota, ale třeba rozdíl mezi Q12 a naším exclusive je obrovský! vůbec to není stejný kočár! já na našem našla jen jednu vadu a to na sportáku nízko položené madlo před dítětem. To je vše. Kočár je to jinak perfektní! :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka44
21.2.13 16:41

Fakt? Jsem nejak cekala ze to bude podobne, koneckoncu i cena je podobna.
A ten exclusive ma treba i lepsi ten nakupni kosik? A co brzda? Neodiraji se o ni boty, kdyz ji odbrzdujes? To se musi asi spickou vzit zespodu, ne?

• Citovat
  • Upravit
3636
21.2.13 16:57

Já tedy nevím, jaký má nákupní košík ten tvůj vybraný, ale ten náš je velký, pevný a dávám do něho rozhodně víc než uváděných 5kg a nebyl problém. A hlavní je, že se do něho dostaneš i když dítě ve sporťáku spinká v leže, co je u spousty kočárků problém…brzda se musí vzít zespod, já to beru nártem z boku a nikdy jsem si botu neodřela :nevim: :nevim: a to už jezdíme necelých 17 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka44
21.2.13 17:04

Tak u te Dakoty je myslim limit 2kg, coz veru neni mnoho. Kazdopadne diky za tip ;)

Jinak chapu to dobre, ze ten exclusiv je verze Q12? Na nekterych strankach je s tim Q12 a na nekterych ne.

napr. http://www.kocarkydavidek.cz/detail.php?… a http://kocarkydeniska.mimishop.cz/detail.php?…

Obrazky jsou stejne, ale jednou je tam i Q12 a jednou ne…

• Citovat
  • Upravit
2947
21.2.13 17:19

Ja mam Q12 a je fakt super. Takze Camarelo muzu doporucit. Zacala jsem je ted potkavat v hojnem poctu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3636
21.2.13 17:54
@Hanka44 píše:
Tak u te Dakoty je myslim limit 2kg, coz veru neni mnoho. Kazdopadne diky za tip ;)

Jinak chapu to dobre, ze ten exclusiv je verze Q12? Na nekterych strankach je s tim Q12 a na nekterych ne.

napr. http://www.kocarkydavidek.cz/detail.php?… a http://kocarkydeniska.mimishop.cz/detail.php?…

Obrazky jsou stejne, ale jednou je tam i Q12 a jednou ne…

na našem je napsané jen Q exclusive, takže dle mého to není Q12 (ani v návodu o 12 ani zmínka´) ale vypadají stejně, jen je u toho našeho méně plastových částí

já myslím, že někteří prodejci v tom mají sami zmatek :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3636
21.2.13 18:00

Pro představu posílám fotečku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
4.3.13 23:03

Mám úplně stejný kočárek, jen červeno černý. Jezdila jsem s ním něco přes rok. Naprostá spokojenost. Ted už ho budu prodávat, malé jsou dva roky a máme golfky, jsou přeci jen lehčí. Kdybych si měla ted vybrat kočárek, vybrala bych si stejný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1646
19.8.13 20:44

@Šáriii nádherný, nebudete ho prodávat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3636
20.8.13 11:41

@gabulesul6 zatím vozíme druhého prcka :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1646
20.8.13 14:23

@Šáriii už na to koukám, že máte krátce druhé :). Moc gratuluju :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
15.11.13 19:48

Mate někdo zkušenosti s Camarelo Granada nebo Malaga? Jedna se o novy typ v roce 2013 a je velice lehký, tak bych si jej chtěla pořídit, ale zajímalo by me, jak jsou s nim spokojeni, ti co ho již maji? Na. Q12 nebyly úplné dobřennázor! Ale tento vypadá už jinak, dnes jsem je viděla oba vedle sebe a opravdu, propracovanější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
15.11.13 22:31

malaga

Ja mam malagu, teda je na nem napsano sevilla, ale je to tusim to stejne. Jezdim s nim tri mesice a prijde mi super. Dobre se ovlada, je prostorny (mame docela obrika a porad ma rezervy s mistem, na chalupe mame nejaky Hoco a tam uz je dost natesno), do nakupniho kosiku se hodne vejde. Jo a hlavne je vysokej, takze se k nemu nemusim hrbit. A dobre vypada, kamoska mi tuhle rikala ze vypada desne draze :D a uz mne i par lidi zastavilo, ze co to mam za kocar, ze je peknej a oni zrovna vybiraji. V kufru auta teda zabira docela dost mista, ale to asi kazdej kocar se samostatnou korbou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí